Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne moras da se slozis.
ja ti kazem kako je.
a ti ne znas kako ce biti u buducnosti ti mislis tako ce biti
Ja sam ti napisala sta nam sledi, koji dogadjaji prema Bibliji
to sto teoreticari zavera pisu sta nam sledi ne mora da je tacno.
Docice Armagedon kada Bog bude napao Bozji Narod.
Tako da nemamo se cega bojati.
Sta god da bude, Bozji narod nece sigurno primiti nikakav zig zveri jer joj ne sluzi.
Njega ce primiti oni koji sluze sistemu i Zveri.

Ovo je tvoje pisanje i lepo pise da ce Bog da napadne Boziji narod, kada dodje Armagedon.

Kako i zasto, :?:

Oni kazu za sebe "da imaju Svetoga Duha" ali upravo im je to slicnost adventistima i svedocima, nemaju Duha u sebi, nemaju unutrasnje energije, jedino sto imaju je slepa vera u diskutabilne teorije. Oni imaju etiketu "neutralni" u duhovnim udruzenjima, sto dosta govori. Neko ko ima jak unutrasnji duhovni osecaj u srcu i ako se slucajno iz radoznalosti prikljuci adventistima ili svedocima izgubice tog Duha u sebi i on ce se zameniti njihovom religioznom teorijom a to ti je kao da menjas porse za ficu.

To je bilo moje iskustvo.

Dela govore ko ima sveti duh
Ko ima sveti duh zivi po tom duhu i propoveda Bozju rec.
Bitno je sta kaze Bog a ne covek.
Vi i adventisti radite dela bez duha i bez srca. Radite zato sto tako pise u vasim teorijama i zato sto su vam rekli sta treba da radite. Teorije su vam detaljne, vecim delom logicne, ali nema tu duha, nema tu Energije Svesti i Ljubavi koja se spusta na srce .

Vi i adventisti radite dela bez duha i bez srca. Radite zato sto tako pise u vasim teorijama i zato sto su vam rekli sta treba da radite. Teorije su vam detaljne, vecim delom logicne, ali nema tu duha, nema tu Energije Svesti i Ljubavi koja se spusta na srce .
Da znas osnovne stvari iz zivota i psihologije ne bi tako pisao.
Otkad to covek mzoe citati srca
Dakle ispitaj svoje srce gde si :)
a o nama ne brini
mi zivimo u miru i ljubavi :)

evo otvori Bibliju pa procitaj

Imas u Bibliji dela duha su:

Galatima 5:22
22 A plod duha je: ljubav, radost, mir, dugotrpljivost, ljubaznost,* dobrota,* vera,
23 blagost, samosavladavanje. Protiv toga nema zakona.

A pre toga kao kontrast pise kojia su dela tela
Galatima 5
19 A dela tela su očigledna. To su: blud, nečistoća, besramnost,
20 idolopoklonstvo, bavljenje spiritizmom,* neprijateljstva, svađe, ljubomora, izlivi gneva, prepirke, podele, sekte,
21 zavisti, pijanke, razuzdane gozbe i tome slično.
To vam unapred kažem, kao što sam vam već i rekao, da oni koji tako nešto čine neće naslediti Božje kraljevstvo.

pa vidi gde si :aha:

evo otvori Bibliju pa procitaj

Imas u Bibliji dela duha su:

Galatima 5:22
22 A plod duha je: ljubav, radost, mir, dugotrpljivost, ljubaznost,* dobrota,* vera,
23 blagost, samosavladavanje. Protiv toga nema zakona.

A pre toga kao kontrast pise kojia su dela tela
Galatima 5
19 A dela tela su očigledna. To su: blud, nečistoća, besramnost,
20 idolopoklonstvo, bavljenje spiritizmom,* neprijateljstva, svađe, ljubomora, izlivi gneva, prepirke, podele, sekte,
21 zavisti, pijanke, razuzdane gozbe i tome slično.
To vam unapred kažem, kao što sam vam već i rekao, da oni koji tako nešto čine neće naslediti Božje kraljevstvo.

pa vidi gde si :aha:
ljubav nemas
mir nemas
dugotrpljivost nemas
dobrota nemas

ostaje ti radosna vera, nazalost nakaradna

Back