Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ali kada ga vide svi bice kasno za kajanje ...zato vam sada i pricam o Bogu ..dok ima vremena da se neki spasi :lol:

Koga "ga"? Nema nikakvog "ga" ni "ga ga". Nema ni kajanja. Ti pričaš. Niko ne traži da pričaš, pričaš jer je na pdf LJ & S zatišje, svi su otišli da se tuccaju, pa si došao da nas ovde podje6avaš glupostima. Ne daj bože da se bilo ko razuman "spasi" tako kako ti misliš da se "spasiš". Pre samo pola sata veliš da te briga za druge, da gledaš sebe, sad nekome pričaš da se spasi... :hahaha: Pre pola sata se pozdravljaš sa nama, a sad opet pišeš gluposti. :hahaha: Izgleda kao shizofrenija... :rida:

Koga "ga"? Nema nikakvog "ga" ni "ga ga". Nema ni kajanja. Ti pričaš. Niko ne traži da pričaš, pričaš jer je na pdf LJ & S zatišje, svi su otišli da se tuccaju, pa si došao da nas ovde podje6avaš glupostima. Ne daj bože da se bilo ko razuman "spasi" tako kako ti misliš da se "spasiš". Pre samo pola sata veliš da te briga za druge, da gledaš sebe, sad nekome pričaš da se spasi... :hahaha: Pre pola sata se pozdravljaš sa nama, a sad opet pišeš gluposti. :hahaha: Izgleda kao shizofrenija... :rida:

Pa Bozija volja je da se Svi spasu ako je moguce

A Sotonska volja je da niko ne prezivi Armagedon i Dan Suda

nego da odu sa njim u Unistenje ..ne zeli sam da ode tamo :tajna:

Koja sekta propoveda takvo učenje?

Ne razumem se u sekte. Ovo što sam naveo može biti isečak iz religije wicca (iliti veštica), ili se kratko nazvati “naturalizam”, a to je, da prostiš, mnogo starije od svih religija, dakle daleko od bilo kakvog “odvajanja od zvanične crkve”, pa ne možeš strpati u sektu. (Al sam te razbio argumentima, Thorovim čeklićem po glavi.) Takođe ima dodirne tačke sa najstarijim religijama na svetu – recimo đainizmom i hinduizmom. Ništa loše, dakle, u učenju da je duša – duša, I da ne postoji ljudska i životinjska duša. Pukao si kao zvečka.

Pa vi zovete J.S. Sekta ...koji se pridrzavaju Biblije ...

kako onda mogu biti Sekta ako slede Bibliju koja nije Sekta ?

Objasni :hvala:

Koji mi? Jan e koristim termin sekta. Izbegavam taj termin, jer je mač sa dve oštrice. JS su za mene verska zajednica.

Ja nisam upotrebio reč “sekta”. Šta znači “ako slede Bibliju koja nije Sekta?” Biblija je knjiga.

Sve ti je objašnjeno, ali ti si limitiran; i konzerviran.

Ne razumem se u sekte. Ovo što sam naveo može biti isečak iz religije wicca (iliti veštica), ili se kratko nazvati “naturalizam”, a to je, da prostiš, mnogo starije od svih religija, dakle daleko od bilo kakvog “odvajanja od zvanične crkve”, pa ne možeš strpati u sektu. (Al sam te razbio argumentima, Thorovim čeklićem po glavi.) Takođe ima dodirne tačke sa najstarijim religijama na svetu – recimo đainizmom i hinduizmom. Ništa loše, dakle, u učenju da je duša – duša, I da ne postoji ljudska i životinjska duša. Pukao si kao zvečka.

A da li Ti misliš da je Bog čoveku dao veće mogućnosti nego komarcu?

To nije Logicno ...J.S. Sekta a Biblija im je Temelj ucenja i njega se drze :eek:

Nek ti opdgovori onaj ko je upotrebio reč “sekta”. To 100% nisam bio ja.

Pa Bozija volja je da se Svi spasu ako je moguce

A Sotonska volja je da niko ne prezivi Armagedon i Dan Suda

nego da odu sa njim u Unistenje ..ne zeli sam da ode tamo :tajna:

Treba znati od čega da se “spasu”.

Armagedon treba da režiraju i izvedu masoni, kad odluče… nema veze ni sa kakvim bogom… nemaš veze sa životom. Kakav Dan Suda? Zabluda starog veka…

Nema uništenja. Ne postoji uništenje za materiju i energiju, jer se sve vrti u krug. Nemaš tri predstave o onome o čemu pokušavaš da pišeš. Da si samo jednom secirao žabu shvatio bi da je život samo neuništiva razmena materije i energije.

