BOKYSTAMY
Veoma poznat
- Poruka
- 10.976
A ovako nas Isus uci da ga zovemo i da se molimo.(Matej 6:9).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koje predispozicije mi trebaju ?

ma pusti ga vidis da nema drugi argument.Gane nije JS.
On samo dobro zna i pozna Bibliju .
Jel tako Ganeeeeeeeeeeeeeee![]()

A ovako nas Isus uci da ga zovemo i da se molimo.(Matej 6:9).
ma pusti ga vidis da nema drugi argument.![]()
Ma pozajem malo Bibliju al neznam jel Isus Svemoguci ili nije ?Jel zaboravio datum ili ne?
Daaaa tako je ...

Isus objašnjava kako se treba moliti.Kome.Njemu samome.
Ev.Matej 6.9.citat iz Daničić-Karađić
9 Ovako dakle molite se vi: Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje;
A,šta piše prije tih stavaka.
1 Pazite da pravdu svoju ne činite pred ljudima da vas oni vide; inače platu nemate od Oca svog koji je na nebesima.
2 Kad dakle daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što čine licemeri po zbornicama i po ulicama da ih hvale ljudi. Zaista vam kažem: primili su platu svoju.
3 A ti kad činiš milostinju, da ne zna levica tvoja šta čini desnica tvoja.
4 Tako da bude milostinja tvoja tajna; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
5 I kad se moliš Bogu, ne budi kao licemeri, koji rado po zbornicama i na raskršću po ulicama stoje i mole se da ih vide ljudi. Zaista vam kažem da su primili platu svoju.
6 A ti kad se moliš, uđi u klet svoju, i zatvorivši vrata svoja, pomoli se Ocu svom koji je u tajnosti; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
7 A kad se molite, ne govorite mnogo ko neznabošci; jer oni misle da će za mnoge reči svoje biti uslišeni.
8 Vi dakle ne budite kao oni; jer zna Otac vaš šta vam treba pre molitve vaše.
a,šta piše od 10 pa nadalje:
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
11 Hleb naš potrebni daj nam dana
12 I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
13 I ne navedi nas u napast; no izbavi nas oda zla. Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin
Po tebi je Isus poučavao ljude koji su ga slušali da se mole njemu ili kaže OCU
Treba čitat sa razumjevanjem a ne samo tako da se čita............

ma pusti ga vidis da nema drugi argument.![]()
Ma pozajem malo Bibliju al neznam jel Isus Svemoguci ili nije ?Jel zaboravio datum ili ne?
Daaaa tako je ...

Pa, normalno je da se pomažu JS i Židovi...
Obe vjere negiraju božansku prirodu Isusa Hrista..![]()
pitanje je jasno i glasno dali Isus negde naziva Boga Jehova ili Jahve u novom zavetu?
Asto se tice imena vec smo pisali o tome -(1 Mojsijeva 1:1).(1 Mojsijeva 17:1).(2 Mojsijeva 3:14). e eto kako bog zapoveda da ga zovu.![]()
I gde se pominje Jehova? mozes da dajes i kilometarske postova ali naci jehovu u novom zavet neces
.
Нећу сад да кажем, касније...![]()

Misli se misli 

A što, ti svoga oca zoveš po njegovom imenu ?
Jedno je značenje imena, a drugo je izgovaranje imena.
Isus kaze u Jovanu 14:28 :Ako me volite, radovacete se sto odlazim k Ocu, jer Otac je moj veci od mene "
Misli se misli
![]()
reci reci ...reci bre hArecu![]()

Ma i sto puta ako treba evo OPET:Pa hajde postavi to pitanje da ga i ja cujem![]()
Misli se misli
![]()
reci reci ...reci bre hArecu![]()
Ko ti bre reko da sam ja JS ? Vidis li ti moj avatar? Kad nestane snage argumenta, ostaje argument snage... jel ? Ajde bezi pao si. Javi se kad imas odgovor.
Pa zato sto sam njegov sin fariseju, a ako sam njegov sin onda sam covek , a da sam sin Boziji bio bih Bog.

ја га питам о Аврааму, он ми прича о Мојсију2.Mojsijeva 3:6 citat;
6 Još reče: Ja sam Bog oca tvog, Bog Avramov, Bog Isakov i Bog Jakovljev. A Mojsije zakloni lice svoje, jer ga strah beše gledati u Boga.
OOOooo da a i zelene muslimane si zaboravio i svi ostali koji ne veruju u trojstvoPa, normalno je da se pomažu JS i Židovi...
Obe vjere negiraju božansku prirodu Isusa Hrista..![]()
јел ти буквално тумачиш Библију?Isus objašnjava kako se treba moliti.Kome.Njemu samome.
Ev.Matej 6.9.citat iz Daničić-Karađić
9 Ovako dakle molite se vi: Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje;
A,šta piše prije tih stavaka.
1 Pazite da pravdu svoju ne činite pred ljudima da vas oni vide; inače platu nemate od Oca svog koji je na nebesima.
2 Kad dakle daješ milostinju, ne trubi pred sobom, kao što čine licemeri po zbornicama i po ulicama da ih hvale ljudi. Zaista vam kažem: primili su platu svoju.
3 A ti kad činiš milostinju, da ne zna levica tvoja šta čini desnica tvoja.
4 Tako da bude milostinja tvoja tajna; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
5 I kad se moliš Bogu, ne budi kao licemeri, koji rado po zbornicama i na raskršću po ulicama stoje i mole se da ih vide ljudi. Zaista vam kažem da su primili platu svoju.
6 A ti kad se moliš, uđi u klet svoju, i zatvorivši vrata svoja, pomoli se Ocu svom koji je u tajnosti; i Otac tvoj koji vidi tajno, platiće tebi javno.
7 A kad se molite, ne govorite mnogo ko neznabošci; jer oni misle da će za mnoge reči svoje biti uslišeni.
8 Vi dakle ne budite kao oni; jer zna Otac vaš šta vam treba pre molitve vaše.
a,šta piše od 10 pa nadalje:
10 Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
11 Hleb naš potrebni daj nam dana
12 I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
13 I ne navedi nas u napast; no izbavi nas oda zla. Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin
Po tebi je Isus poučavao ljude koji su ga slušali da se mole njemu ili kaže OCU
Treba čitat sa razumjevanjem a ne samo tako da se čita............
I gde se pominje Jehova? mozes da dajes i kilometarske postova ali naci jehovu u novom zavet neces
a zaboravio si da navedes o postu sta kaze isus? e moj ti fariseju , tacno iz tvojih postova vidim sta krijes i o cemu mislis.