- Poruka
- 89.439
Kom krelcu? Svetski mediji su preneli vest. On samo čita šta je napisano.I ti veruješ ovom krelcu da je stvarno tako bilo?
Iz aviona se vidi da laže..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kom krelcu? Svetski mediji su preneli vest. On samo čita šta je napisano.I ti veruješ ovom krelcu da je stvarno tako bilo?
Iz aviona se vidi da laže..
Krelcu koji je opsednut JS.Kom krelcu? Svetski mediji su preneli vest. On samo čita šta je napisano.
Iz kakvog aviona i sa koje visine ?Iz aviona se vidi da laže..
Daj smiri se malo,nije valjda da si uzimas za prava da garantujes za svakog koji se deklarosao za JS-ka ?Neki jedva cekaju da neko klevece JS pa da udari na njih ti su gori od tih lazova
da ne kazem orudje satanino
Ti se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirnaDaj smiri se malo,nije valjda da si uzimas za prava da garantujes za svakog koji se deklarosao za JS-ka ?
Ljudi su gresni a takve,gresne imas i kod JS-ka a htela verovati li ne - imas ih i u redovima Hristove crkve koje Isus naziva kukoljem.
On radi za bbc?Krelcu koji je opsednut JS.
Razumem ja da i takvih mora biti.. satana ima svoje šegrte i za 5 minuta, do kog sam jedva izdržao, jer je prepun ironije, arogancije, prostakluka, intrige na kuju hvata... meni je i više nego jasno sa kakvim silama ovaj ima posla...
Pisali si njegovi mentori, višeg ranga kod mu šefa...
Znači sudovi, mediji, svi se urotili da kleveću? Oni su sami ubili ovuTi se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirna
jel i tebe potkacili demoni malo
Ti ne shvatas osnovne principe nase hriscanske vere
Kod JS je uslov da neko zivi morlano da bi mogao da se krsti kao JS
i sve dok se drzi tih najvisih moralnih merila moze biti JS
kada to prestane prestane biti JS
dakle ne kapiras te duhovne principe
jer smo u duhovnoj borbi i Satana preko svojih ljudskih predstavnika stalno napada i klevece
prave vernike nece valjda lazne
zato toliko klevecu JS jewr je Sotona desuran za to
a p[reko koga vidimo
preko zlih ili izdemoniziranih ljudi i onih punih mrznje i nezadovoljstva
Sotona ne moze izmanipulasati dobre ljude i naterati ih da mrze i nekoga klevecu
To mogu samo ostecene licnosti
Pa kako može ovakva laž da se širi? Jel bilo suđenje? Bilo.Ti ko krvozedna ptica svugde gde se klevece ili pusta krv
Zna se da mediji odavno sire lazi o JS i svi koji sluze satani to rade na bilo kojoj poziciji da su
To ti mene vređaš stalno, zato što pričam onako kako jeste.Ti to radis siris lazi stalno
Opet samu sebe demantuješ u dve rečenice.To sto radis je Satanino delo ti si njegov sluga
Prvo kleveces JS pa posle lazes da ja tebe vredjam
ne obracaj mi se vidis da te ignorisem
jel ti se ne čini da malo preteruješ ističući savršenost, bezgrešnost i superiornost svoje verske organizacije? niko i ništa ljudsko nije savršeno i bezgrešnoNe razgovaram sa tobom
ako mediji klevecu JS ne moras i ti
ko krvozedna ptica stalno nasrces na JS
svojim delima svedocite kome sluzite
isticem istinujel ti se ne čini da malo preteruješ ističući savršenost, bezgrešnost i superiornost svoje verske organizacije? niko i ništa ljudsko nije savršeno i bezgrešno
Pa oni veruju da je sve to božansko. Na njihovom sajtu ni reč ne pišejel ti se ne čini da malo preteruješ ističući savršenost, bezgrešnost i superiornost svoje verske organizacije? niko i ništa ljudsko nije savršeno i bezgrešno
tako to biva kad odabereš da živiš u iluzijama savršenstva i u strahu od oduzimanja večnog života...Pa oni veruju da je sve to božansko. Na njihovom sajtu ni reč ne piše
o ovom suđenju, niti će pisati. Ako poveruju u informacije od spolja,
mogu da budu isključeni.
a ti verujes u te bolesne izjavetako to biva kad odabereš da živiš u iluzijama savršenstva i u strahu od oduzimanja večnog života...