Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.512
Mislim da je najbolje ulagati u nesto sto ce meni i mojoj porodici omoguciti sto vise novca i bolji i lagondiji zivot nego davati pripadnicima JS od koje nista necu dobiti zauzvrat jer od 'hvala" nema nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je toMislim da je najbolje ulagati u nesto sto ce meni i mojoj porodici omoguciti sto vise novca i bolji i lagondiji zivot
Nije samo verovanje to je stvarnost.Ali to je samo verovanje, mozda bude tog vecnog zivota a mozda i ne.
Ulaganje novca u nesto sto mozda nece biti je besmisleno
Da je stvarnost neko umrli bi vec bio ziv ali takvog nema, nije vidljiv, opipljiv.....zamo zamisljenNije samo verovanje to je stvarnost.
Da je stvarnost neko umrli bi vec bio ziv ali takvog nema, nije vidljiv, opipljiv.....zamo zamisljen
A скромност вам је једна од јачих врлинаHvala ali je tako
JS se trude da zive kao pravi vernici, moralno i u ljubavi i miru sa svim ljudima.
I ljubav a za moral da i ne pričamoA скромност вам је једна од јачих врлина.
Da jeste skromnost je svesnost ogranicenja tako da Jehovini Svedoci jesu skromni jer se drze tog Bozjeg morala.A скромност вам је једна од јачих врлина.
Da pricacemo o ljubavi i moralu visokom moralu po kojem su JS poznati po celom svetu i po ljubavi i miru koji poseduju.I ljubav a za moral da i ne pričamo
T
uf sram ih biloA Jehovine Svedoke klevecu samo zli i nemoralni ljudi
Наравно, сад нема ни смисла одговарати, јер су постови испребациваниDa jeste skromnost je svesnost ogranicenja tako da Jehovini Svedoci jesu skromni jer se drze tog Bozjeg morala.
Hvala ali je takoSrboskizborim:
Da, ja nisam upoznao moralnije ljude i bolje vernike u boga od Jehovinih svedoka.
Sta je isprebacivano?Наравно, сад нема ни смисла одговарати, јер су постови испребацивани.
Da skromonst je osnovna vrlina onih koji zive moralno.Hvala ali je tako
JS se trude da zive kao pravi vernici, moralno i u ljubavi i miru sa svim ljudima.
Скромност увијек и у свему, то се тражи.
Hvala te me usta inače ću vas poderatiHvala ali je tako
Скромност увијек и у свему, то се тражи.
https://www.telegraf.rs/vesti/jugos...aca-bio-njihov-pola-zivota-i-otkrio-sve-tajneDa pricacemo o ljubavi i moralu visokom moralu po kojem su JS poznati po celom svetu i po ljubavi i miru koji poseduju.
Na sta im drugi i zavide.
Dobri ljudi cene te vrline i podrzavaju JS.
A Jehovine Svedoke klevecu samo zli i nemoralni ljudi
Jer im je krivo sto postoje oni koji zive moralno, jer oni to ne mogu ili ne zele.
Time stite svoju vec usku svest
Razlog za izopštenje iz zajednice može biti i već najpovršnija komunikacija s izopštenim, ali i razvijanje prijateljstva s nekim ko nije Jehovin svedok; dozvoljeno je jedino ako se radi na "obraćivanju", to jest komunicira intenzivno sa svrhom vabljenja u zajednicu Jehovinih svedoka.
Jeховини сведоци су пре свега људи који су фалсификовали Божју реч, тј. Библију. Оно што им не одговара су променили у самом тексту Библије.- Razumem je, da je neko vidi, prijavio bi je i bila bi možda čak isključena. Starešine znaju da budu neumoljive, među njima ima ljudi koji se ni po čemu ne ističu, s jedva osnovnom školom, bivših narkomana ili alkoholičara, što samo po sebi nije problem. Problem nastaje kad neko ko je juče bio niko i ništa postane vladar nad životima ljudi pa mu ego naraste, a skrupule se izgube. Mnogi ljudi, obični članovi, to i vide, ali boje se za sebe i porodicu. Kažem vam, kao Severna Koreja. Jedino krvi nema, ali zato ima depresija i samoubistava – ojađen je bivši Jehovin svedok.
Ti sada falsifikujes istinu jer pises laz.фалсификовали
a jel si im prepisala nesto?To je tebi radost kao sto je moja vera meni radost
Nema vece radosti nego biti Jehovin Svedok i ziveti u miru i ljubavi sa ljudima u clom svetu bez obzira na rasu i naciju![]()
sto bi?a jel si im prepisala nesto?
znam neke koji su davali stanove JS jos dok su bili zivi pa zato pitamsto bi?
normalno je da se imovina nasledjuje u porodici
to mozda ko nema nikoga pa treba da neko brine o njima u starosti
valjda si cuo za to
kada neko nema nikoga moze da se sklopi ugovor o izdrzavanju
ne znam za to a i nema potrebe za time.znam neke koji su davali stanove JS jos dok su bili zivi pa zato pitam