STAJIC
Aktivan član
- Poruka
- 1.624
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da ste bar nesto naucili danas dragi prijatelji Mito, Boki, Jerohinac, Sale, Analiticar...Lepo je da ste konstantno na temama Jehovinih Svedoka jer, iskreno receno na temama o pravoslavlju nemate sta da naucite izuzev tradicije. Ocigledno vam je dosadno! Razumemo mi to.
Prijatan boravak zeli vam D!
svima vama!
,
"

Stajicu nisu oni opasni samo su jadni
i krvozedni istine![]()
jer ako je pustimo da se ukoreni , tesko ljudima koji poveruju.Stajicu nisu oni opasni samo su jadni
i krvozedni istine![]()

Odoše li to oni za koje je ovo najbolniji stih u bibliji...
Rimljanima 10:9...
Jer, ako priznaješ ustima svojim da je Isus Gospod, i veruješ u srcu svom da Ga Bog podiže iz mrtvih, bićeš spasen.
![]()
одржа им тему и окрени обрни ја испадо најгори од све деце.Па не би се дешавало ништа осим унисонности и досаде... и онако им је до сада @сале@ у ствари држао тему на првој страни, иначе би одавно исцурела....прецизније речено постови овако стоје:
Ко је послао?
Укупно порука : 878
Корисничко име Поруке
@sale@ 190
Immortal_girl 131
zamet 82
analiticar 76
vorki 58
jerohinac 55
STAJIC 39
picololeone 32
BOKYSTAMY 30
hArec 27
smislov 26
Petorka 24
***** 22
eremita 17
Electric eXecutor 13
GodIsADJ 8
rahela70 8
flpflp 7
Стефан ИПХ 6
valaam 4
onisifor 4
Milanche.at 3
LBarbara 3
Bulletdodger 3
WEI§HAUPT 2
Sizif 1
Zazijavalo 1
*SpartaK* 1
Srpski Gorstak @ 1
djurinica 1
zuti car 1
Paganko 1
Borac za prava zivotinja 1
svima vama!јесте Стајићу брате научили смо следеће:
"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,,"
стварно инспиративно и надахнуто
јесте Стајићу брате научили смо следеће:
"фалсификатори, отпадници, јеретици, крвождери, лажови,,
"
стварно инспиративно и надахнуто

Sta se ti razmahujes stihovima iz Biblije, nit' si vernik nit nevernik! Ateisti su na drugoj temi, to jedno, drugo ne razumes Bibliju, trece, ponosan si i arogantan, cetvrto klevetnik i provokator a takodje i falsifikator, tako da te ovde niko ne uzima za ozbiljno, izgubio si kredibilitet i renome koji si, mozda imao kod nekih. Kod mene nikad nisi imao nikakav renome, odmah sam te na pocetku prozreo kao provokatora i kradljivca vremena! Nikad te nisam smatrao ozbiljnim jer namirisem takve kao ti odmah i nikad nisam ni vodio ozbiljnu konverzaciju s tobom.
![]()
![]()
![]()

сутра правац у дворану да ти се опростте греси које си написао у овом посту.
Стајићу СТИДИ СЕ, нико овде вас није ружио лично као ви нас.
ми смо критиковали ваше учење човече.
Sale to vi pravoslavci, katolici i ostali nedeljni hriscani morate na ispovest jer ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.
Jehovin narod se nikom ne ispoveda, nema potrebe. Kad bi znao da cenis otkupnu zrtvu Isusa Hrista znao bi to jer ne bi bilo potrebe da ti objasnjavam. Vidis kako se na jednostavan nacin otkrivas i kako potvrdjujes da ne razumes Bibliju.
D
Stajicu bratski pozdrav![]()

Sale to vi pravoslavci, katolici i ostali nedeljni hriscani morate na ispovest jer ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.
D
pa jeste li vi sa sigurnoscu onda spaseni?

Sta se ti razmahujes stihovima iz Biblije, nit' si vernik nit nevernik! Ateisti su na drugoj temi, to jedno, drugo ne razumes Bibliju, trece, ponosan si i arogantan, cetvrto klevetnik i provokator a takodje i falsifikator, tako da te ovde niko ne uzima za ozbiljno, izgubio si kredibilitet i renome koji si, mozda imao kod nekih. Kod mene nikad nisi imao nikakav renome, odmah sam te na pocetku prozreo kao provokatora i kradljivca vremena! Nikad te nisam smatrao ozbiljnim jer namirisem takve kao ti odmah i nikad nisam ni vodio ozbiljnu konverzaciju s tobom.
Ni slucajno Boki. Imamo nadu da cemo biti spaseni.
![]()
ne koristite Bozje ime u razgovoru s Jehovom tako da vam treba svestenik koji je covek kao ti da vam bude posrednik i povrh svega toga moras da mu platis da se moli za tebe.
Jehovin narod se nikom ne ispoveda, nema potrebe.
D
Zedni smo istine, a krvozedni su i jadni ocito, neki drugi...![]()

pa jesu krvozedni to su i pokazali![]()
a i sugurno me ne ogovaraju iza ledja
a sto se ti nalazis u tome![]()
Jel si ti glupa il' se pravis glupa?
Prvo, jasno je da si mislila na hriscane, i to iz onog spiska koji je dao Mita.
Drugo, kako se ne bih nalazila u tome, kad je to uvreda za sve hriscane - reci im da su krvozedni?
Trece, odmori malo pa koriguj svoj recnik.
Cetvrto, stekla sam o tebi utisak kao o finoj i miroljubivoj osobi, bar, a ti se na najbezocniji nacin podsmevas prisutnima, hriscanima. Sramota!
A za ogovaranje iza ledja ne znam, ne verujem da si toliko "inspirativna", ali to pitaj drugog, ne mene...
izvini al ocigledno ne kapiras kome sam se obratila... al oni to znaju 

ti si bas slepa kad ne vidis njihov recnik nego ti moj upada u oci
mom recniku nista ne fali
a o logici necemo to se vidi ko ume logicno da razmislja a ko ne...