https://www.telegraf.rs/vesti/27457...-svedocima-ovo-je-njegova-dramaticna-ispovest
Ubrzo su me Jehove krstile, pošto nisam bio kršten u pravoslavnoj crkvi, a i da jesam to ne bi predstavljalo problem. Zaronili su me u vodu i tako sam osvedočio pripadnost.
Nisam više bio onaj stari, da tako kažem. Više se nisam smejao, šalio kao nekada. Nešto je puklo u meni. Ličnost se pocepala na dva dela i ja sam završio u bolnici.
Napisao sam pismo da ne želim više da budem član zajednice Jehovinih svedoka i da ne želim o razlozima da se izjašnjavam. U naredna tri dana telefon se usijao. Mobilni je bio pun poruka. Govorili mi da me je nečastivi uzeo pod svoje, da grešim, zvali da se probudim. Bio sam odlučan da se ne vratim.
Žalim što sam tolike godine bio obmanut, zabludelo jagnje, jer svi ti ljudi su obmanuti. Ponovo imam društvo, prijatelje, odlazim na slave, rođendane, žurke. Ne bojim se da će me opet pozvati. Sada sam slobodan. Jedino mogu da savetujem onima koji bi hteli da idu putem kojim sam ja išao da dobro razmisle, da se raspitaju i opet razmisle – zaključio je momak.
To su samo neki delovi koji pišu u ovom novinskom članku