bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Ja sam koji jesam, je jedino ispravno u prevodu ime za Boga, a tako se pretstavio Mojsiju.Ahâyâh je skracenica od 4 znaka (aramejski, i hebrejski nemaju pisane vokale) i u prevodu znaci "ja jesam onaj koji jest"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam koji jesam, je jedino ispravno u prevodu ime za Boga, a tako se pretstavio Mojsiju.Ahâyâh je skracenica od 4 znaka (aramejski, i hebrejski nemaju pisane vokale) i u prevodu znaci "ja jesam onaj koji jest"
Sve sto pise u Bibliji je vazno
vazno je sta nama Bog zapoveda
a nigde nije receno da slavimo rodjenje Isusa
vazno je baviti se duhovnim stvarima kako Bog kaze
a ne kako mi hocemo
Ma oni ne priznaju Isusa za Boga, nisu Hriscani...Kako, ako je i u bibliji dogadjaj proslavljen? Dolaskom ucenjaka? I opisan.
Kako je moguce da se rodjenje Bozjeg sina ne slavi?!
Ma oni ne priznaju Isusa za Boga, nisu Hriscani...
Prema Bibliji ne treba slaviti rodjendane jer su to paganski obicajiPa evo ti bi recimo slavila rodjenje Hrista 10. Oktobra, zbog toga jer si tada utvrdila da se dogodilo Bozje rodjenje.
Nema nikakve veze sa bilo cim paganskim, upravo suprotno, biblijski je i vjernicki? Sta je problem?
Prema Bibliji ne treba slaviti rodjendane jer su to paganski obicaji
da li znas koji su rodjendani opisani u Bibliji i kako
povezani su sa ljudskim zrtvama
Честитам на најновијем скретању с теме и пружању одговора на питања која нико није поставио.Nista.
To je paganski praznik sa paganskim obicajima
i ne slavim ga zato.
Drzim se izvornog hriscanstva.
Gde pise da ih treba slaviti?E hajde objasni. Kako, gdje pise da ne treba slaviti rodjendane?
Zao mi je vi ste ignorisani clan
Gde pise da ih treba slaviti?
hajdemo tako
Ne znas da je rodjendan paganski obicaj?
Imas u Bibliji dva primera rodjadana u negativnom smislu
i vidimo da su ga obelezavali pagani
hriscani nikada
niti je recemo da treba da obelezavaju
Sveto pismo nigde ne spominje da je neki Božji sluga slavio rođendan.
Imas Irodov rodjendan obelezen ubistvom Jovana Krstitelja
Marko 6:21-29
21 A Irodijadi se pružila prilika kad je Irod na svoj rođendana priredio gozbu za svoje visoke službenike, vojne zapovednike i najuglednije ljude iz Galileje.b 22 Irodijadina ćerka je igrala pred Irodom i njegovim gostima i svima se dopala. Kralj je rekao devojci: „Zatraži od mene šta god hoćeš i daću ti.“ 23 I zakleo joj se: „Šta god zatražiš od mene, daću ti, pa bilo to i pola mog kraljevstva.“ 24 Ona je izašla i pitala svoju majku: „Šta da tražim?“ A ona joj je odgovorila: „Glavu Jovana Krstitelja.“ 25 Devojka se odmah vratila kod kralja i rekla: „Hoću da mi smesta daš na poslužavniku glavu Jovana Krstitelja.“c 26 Kralj se veoma ražalostio, ali zbog zakletve i gostiju nije hteo da je odbije. 27 Zato je odmah zapovedio jednom stražaru da mu donese Jovanovu glavu. On je otišao i odrubio Jovanu glavu u zatvoru. 28 Doneo ju je na poslužavniku i dao je devojci, a devojka ju je dala svojoj majci. 29 Kad su Jovanovi učenici čuli za to, došli su i uzeli njegovo telo i položili ga u grob.
То је у реду, само ти настави да мене игноришеш (иако читаш и одговараш на моје поруке), него не игнориши постављена питања - то је битно, а не ја.Zao mi je vi ste ignorisani clan
Pa da pagani slave rodjendane
i to je zapisano u Bibliji
a hriscani ne slave rodjendane
pa to je neispravno jer je idolopoklonstvoTo ne pise, to je tvoje normiranje, na hriscane i pagane, i to pogresno jer hriscanstvo u vrijeme Heroda nije postojalo.
Mene zanima sustina. Ovde je prica da je Herod bio nadmen, slavio je svoje rodjendan, sebe.
Niko ne slavi svoj rodjendan. Drugi ga slave njemu u cast.
pa to je neispravno jer je idolopoklonstvo
Obozavanje Boga nije idolopoklonstvo.Okay, ali kako moze biti idolopoklonstvi slaviti Boga i njegov rodjendan? Onda je svaka religija idolopoklonstvo.
Drugo, je li rodjenje Bozji dar, sreca, i blagoslov? Ako jeste, kako moze biti proslava toga dana zlo, osim ako je iz tastine, nadmenosti a ne iz postovanja tog blagoslova?
20. И вратише се пастири славећи и хвалећи Бога за све што чуше и видјеше као што им би казано.(Лука 2:20)Za mene Bozjic nista ne predstavlja jer ga ne slavim
a i ne treba ga slaviti jer Isus nije rodjen na zimu niti se zna njegovo rodjenje niti ga treba slaviti
Rodjenje Isusa pada pocetkom oktobra jer se zna da je umro na prolece 14 nisana po jevrejskom kalendaru sa 33 ipo godine
a Bozjic je paganski praznik sa paganskim obicajima
https://www.rts.rs/page/magazine/sr...4651018/bozic-obicaji-poreklo-grcka-rim-.html
https://www.espreso.co.rs/vesti/dru...i-obicaji-koje-smo-vezali-za-bozic-i-badnjake
Idolopoklonstvo je obozavanje stvorenja i likova njih.
20. И вратише се пастири славећи и хвалећи Бога за све што чуше и видјеше као што им би казано.(Лука 2:20)
Колико је мени познато у већини пророчанстава о Христовом рођењу пророци почињу
са 'радуј се Израиљу'. Зашто данашњи 'Израел' не би славио и радовао се у славу Господњу,
опомињући се његовог рођења и обећања о другом доласку?
U Bibliji imas kako se slavi Bog.20. И вратише се пастири славећи и хвалећи Бога за све што чуше и видјеше као што им би казано.(Лука 2:20)
са 'радуј се Израиљу'. Зашто данашњи 'Израел' не би славио и радовао се у славу Господњу,
Чијем рођендану?Ali ona govori o rodjendanu, koji se slavi kasnije.
Чијем рођендану?
kako ga slavis?Dakle slavljenje Hrista je idolopoklonstvo?
,,Па не пише у Библији да треба тако, а Библија је Божја реч истина и ако нечег нема у Библији то не сме да се ради, а ми смо изучаваоци Библије, а ви нисте и ми знамо све, а ви не знате и љубоморни сте на нашу веру. Зато фалсификујемо Библију и игноришемо питања у вези с тим фалсификатима."20. И вратише се пастири славећи и хвалећи Бога за све што чуше и видјеше као што им би казано.(Лука 2:20)
Ko je rekao da ga slavis?Bozicu, Hristovom rodjendanu.
Osim sto sve pogr4esno shvatis mozda nesto i naucisHristovo rođenje je rođendan.Dakle ne verujem šta čitam.