A da li Ti misliš da je Bog čoveku dao veće mogućnosti nego komarcu?

Nije bitno šta ja mislim i šta bilo ko misli. Lepo sam ti napisao stvari koje ne možeš ničim oboriti, jer se radi o prirodnim zakonima. Po prirodnom zakonu nemaš pravo da ubiješ nikoga. Bez ikakve priče o bilo kakvim “mogućnostima” i tome da je ova ili ona životinjska vrsta povlašćenija od neke druge ili treće… Najveća glupost i zabluda je naivna tvrdnja da je čovek iznad svih živih bića.

Mozda ti ne ...ali ostali da ...:)

Ok idem da spavam :bye:

dosta je za veceras :)

Mene ne može niko da nadgovori, jer baratam jakim argumentima.

Idi kad se baviš posledicama a ne uzrocima.

Ja dapače malo spavam, ali ja se hranim najjačom duhovnom hranom na planeti (kao Nikola Tesla nekada)…

Pa da covek vredi kao komarac ..ne bi Bog svog Sina dao da umre za Ljude ..razmisli :)

Bogu svaki covek vredi ..nije bitno kakav je :)

Ko o čemu baba o uštipcima. Ode li ili ćeš se vraćati zato što na pdf LJ&S nema nikoga? :hahaha: Živopt bilo kog čoveka vredi koliko i život bilo koje bube. Po prirodnom zakonu, po božjem zakonu itd. Kakvog sina za kakve ljude? To ne važi izvan hrišćanstva I nije važilo kad je važio prirodni zakon koji i sada važi.

Bogu vredi svako živo biće… a ne samo čovek…

Da se spasu od unistenja Zlih koje ce Bog kazniti u Armagedonu

Da ne budu na strani Sotone kada se Bog javi ..jer ce ih Bog smatrati za neprijatelja

Jer ce se u Armagedonu Sotona i njegove zemaljske vojske pobiti sa Bogom i bice ..zna se :)

Jer nece tako lako prepustiti Bogu svoj svet bez borbe ....to je Armagedon :)

To je Biblijsko prorocanstvo ..btw:)

Da se spasu od unistenja Zlih koje ce Bog kazniti u Armagedonu

Da ne budu na strani Sotone kada se Bog javi ..jer ce ih Bog smatrati za neprijatelja

Jer ce se u Armagedonu Sotona i njegove zemaljske vojske pobiti sa Bogom i bice ..zna se :)

Jer nece tako lako prepustiti Bogu svoj svet bez borbe ....to je Armagedon :)

To je Biblijsko prorocanstvo ..btw:)

Ada znaš li ti kada sam ja “učio” ove gluposti? Kad sam imao između 16 i 18 godina, sredinom 90-ih prošlog veka… sad mi je neizmerno smešno… jer sam otišao na viši nivo svesti. Ovo je učenje za “robove” NWO-a.

Evo, posle par sati, pošto se niko nije javio, sa žaljenjem konstatujem, da je ovaj mudrac rekao kako je pravoslavlje jedina religija (ne pominje nikakve Jehovine svedoke):

Kažem na žalost, jer mi ova seda glava uliva više poverenja od ovde nekih polupismenih i/ili nepismenih žutokljunaca koji 80% postova na ovom 4-umu ostavljaju na podforumu LJ&S. :hahaha:

Kao prvo, ja nisam vernik.
Stvarno?! :eek:
Voudon je onda neka vrsta francuskog sendviča onda? :roll:

Kao drugo, šta ako sam razgovarao sa čovekom, i šta ako on privatno zna jedno, a od njega se očekuje da piše drugo?
I šta onda? :dontunderstand:
Primeti da se citiraju njegove publikacije, a ne njegovi privatni razgovori.
A njegove publikacije su smeće iz FECRIS-a i drugih sličnih ultradesničarskih organizacija koje podržavaju totalitarizam avramskih religija.
Može on da privatno drži raspeće naopako i skakuće go po užarenom ugljevlju, poenta je što njegovo ime stoji na kojekakvim budalaštinama. :bye:

Kada bi rekao da jesam lagao bi ..jer nisam

Samo citam Bibliju i to je sve :)

A sto se Biblija poklapa sa JS ucenjem ...nisam ja kriv :)

To jedino znaci da J.S. jedini postuju Bibliju kao Boziju rec ..i zato branim Besmrtnu

Jer sve sto prica ima u Bibliji

A sto su se ljudi odvojili od Biblije i prihvatili Ljudske obicaje a odbacili Bozije ...njihov problem :)

Ja ti verujem da nisi Jehovin svedok.

