Zao mi je tvoja rec ne odlucuje o meni nego Bog, a ti pises lazi o JS uopste na forumu, nisam ni mislila na onaj lazni link

dno dna
Znam da ti je žao što ne možeš nikoga da nadgovoriš. E, sad, ovako. Jedna od najvećih gluposti koje sam čuo u životu izgovorio je jedan JS u mom rodnom gradiću pre dosta godina, kad sam mu rekao da se sećam nekih segmenata iz prošlih života: „To je zato što si popio čaj od lipe, a ta lipa je rasla na groblju, pa su sećanja tih mrtvih ljudi, kao čestice, došla do tvog mozga.“ Naravno ovo nije citat, već parafraza. Rekao je ovako nekako. Tako mi bog pomogao. A tebe kaznio ako lažeš da lažem. Hteo sam da skočim u čašu do pola napunjenu vodom, od muke. Inače, taj čovek je sada jedan od glavnih JS u tom gradiću, u kome je Skupština JS umanjena za oko 70% nekadašnjeg članstva, a bivši starešina je 6 godina bio u nemoralnoj vezi sa jednom sestrom iz crkve. Ja sam znao za to, kao i još neki ljudi, ali oni to nisu slušali i uvažavali, sve dok ga nisu (dok ih nisu) uhvatili na delu. Šest godina im je uzor bio nula od čoveka. Tako mi bog pomogao. A tebe kaznio ako lažeš da lažem. O tebi odlučuje bog? Onaj što je prepisao Postanje iz Gilgameša? Ili neki drugi? Ovako ili onako, okreni obrni, ja uvek ispadnem u pravu. Znam da sam jednom prilikom, dok sam još kao mlad živeo sa roditeljima, došao u verbalni sukob sa njima dvojicom, oko nekih stvari u kojima sam ja bio u pravu, naime oko toga što su oni tvrdili da je Zemlja jedina planeta u svemiru koja ima boju, a ja ih ubedio da sve planete u svemiru imaju boju, toliko su galamili u očevom stanu da je on došao iz druge sobe i pitao šta je, a taj JS što mi je rekao da sam pio čaj od lipe sa groblja veli mom ćaletu: „Isus je došao da donese mač!“ I to na sav glas. I moj ćale veli njemu: „Šta se ti dereš u mom stanu i uznemiravaš susede? Nemoj da ti j.... mater.“ Ha ha ha. Života mi moga. Tako mi bog pomogao. A tebe kaznio ako lažeš da lažem. Mogu navesti još stvari, ali ovo je dovoljno. I sad ne kontam šta znači to što kažeš da lažem i ubaciš debilski smajlić. Apsolutno ništa. Toliko su me uznemiravali kad sam imao 18 i 19 godina da je to strašno. Prosto mi ide na onu stvar i njihovo učenje i njihovo ponašanje. Eto. Kakav „lažni link“? Koji je onda „pravi link“? Onaj sa Youtube? Nije to nikakav „lažni link“, to je vest sa jedne USA televizije. A poznato je i da je Charles Taze Russell bio mason i pedofil, i da je bežao od države do države, od federalnog šerifa, zbog pedofilije, pa kad je došao u Pensilvaniju tu je napravio neki dil sa nekim i pustili su ga da osnuje judeo-hrišćansku jeres JS. I lepo čovek kaže da je opštepoznata stvar da je on sahranjen ispod masonske piramide, čiji je vrh okrenut ka sazvežđu Plejade, gde je „Jehovin presto“, prema njegovoj tvrdnji, i dežurna na ovom forumu mi kaže da lažem. Dno dna.
Ovo je spomenik C. T. Rusella, osnivača Jehovinih Svedoka:
http://www.dannyhaszard.com/pyramids/pyr_1.jpg
Ovo je memorijalna piramida koju je podigla organizacija Jehovini Svedoci:
http://www.dannyhaszard.com/pyramids/pyr_2.jpg
Ovo je detalj te piramide sa masonskim krstom i natpisom "Watch Tower Bible and Tract Society" :
http://www.dannyhaszard.com/pyramids/pyr_3.jpg
http://blackpope.bravepages.com/wbtsrussell.jpg
Dakle, zašto je organizacija Jehovinih Svedoka podigla svom osnivaču memorijalni spomenik u obliku masonske piramide i sa masonskim krstom?
Da, to je ta piramida, na masonskom groblju. Ceo svet zna za to, jedino još JS nisu čuli za to. Strašno.
Čak sam od jednog od njih čuo priču da je to montaža. I ja velim... jeste, dogovorili se hakeri da naprave nekoliko miliona stranica na Internetu o njemu i piramidi da bi zezali Acu JS-a. Dno dna.
kakve veze ima piramida sa Raselovim grobom i odakle ti to da je podigla organizacija JS.
znaci LAZI iznosis...
i kakve veze to ima sa danas organizacijom JS?
ovo nisu pitanja sa tobom sam odavno zavrsila...
Kakve veze ima?

Pa ništa, samo je podignuta nad njegovom rakom, sa njgovim imenom.
Laži? Kad si toliko bezobrazna, evo i da postiram i ovo:
Radi se o spisku (popisu) masona u Pensilvaniji s kraja XIX veka. Davidova zvezda stoji pored imena članova koji su „B'Nai B'Rith“-a, a tri tačke stoje pored imena illuminata. C.T.Russell je bio illuminat i zato se sahranio ispod piramide.
Ima veze... što mora da baš illuminat da osnuje „božju organizaciju“?
Dežurna, koliko si samo puta sa koliko njih završila...
Da ne govorim o tome da je to groblje u vlasništvu organizacije Jehovinih svedoka, po rečima samog C:T. Rasela:
Apsolutno tačno. Može se naći i na Google Earth. Nije nikakav problem; ybt... XXI vek.
U pravu si
JS ne vole kada se prica istina o njima
Uvek sam u pravu, inače se ne oglašavam kad nisam. Napali me pre dva dana pravoslavci, ja im ispričao neke stvari (ali mi nisu rekli da lažem, moralniji su od JS), pa pobegli glavom bez obzira. A ovi, bre, kao buzdovani... ili papagaji... samo ponavljaju lažeš lažeš, laž laž, još malo će ki Kalimero da viču nepravda, nepravda...
e pa iz prilozenog vidis kako se ponasaju JS kada im prica ne ide u prilog , represija cccc
Kao i uvek. A znaš li kako se ponašaju prema bivšoj braći. 90% ljudi se tako ne bi ponašalo prema keru.