Jehovini svedoci?

• Začetnik teme Začetnik teme dorinda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Proreceno je Pad Sotone na Zemlju i njegovo obracunavanje sa onima koji zastupaju Boga.

Posto je Satana zbacen na podrucje Zemlje, u poslednjim danima ovog sistema, tu i deluje...

Otkrivenje 12:9 I bio je zbačen veliki zmaj, prazmija, koji se zove Đavo i Sotona, koji zavodi sav svijet. Bio je zbačen na zemlju, a s njim su bili zbačeni i anđeli njegovi.
12 Zato veselite se, nebesa, i vi koji prebivate na njima! Teško vama, zemljo i more, jer je Ðavo sišao k vama, veoma gnevan, znajući da ima malo vremena!“
17 Tada se zmaj razgnevio na ženu i otišao da ratuje sa ostatkom njenog potomstva*, sa onima koji se drže Božjih zapovesti i kojima je povereno da svedoče o Isusu.

Sotona je klevetnik pa mu je to specijalnost da koristeci zle ljude i medije klevece JS
koji se jedini drze Bozje rec i visokog morala.
Jedini odbijaju oruzje u ruke, radije idu u zatvor nego u vojsku.
JS Nikada nisu ucestvovali u ratovima, odbijaju da idu u rat i ubijaju.
Nikada ni jedan JS nije nikoga ubio.

Naravno to smeta ovim izdemoniziranim ljudima, globalistima i kvazivernicima
koji zive nemoralno pa blate Bozje sluge - prave vernike.

Zato pokusavaju u medijima da JS prikace nesto sto nije istina i sto nema veze sa JS.

A sta oni izmisljaju je nebitno i zasto to znamo... Bitno je da mi znamo istinu.

Jehovini svedoci rade ono sto je Hrist zapovedio - propovedaju Bozju rec
sire hriscanstvo onako kako je Bog to nalozio
i zive u skladu sa istinom iz Bozje reci

i besplatno poucavaju ljude Biblijskoj istini.

Ko zeli da razume i zna Bibliju moze je besplatno bez ikakvih obaveza proucavati :)

Slobodno mi pisite u vezi toga :)

To je taj uzak put koji Bog preporucuje - put istine i spasenja

Bog nam daje izbor izmedju sirokog puta kojim ide vecina i koji vodi u unistenje
i uskog puta ljubavi i istine koji vodi u vecni zivot

Matej 7
13 „Uđite na uska vrata. Jer širok je i prostran put koji vodi u uništenje i mnogo je onih koji njime idu.
14 A uska su vrata i tesan je put koji vodi u život i malo je onih koji ga nalaze.

Izaberite taj uzak put koji vodi u vecni zivot.

Svi smo u duhovnom ratu znali to ili ne.
Svi svojim postupcima i nacinom zivota dajemo odgovor Bogu.
Bog obecava pravednicima vecni zivot na zemlji.

Poslednja izmena:
Ti se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirna
jel i tebe potkacili demoni malo
?????????????????
Ti ne shvatas osnovne principe nase hriscanske vere
Uz svo duzno postovanje smatram da si malo pomesala loncici - u Bibliji ne postoji VASA hriscanska vera nego SAMO hriscanska vera !
Kod JS je uslov da neko zivi morlano da bi mogao da se krsti kao JS
i sve dok se drzi tih najvisih moralnih merila moze biti JS
kada to prestane prestane biti JS
U redu,eto neko je ziveo kako treba ( bar onoliko koliko ga javnost iz vasih redova mogla pratiti ) i krstio se...
I sad te pitam - s kojim pravom smatras da kad se neko krsti da je to sigurna garancija da nikada nece otpasti od "vere'koju je prvicno deklarisao ?????
dakle ne kapiras te duhovne principe
Moguce je da si u pravu nego daj da vidimo prvo tvoj odgovor na moje pitanje...
jer smo u duhovnoj borbi i Satana preko svojih ljudskih predstavnika stalno napada i klevece
prave vernike nece valjda lazne
Aha,to je dakle razlog zasto mene niko ne napada na ovom forumu...!?? :kafa:
zato toliko klevecu JS jewr je Sotona desuran za to
a p[reko koga vidimo
preko zlih ili izdemoniziranih ljudi i onih punih mrznje i nezadovoljstva
Dakle po rebi svi krivi samo vi pravi u smislu postovanja gradjanskih zakona ???
Sotona ne moze izmanipulasati dobre ljude i naterati ih da mrze i nekoga klevecu
To mogu samo ostecene licnosti
Ne znam dali ces mi verovati ali stvarno te ne mrzim i ne klevecem nego samo primecujem informacije koje je neko drugi izneo a ti ih do sada nisi kredibilno pobila...
Ako to mene cini krivim onda nek ti bude...
E sad sto se ostecenosti tice,neko bi se mozda mogao zaliti jer mi deluje kao uvreda ali ja to necu ciniti s tim sto napominjem da ovaj dgentlementski stav ne vazi ako primetim da vredjas nekog drugog.

