CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
Kako iz kante može isticati voda ako pre toga u kantu nije uticala ta ista voda ?![]()
Reka bez izvora presušuje.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako iz kante može isticati voda ako pre toga u kantu nije uticala ta ista voda ?![]()
Hmmm, bilo bi mi draže da mi je ovo napisalo neko žensko, makar i trapađoza. Za muške nisam zainteresiran.
Bozja rec je najstarija, a mitovi su nastali u odnosu na nju...
A po tebi je biblija božija reč. Kako je onda moguće da su druge knjige, koje pričaju o stvaranju i potopu, dokazano starije od biblije?
On može da shvati u trenutku smrti da je bolestan ili da se izleči od bolesti tik pre smrti. Prvi primer je Isus na raspeću, kad u momentu smrti shvata da nije “božji sin” pa viče: “Bože moj! Bože moj! Zašto si me ostavio?!” Drugi primer je lik koga tumači Nikola Kojo u filmu “Točkovi”, koji kroz ceo film kotrrrlja slovo R, a pred samu smrt lepo izgovara: “Drvo javorovo… drvo javorovo…”Onaj ko je narodski rečeno poludeo nije svestan toga, naprotiv..uvek će tvrditi da kod drugih nešta nije u redu...![]()
Bozja rec je najstarija, a mitovi su nastali u odnosu na nju...
Hrabar čovek, ne plaši se ajkula.
Valjda nema i pirata.![]()
A po tebi je biblija božija reč. Kako je onda moguće da su druge knjige, koje pričaju o stvaranju i potopu, dokazano starije od biblije?
Ja sam rekla Bozja rec..
Druge knjige mogu da postoje kad god one nisu nadahnute od Boga...A po tebi je biblija božija reč. Kako je onda moguće da su druge knjige, koje pričaju o stvaranju i potopu, dokazano starije od biblije?
Mozda ce ti to pomoci da razmislis malo..
Ne plaši se ni crnih đavola.
Kakvih pirata? Što bežiš od teme?
A da bi razumeo...možeš da se edukuješ O V D E
P.S. Ali bolje je da to ne činiš...da te ne bi nepotrebno bolela glava...![]()
A da bi razumeo...možeš da se edukuješ O V D E
tebe boli glava jer ne razumes BiblijuA da bi razumeo...možeš da se edukuješ O V D E
rece teletabis![]()
tebe boli glava jer ne razumes Bibliju
hvala na reklami))
tebe boli glava jer ne razumes Bibliju
hvala na reklami))