Ali iz tvog pisanja i razmišljanja vidim da si trenutno na besplatnom biblijskom tečaju Jehovinih svedoka i da se spremaš za krštenje.

To ne možeš da porekneš jer već toliko dugo istražujem vašu organizaciju i poznajem rečnik i način izražavanja.

O nepoklapanju učenja Jehovinih svedoka sa Biblijom možeš da čitaš na mom blogu.

http://jehovinisvedoci.blogspot.com/

@Ordačni Bužap
Vidim iz tvojih postova da odlično vladaš gramatikom pa te molim da pregledaš moj blog i skreneš mi pažnju na sve gramatičke i pravopisne greške.
Ja živim više od pola svog života u Austriji pa zato molim za razumevanje po pitanju pravopisa.

Evo, posle par sati, pošto se niko nije javio, sa žaljenjem konstatujem, da je ovaj mudrac rekao kako je pravoslavlje jedina religija (ne pominje nikakve Jehovine svedoke):

Kažem na žalost, jer mi ova seda glava uliva više poverenja od ovde nekih polupismenih i/ili nepismenih žutokljunaca koji 80% postova na ovom 4-umu ostavljaju na podforumu LJ&S. :hahaha:

E svaka ti čast.Koliko god mi neke od izjava oca Joila bile čak i smešne ova je jedna od pametnijih data na osnovu iskustva.Kakva su iskustva JS-a?:think:

Poslednja izmena:
Znaš, nije svako ostvro država, nit' je svaka teritorija država.

Dakle, iako ima 115 podružnica "izveštava se" iz fiktivnih 236 zemalja sveta? :lol:
Ova prva brojka je možda najveći broj država u kojima ima Jehovinih svedoka, pod uslovom da je makar taj podatak tačan.
236 zemalja ili teritorija izvestava... ko je rekao drzava?

A za bukvaliste JS ima u skoro svim zemljama sveta...

115 podruznica ima jer u manjim zemljama ih nema sta nije jasno?
a ova tema je i onako smejurija odoh ...

Nije bitno šta ja mislim i šta bilo ko misli. Lepo sam ti napisao stvari koje ne možeš ničim oboriti, jer se radi o prirodnim zakonima. Po prirodnom zakonu nemaš pravo da ubiješ nikoga.

Reci to ajkuli.

Bez ikakve priče o bilo kakvim “mogućnostima” i tome da je ova ili ona životinjska vrsta povlašćenija od neke druge ili treće… Najveća glupost i zabluda je naivna tvrdnja da je čovek iznad svih živih bića.

A ne misliš da je zabluda misliti da život čoveka, koji ima veće mogućnosti, jednako vredi kao život životinje, koja ima manje mogućnosti?

To ne možeš da porekneš jer već toliko dugo istražujem vašu organizaciju i poznajem rečnik i način izražavanja.
.

http://j......blog

.
izvini ali mozes pisati SVOJ blog do sutra on SADRZI LAZI O JS

a zna se ko je lazov i kako ce lazovi proci pred Bogom u Sudnjem Danu...

Koga zanima o Jehovinim Svedocima postoji jedan jedini zvanican sajt

http://www.watchtower.org/

ende.

izvini ali mozes pisati SVOJ blog do sutra on SADRZI LAZI O JS

a zna se ko je lazov i kako ce lazovi proci pred Bogom u Sudnjem Danu...

Koga zanima o Jehovinim Svedocima postoji jedan jedini zvanican sajt

http://www.watchtower.org/

ende.

Ti tvrdiš da su podaci na ovom blogu laž.http://jehovinisvedoci.blogspot.com/

Ja vam kažem:Pročitajte i proverite pa onda odlučite da li je laž ili nije.
Jasno mi je da si ti programirana da na svaku informaciju automatski odgovoriš da je laž.
Iole razumna osoba će pre nego za nešto da svoje mišljenje pročitati i proveriti informacije.
Kad pročitaš citate iz vaših knjiga i proveriš da li su u skladu sa Biblijom onda se javi
Nekoga tako lako optuživati za laž je veoma lakoumno :)

Back