Nikada ni jedan JS nije nikoga ubio.
Ovo nije istina. Evo ti primer ovog lika koji je ženu brutalno ubio
čekićem.

Sam koncept izbacivanja iz zajednice ne bi postojao da su tamo
svi savršeni. Čim je neko izbačen, znači da nije bio savršen.
Da nije sam priznao grešku ili da ga neko nije ocinkao starešinama
ne bi ni bio izbačen. Što znači da u zajednici postoje ljudi za čije
se prestupe samo nije saznalo.
Da ovog ubicu policija nije otkrila, on bi i dalje sedeo na sastancima
kao uzoran jehovac.

Primer je tvoje klevetanje
ako mediji lazu ne moras i ti
ali ti moras Sotona ti to naredio
Covek nije JS to mediji lazu
u neki novinama je napisano da ide u crkvu neku
dakle neki mediji lazu
a ti ko krvozedna ptica jedva cekas neke klevete da se sire da se sladis time i da kleveces

?????????????????

Uz svo duzno postovanje smatram da si malo pomesala loncici - u Bibliji ne postoji VASA hriscanska vera nego SAMO hriscanska vera !

U redu,eto neko je ziveo kako treba ( bar onoliko koliko ga javnost iz vasih redova mogla pratiti ) i krstio se...
I sad te pitam - s kojim pravom smatras da kad se neko krsti da je to sigurna garancija da nikada nece otpasti od "vere'koju je prvicno deklarisao ?????

Moguce je da si u pravu nego daj da vidimo prvo tvoj odgovor na moje pitanje...

Aha,to je dakle razlog zasto mene niko ne napada na ovom forumu...!?? :kafa:

Dakle po rebi svi krivi samo vi pravi u smislu postovanja gradjanskih zakona ???

Ne znam dali ces mi verovati ali stvarno te ne mrzim i ne klevecem nego samo primecujem informacije koje je neko drugi izneo a ti ih do sada nisi kredibilno pobila...
Ako to mene cini krivim onda nek ti bude...
E sad sto se ostecenosti tice,neko bi se mozda mogao zaliti jer mi deluje kao uvreda ali ja to necu ciniti s tim sto napominjem da ovaj dgentlementski stav ne vazi ako primetim da vredjas nekog drugog.
gde si se ti nasao ovde jel te iko spominjao?
ili i ti volis da kleveces ne razumem?
ta informacija je kleveta
pa zapitaj se naravno gde si i kome verujes
da li medijima koji lazu ili Bogu
Evo st je Isus rekao
Jovan 15:17

„Ovo vam zapovedam: Volite jedni druge.
18Ako vas svet mrzi, znajte da je mene mrzeo pre vas.
19 Kad biste bili deo sveta, svet bi vas voleo jer biste bili njegovi. Ali vi niste deo sveta jer sam vas ja izdvojio iz sveta. Zato vas svet mrzi.

25 Ali tako su se ispunile reči napisane u njihovom Zakonu: ’Mrzeli su me bez razloga.‘

Poslednja izmena:
Naleteh pre na 2 jehovina svedoka, momci u belim košuljicama od kojih bežim u širokom luku ali mladji su bili i iz Amerike su, došli ovde i učili bi naš jezik, tako ti ja izađoh s njima na pice i bacih im američko djubre da popiju, prijatni momci lepo se ispričasmo dok mi ne pomenuše nekog mormona boga jehovu, reko brate ne znam šta ti je to nemoj me zamlaćivati s glupostima. Al fini neki momci bili popio bih opet kodžu s njima.

Naleteh pre na 2 jehovina svedoka, momci u belim košuljicama od kojih bežim u širokom luku ali mladji su bili i iz Amerike su, došli ovde i učili bi naš jezik, tako ti ja izađoh s njima na pice i bacih im američko djubre da popiju, prijatni momci lepo se ispričasmo dok mi ne pomenuše nekog mormona boga jehovu, reko brate ne znam šta ti je to nemoj me zamlaćivati s glupostima. Al fini neki momci bili popio bih opet kodžu s njima.
To su ti mormoni ti iz Amerike nisu Jehovini Svedoci
a Jehova je Ime Boga imas to u Bibliji pa nauci :)
i Ja sam njih sretala svi su fini i ljubazni

Jel ima i neka zenska s njima, rado bih se druzio.....
Da je odvratim od JS, da joj pokazem gde zeka pije vodu :mrgreen:

Primer je tvoje klevetanje
ako mediji lazu ne moras i ti
ali ti moras Sotona ti to naredio
Covek nije JS to mediji lazu
u neki novinama je napisano da ide u crkvu neku
dakle neki mediji lazu
a ti ko krvozedna ptica jedva cekas neke klevete da se sire da se sladis time i da kleveces
Ako mediji lažu, tužite medije i dokažite da lažu.
Šta sam ja kriva ako oni lažu?

