aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.285
kod kog nas?Sta ce mu zrtva Isusa Hrista? Nema tu nikakve logike kod vas. Pomesali ste Hriscanstvo i Judaizam....
Tako kaze Bozja rec
kako da ti bude ista logicno kada ne znas Bibliju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kod kog nas?Sta ce mu zrtva Isusa Hrista? Nema tu nikakve logike kod vas. Pomesali ste Hriscanstvo i Judaizam....
Vi niste ni Judaizam, ni Hrisanstvo, tako da tu nema dalje diskusije...kod kog nas?
Tako kaze Bozja rec
kako da ti bude ista logicno kada ne znas Bibliju
Licno mi se drzimo Bozje reci Biblije i izvornog hriscanstvaVi niste ni Judaizam, ni Hrisanstvo, tako da tu nema dalje diskusije...
Tako je. Spasenje je kroz Isusa Hrista. Ali Isus Hristos vječno prebiva u Svojoj Crkvi. Sv. Ap. Pavle kaže da neće jeretik naslijediti Carstvo nebesko.eto ti slusas coveka umesto da slusas sta Bog kaze tj Bozja rec
spasenje je samo kod Boga JHVH
evo sta Bog kaze
Dela Apostolska 17:24 Bog koji je stvorio svet i sve što je u njemu, On budući Gospodar neba i zemlje, ne živi u rukotvorenim crkvama,
Isaija 12:2
Da, Bog je moje spasenje.
Uzdaću se u njega i neću se bojati,
jer je Jah* Jehova moja snaga i moja sila,
on je postao moje spasenje
Isaija 43:11 Ja, ja sam Jehova, i osim mene nema spasitelja.“
...nazalost,tako je bato,Tako je. Spasenje je kroz Isusa Hrista. Ali Isus Hristos vječno prebiva u Svojoj Crkvi. Sv. Ap. Pavle kaže da neće jeretik naslijediti Carstvo nebesko.
Моја мајка је имала срчани удар и била јој је потребна троструки бајпас. Речено нам је да јој је због њеног здравља потребна (трансфузија) крви и да нису могли ништа друго да ураде јер је стент такође веома ризичан. Пошто је Јеховин сведок, рекла је не, али би је прихватила ако се старешине с тим сложе. Разговарао сам са старешином и објаснио му целу ситуацију и рекао је „не брини, ми ћемо се побринути за све. Њено здравље је на првом месту.”
Сат времена касније отишао сам у болницу, старешина је био тамо и мајка је већ потписала образац да не жели крв. Рекао јој је да то не би требало да има ни под којим околностима. Такође је потписала забрану оживљавања и чак рекла лекарима да не прихватају никакве одлуке од породице јер није део њихове вере. Све је то игнорисано када сам разговарао са доктором у присуству мајке. И даље није желела трансфузију након што су обавили „разговор“ са њом.
Мајка је тада добила друго срце и отишла је на интензивну негу. Доктор је рекао да јој је остало још сат времена живота и да је само крв може спасити. Пристала је да прими крв, али је рекла да се плаши старешина и онога што ће Јехова учинити. Добила је трансфузију. Затим сам рекао старешинама Јеховиних сведока да је добила крв и да ће сада вероватно преживети (мајка ме је замолила да их обавештавам). Одговорено ми је злостављањем и речено да идем против Јеховине воље и да ће моја мајка бити искључена из заједнице ако преживи. Покушавају да уђу у болничко одељење да кажу лекарима да прекину све третмане, али без успеха јер их лекар не пушта унутра нити се осврће на њихове речи. Количина манипулације и злостављања кроз које сам прошао због њих у последњих неколико недеља је нестварна.
Само морал и истина, даме и господо.
Прво кажу да је здравље на првом месту да би умирили човека, а онда му иза леђа раде управо супротно. Што одмах отворено не кажу шта треба и шта ће урадити, него лагање? Није ли лагање грех? Откуд то да морални ЈС лажу?
Јадна жена сама говори да се плаши, али не само свог Бога, него и старешина. Зашто би се плашила старешина? Није ли то чудно?
Затим вербално злостављање (од стране високоморалних старешина?) и обећање да ће жена бити избачена из заједнице ако преживи (а здравље је на првом месту, кажу), па још и покушавање да уђу на интензивну негу и утичу на одлуке стручњака да се нега прекине, што би резултовало смрћу жене!
Нека свако сам просуди и донесе мишљење о томе да ли се овде заступа Божја воља - лажи, застрашивање, вербално злостављање, претње отуђењем, покушај уласка код пацијента и насилни прекид третмана без ког нема живота.
