mediji nemaju običaj da izmišljaju ubistva i suđenja...klevete se rade na druge načine...a ti verujes u te bolesne izjave
onda si i ti takav
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mediji nemaju običaj da izmišljaju ubistva i suđenja...klevete se rade na druge načine...a ti verujes u te bolesne izjave
onda si i ti takav
imaju i te kako dosije o klevetanju JSmediji nemaju običaj da izmišljaju ubistva i suđenja...klevete se rade na druge načine...
Ni slučajno nemoj da se zapitaš zašto te nisu obavestili.imaju i te kako dosije o klevetanju JS
da se nesto desilo bili bi obavesteni

?????????????????Ti se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirna
jel i tebe potkacili demoni malo
Uz svo duzno postovanje smatram da si malo pomesala loncici - u Bibliji ne postoji VASA hriscanska vera nego SAMO hriscanska vera !Ti ne shvatas osnovne principe nase hriscanske vere
U redu,eto neko je ziveo kako treba ( bar onoliko koliko ga javnost iz vasih redova mogla pratiti ) i krstio se...Kod JS je uslov da neko zivi morlano da bi mogao da se krsti kao JS
i sve dok se drzi tih najvisih moralnih merila moze biti JS
kada to prestane prestane biti JS
Moguce je da si u pravu nego daj da vidimo prvo tvoj odgovor na moje pitanje...dakle ne kapiras te duhovne principe
Aha,to je dakle razlog zasto mene niko ne napada na ovom forumu...!??jer smo u duhovnoj borbi i Satana preko svojih ljudskih predstavnika stalno napada i klevece
prave vernike nece valjda lazne

Dakle po rebi svi krivi samo vi pravi u smislu postovanja gradjanskih zakona ???zato toliko klevecu JS jewr je Sotona desuran za to
a p[reko koga vidimo
preko zlih ili izdemoniziranih ljudi i onih punih mrznje i nezadovoljstva
Ne znam dali ces mi verovati ali stvarno te ne mrzim i ne klevecem nego samo primecujem informacije koje je neko drugi izneo a ti ih do sada nisi kredibilno pobila...Sotona ne moze izmanipulasati dobre ljude i naterati ih da mrze i nekoga klevecu
To mogu samo ostecene licnosti
Obecanje ludom radovanje - kaze stara narodna.......Bog obecava pravednicima vecni zivot na zemlji.
Ovo nije istina. Evo ti primer ovog lika koji je ženu brutalno ubioNikada ni jedan JS nije nikoga ubio.
gde si se ti nasao ovde jel te iko spominjao??????????????????
Uz svo duzno postovanje smatram da si malo pomesala loncici - u Bibliji ne postoji VASA hriscanska vera nego SAMO hriscanska vera !
U redu,eto neko je ziveo kako treba ( bar onoliko koliko ga javnost iz vasih redova mogla pratiti ) i krstio se...
I sad te pitam - s kojim pravom smatras da kad se neko krsti da je to sigurna garancija da nikada nece otpasti od "vere'koju je prvicno deklarisao ?????
Moguce je da si u pravu nego daj da vidimo prvo tvoj odgovor na moje pitanje...
Aha,to je dakle razlog zasto mene niko ne napada na ovom forumu...!??
Dakle po rebi svi krivi samo vi pravi u smislu postovanja gradjanskih zakona ???
Ne znam dali ces mi verovati ali stvarno te ne mrzim i ne klevecem nego samo primecujem informacije koje je neko drugi izneo a ti ih do sada nisi kredibilno pobila...
Ako to mene cini krivim onda nek ti bude...
E sad sto se ostecenosti tice,neko bi se mozda mogao zaliti jer mi deluje kao uvreda ali ja to necu ciniti s tim sto napominjem da ovaj dgentlementski stav ne vazi ako primetim da vredjas nekog drugog.
To su ti mormoni ti iz Amerike nisu Jehovini SvedociNaleteh pre na 2 jehovina svedoka, momci u belim košuljicama od kojih bežim u širokom luku ali mladji su bili i iz Amerike su, došli ovde i učili bi naš jezik, tako ti ja izađoh s njima na pice i bacih im američko djubre da popiju, prijatni momci lepo se ispričasmo dok mi ne pomenuše nekog mormona boga jehovu, reko brate ne znam šta ti je to nemoj me zamlaćivati s glupostima. Al fini neki momci bili popio bih opet kodžu s njima.

Jel ima i neka zenska s njima, rado bih se druzio.....Naleteh pre na 2 jehovina svedoka, momci u belim košuljicama od kojih bežim u širokom luku ali mladji su bili i iz Amerike su, došli ovde i učili bi naš jezik, tako ti ja izađoh s njima na pice i bacih im američko djubre da popiju, prijatni momci lepo se ispričasmo dok mi ne pomenuše nekog mormona boga jehovu, reko brate ne znam šta ti je to nemoj me zamlaćivati s glupostima. Al fini neki momci bili popio bih opet kodžu s njima.