Ako ne možete da dokažete da lažu, onda vi lažete.

gde si se ti nasao ovde jel te iko spominjao?
Ja ti samo dao par primedbi a ti si mi rekla ovo:

Ti se smiri gde si zapeo pa napadas bez razloga ja sam mirna
jel i tebe potkacili demoni malo

ili i ti volis da kleveces ne razumem?
Ne razumem ni ja...
ta informacija je kleveta
Pa odkud bih znao dali je kleveta kad je JS-ci nikad nisu osporili ?
Eto ako imas dokaze da jesu daj ih iznesi i da lepo zatvoris ovo pitanje/optuzbu....
pa zapitaj se naravno gde si i kome verujes
Ja licno verujem Bogu ,a ti ?
da li medijima koji lazu ili Bogu
Definitivno Bogu nego kako da znam dali su pomenuti mediji zaista slagali,jel imas nekog konkretnog dokaza ili je to samo "pusta zelja"...
Evo st je Isus rekao
Jovan 15:17

„Ovo vam zapovedam: Volite jedni druge.
18Ako vas svet mrzi, znajte da je mene mrzeo pre vas.
19 Kad biste bili deo sveta, svet bi vas voleo jer biste bili njegovi. Ali vi niste deo sveta jer sam vas ja izdvojio iz sveta. Zato vas svet mrzi.

25 Ali tako su se ispunile reči napisane u njihovom Zakonu: ’Mrzeli su me bez razloga.‘
Tako je,to je Isus zaista rekao ali ti stvarno ne razumem kontekst u kojeg si ga dala...
Neko je izneo na forumu zaista neprijatne stvari koje bi hteo da ne budu istina , da su zaista lazne vesti ali trenutno imamo jedino tvoju rec protiv pomenutog medija stoga se daj fokusiraj i iznesi neki relevantan dokaz...nije da ti ne verujemo na casnu rec ali je ipak red da izneses nesto opipljivo.

Ne razumem ni ja...

Eto ako imas dokaze da jesu daj ih iznesi i da lepo zatvoris ovo pitanje/optuzbu....

Definitivno Bogu nego kako da znam dali su pomenuti mediji zaista slagali,jel imas nekog konkretnog dokaza ili je to samo "pusta zelja"...

Tako je,to je Isus zaista rekao ali ti stvarno ne razumem kontekst u kojeg si ga dala...
Neko je izneo na forumu zaista neprijatne stvari koje bi hteo da ne budu istina , da su zaista lazne vesti ali trenutno imamo jedino tvoju rec protiv pomenutog medija stoga se daj fokusiraj i iznesi neki relevantan dokaz...nije da ti ne verujemo na casnu rec ali je ipak red da izneses nesto opipljivo.
n

Ne razumem ni ja...

Ne razumem ni ja...

Izvini Js se bave verom a ne medijima.
Ako nesto uzme maha slede tuzbe i to sporo ide pravno.
Potanje je zasto je doticna nasla taj klevwtnicki clanak ako u drugima pise da su posecivali crkvu plus ubijena na slikamq nekim ima krst sto Js ne nose.
Dakle koga zanima istina lako se sazna
a koga laz lepi se za lazi.
Takodje to je vest u Engleskoj sto bi se mi ovde bavi demantovanjem toga.
u ostalom ko zna Js ne vetuje u te gnusne lazi a ko ih mrzi jedva xeka te klevete da se nasladjje.

Izvini Js se bave verom a ne medijima.
Ako nesto uzme maha slede tuzbe i to sporo ide pravno.
Potanje je zasto je doticna nasla taj klevwtnicki clanak ako u drugima pise da su posecivali crkvu plus ubijena na slikamq nekim ima krst sto Js ne nose.
Dakle koga zanima istina lako se sazna
a koga laz lepi se za lazi.
Takodje to je vest u Engleskoj sto bi se mi ovde bavi demantovanjem toga.
u ostalom ko zna Js ne vetuje u te gnusne lazi a ko ih mrzi jedva xeka te klevete da se nasladjje.
Isto se dogadja sa popovima u crkvi nista nemoj da te cydi.Ako jednog pronadju da je napravio greh a nije dokazano samo buva pustena da jeste odma napad na celu crkvu.

Back