Hristos ne prebiva u crkvi nego je na nebu kod Boga Oca JehoveTako je. Spasenje je kroz Isusa Hrista. Ali Isus Hristos vječno prebiva u Svojoj Crkvi.
nadjes sa otpadnickih sajtova izmisljene price i to o navodno nekoj osobi i onda se time bavisЗанимљиво да се на ово нико не осврће,
А ти знаш да је измишљено, наравно. И свугде у свету, где год се појави прича бившег сведока, све је измишљено.nadjes sa otpadnickih sajtova izmisljene price i to o navodno nekoj osobi i onda se time bavis
nekom tamo osobom koju i ne poznajes i ne znas da li je istina to sto se pise
boilje se bavi svojim zivotom nego tudjima
da li znas kako se zovi ti koji zabadaju nos u tudje zivote
naravno da se vidi iz aviona da je fejkА ти знаш да је измишљено, наравно. И свугде у свету, где год се појави прича бившег сведока, све је измишљено.
Можда ти имаш неки посебан начин гледања из авиона који нико други нема, па ,,видиш" шта је фејк.naravno da se vidi iz aviona da je fejk
Imam naravno jer sam JS pa znamМожда ти имаш неки посебан начин гледања из авиона који нико други нема, па ,,видиш" шта је фејк.

Ја о теби ништа нисам измислио. А овде сам качио и донешене пресуде које ти ево називаш ,,рекла казала" причом, без трунке стида.Imam naravno jer sam JS pa znam
a ti se drzis rekla kazala
mogu i ja da izmislim pricu o tebi pa da se ljudi cude
ko je rekao da je o meni to je izmisljena prica o nekomeЈа о теби ништа нисам измислио. А овде сам качио и донешене пресуде које ти ево називаш ,,рекла казала" причом,
tvoji dokazi su rekla kazala izmisljene priceИстовремено, свакодневно се позиваш на неке рекла казала ,,доказе" које нико нигде није видео.
ko je rekao da je o meni to je izmisljena prica o nekome
sve jedno je o kome
dakle svako moze da izmisli procu o nekome
a ti treba da se stidis sto poturas lazi
Срам те било, стида и образа немаш, Бога се не бојиш.tvoji dokazi su rekla kazala izmisljene price
toliko o tome
Moji dokazi su Biblijski
https://www.davislevin.com/blog/2023/july/circuit-court-awards-40-million-dollars-to-a-vic/ОКРУЖНИ СУД ДОДЕЉУЈЕ 40 МИЛИОНА ДОЛАРА ЖРТВИ СЕКСУАЛНОГ ЗЛОСТАВЉАЊА ПРОТИВ СТАРЕШИНЕ ЈЕХОВИНИХ СВЕДОКА
https://ground.news/article/abuse-victim-of-makaha-church-elder-entitled-to-40m-judge-saysКенет Апана је признао да је сексуално напао четири девојчице у периоду од 23 године између 1988. и 2011. Тужиља је силована и више пута сексуално злостављана 1992. када је имала 12 година. Апана, која сада има 78 година и живи на острву Хаваји, никада није ухапшен нити процесуиран за сексуални напад.
https://www.shawlocal.com/northwest...ervice-for-not-reporting-childs-sexual-abuse/Старешине Јеховиних сведока осуђене на надзор и друштвено користан рад у заједници јер нису пријавиле сексуално злостављање детета-
https://www.westernmassnews.com/202...elder-sentenced-jail-child-sexual-abuse-case/Старешина Јеховиног сведока осуђен на затвор због сексуалног злостављања деце
https://crosscut.com/news/2022/10/jehovahs-witness-church-covered-child-sex-abuse-survivors-sayЦрква Јеховиних сведока прикривала је сексуално злостављање деце, кажу преживели
Закон о обавезним извештачима Вашингтона, који је од 1975. изузео припаднике свештенства, омогућио је злочине деценијама.
https://edition.cnn.com/2023/07/09/us/jehovahs-witness-child-sex-abuse-pennsylvania/index.html5 чланова скупштина Јеховиних сведока оптужено за сексуално злостављање деце у Пенсилванији
Велика порота је чула сведочење да су се силовања дешавала отприлике 50 до 75 пута и да су трајала све док девојчица није напунила 12 година
https://www.nbcphiladelphia.com/new...ty-to-sexually-assaulting-2-children/3611621/Бивши отац Јеховин сведок изјаснио се кривим за сексуално злостављање двоје деце
Џеси Хил, раније из округа Беркс у Пенсилванији, а тренутно становник Џорџије, изјаснио се кривим за сексуално злостављање и искоришћавање двоје деце коју је упознао преко заједнице Јеховиних сведока 1990-их.
https://www.nbcnews.com/news/us-new...ah-s-witness-girls-sentenced-5-years-n1082136Човек који је силовао девојке Јеховиних сведока осуђен на 5 година затвора
„Коначно је готово. Ово поглавље је коначно затворено“, рекла је Мораја Хјуз, која је имала 14 година када ју је тада 25-годишњи Елиху Родригуез сексуално злостављао.