Miša Šmolja Zainteresovan član Poruka 357 juče u 16:58 - Jeftini pikapovi, koji je najbolji u klasi? #1 Neka bzvz tema. gledao sam kupit neku krntiju za laki transport. Dacia, jugo, skoda, citroen...koji je najbolji auto/pikap za tu svrhu?
Neka bzvz tema. gledao sam kupit neku krntiju za laki transport. Dacia, jugo, skoda, citroen...koji je najbolji auto/pikap za tu svrhu?
DJ 5ak Domaćin Poruka 4.063 juče u 17:07 - Jeftini pikapovi, koji je najbolji u klasi? #2 Mislim da ti je najbolji(najpovoljniji) onaj takozvani Pasat - Lubeničar. :d
lukabeograd Ističe se Poruka 2.184 juče u 17:08 - Jeftini pikapovi, koji je najbolji u klasi? #3 Zastava Poly
Miša Šmolja Zainteresovan član Poruka 357 juče u 19:19 - Jeftini pikapovi, koji je najbolji u klasi? #4 DJ 5ak: Mislim da ti je najbolji(najpovoljniji) onaj takozvani Pasat - Lubeničar. :d Kliknite za proširenje... vala kada pogledam da bukvalno urnisane 1.6dizel kedije prodavaju za 1000 evra a passat/mondeo karavani idu i za 300 nema tu mnogo dileme lukabeograd: Zastava Poly Pogledajte prilog 1779187 Kliknite za proširenje... da je zastava ikad imala sposoban dizel motor ja ne bi ni postavljao pitanje, ne zelim se prcam sa tng bas
DJ 5ak: Mislim da ti je najbolji(najpovoljniji) onaj takozvani Pasat - Lubeničar. :d Kliknite za proširenje... vala kada pogledam da bukvalno urnisane 1.6dizel kedije prodavaju za 1000 evra a passat/mondeo karavani idu i za 300 nema tu mnogo dileme lukabeograd: Zastava Poly Pogledajte prilog 1779187 Kliknite za proširenje... da je zastava ikad imala sposoban dizel motor ja ne bi ni postavljao pitanje, ne zelim se prcam sa tng bas
mario80 Stara legenda Poruka 83.351 juče u 21:17 - Jeftini pikapovi, koji je najbolji u klasi? #5 Za tu lovu gledaš da je što ispravniji auto, model i boja su manje bitni.