Hhaha kamo sreće, ako bude javljam XDJel ima i neka zenska s njima, rado bih se druzio.....
Da je odvratim od JS, da joj pokazem gde zeka pije vodu![]()
Ako mediji lažu, tužite medije i dokažite da lažu.Primer je tvoje klevetanje
ako mediji lazu ne moras i ti
ali ti moras Sotona ti to naredio
Covek nije JS to mediji lazu
u neki novinama je napisano da ide u crkvu neku
dakle neki mediji lazu
a ti ko krvozedna ptica jedva cekas neke klevete da se sire da se sladis time i da kleveces
Docicu na kafu oskudno obucenHhaha kamo sreće, ako bude javljam XD

pazi da se vas dvojica ne smuvateDocicu na kafu oskudno obucen![]()
kako stepoceli sa prepiskomJa sam heteropazi da se vas dvojica ne smuvatekako stepoceli sa prepiskom
shalim seJa sam hetero

Ja ti samo dao par primedbi a ti si mi rekla ovo:gde si se ti nasao ovde jel te iko spominjao?
Ti se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirna
jel i tebe potkacili demoni malo
Ne razumem ni ja...ili i ti volis da kleveces ne razumem?
Pa odkud bih znao dali je kleveta kad je JS-ci nikad nisu osporili ?ta informacija je kleveta
Ja licno verujem Bogu ,a ti ?pa zapitaj se naravno gde si i kome verujes
Definitivno Bogu nego kako da znam dali su pomenuti mediji zaista slagali,jel imas nekog konkretnog dokaza ili je to samo "pusta zelja"...da li medijima koji lazu ili Bogu
Tako je,to je Isus zaista rekao ali ti stvarno ne razumem kontekst u kojeg si ga dala...Evo st je Isus rekao
Jovan 15:17
„Ovo vam zapovedam: Volite jedni druge.
18Ako vas svet mrzi, znajte da je mene mrzeo pre vas.
19 Kad biste bili deo sveta, svet bi vas voleo jer biste bili njegovi. Ali vi niste deo sveta jer sam vas ja izdvojio iz sveta. Zato vas svet mrzi.
25 Ali tako su se ispunile reči napisane u njihovom Zakonu: ’Mrzeli su me bez razloga.‘
nJa ti samo dao par primedbi a ti si mi rekla ovo:
Ne razumem ni ja...
Pa odkud bih znao dali je kleveta kad je JS-ci nikad nisu osporili ?
Eto ako imas dokaze da jesu daj ih iznesi i da lepo zatvoris ovo pitanje/optuzbu....
Ja licno verujem Bogu ,a ti ?
Definitivno Bogu nego kako da znam dali su pomenuti mediji zaista slagali,jel imas nekog konkretnog dokaza ili je to samo "pusta zelja"...
Tako je,to je Isus zaista rekao ali ti stvarno ne razumem kontekst u kojeg si ga dala...
Neko je izneo na forumu zaista neprijatne stvari koje bi hteo da ne budu istina , da su zaista lazne vesti ali trenutno imamo jedino tvoju rec protiv pomenutog medija stoga se daj fokusiraj i iznesi neki relevantan dokaz...nije da ti ne verujemo na casnu rec ali je ipak red da izneses nesto opipljivo.
Ja ti samo dao par primedbi a ti si mi rekla ovo:
Ne razumem ni ja...
Eto ako imas dokaze da jesu daj ih iznesi i da lepo zatvoris ovo pitanje/optuzbu....
Definitivno Bogu nego kako da znam dali su pomenuti mediji zaista slagali,jel imas nekog konkretnog dokaza ili je to samo "pusta zelja"...
Tako je,to je Isus zaista rekao ali ti stvarno ne razumem kontekst u kojeg si ga dala...
Neko je izneo na forumu zaista neprijatne stvari koje bi hteo da ne budu istina , da su zaista lazne vesti ali trenutno imamo jedino tvoju rec protiv pomenutog medija stoga se daj fokusiraj i iznesi neki relevantan dokaz...nije da ti ne verujemo na casnu rec ali je ipak red da izneses nesto opipljivo.
Izvini Js se bave verom a ne medijima.Ja ti samo dao par primedbi a ti si mi rekla ovo:
Ne razumem ni ja...
Isto se dogadja sa popovima u crkvi nista nemoj da te cydi.Ako jednog pronadju da je napravio greh a nije dokazano samo buva pustena da jeste odma napad na celu crkvu.Izvini Js se bave verom a ne medijima.
Ako nesto uzme maha slede tuzbe i to sporo ide pravno.
Potanje je zasto je doticna nasla taj klevwtnicki clanak ako u drugima pise da su posecivali crkvu plus ubijena na slikamq nekim ima krst sto Js ne nose.
Dakle koga zanima istina lako se sazna
a koga laz lepi se za lazi.
Takodje to je vest u Engleskoj sto bi se mi ovde bavi demantovanjem toga.
u ostalom ko zna Js ne vetuje u te gnusne lazi a ko ih mrzi jedva xeka te klevete da se nasladjje.
Piše da je vodio sastanak jehovinih svedoka, nakon što je ubio tu ženu.Potanje je zasto je doticna nasla taj klevwtnicki clanak ako u drugima pise da su posecivali crkvu plus ubijena na slikamq nekim ima krst sto Js ne nose.