Jeftini eksperimenti na sebi

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Preporučite mi neke tehnike za izlazak iz uobičajenog stanja svesti.

Evo od mene nekih preporuka, šta možete probati i pratiti šta se dešava sa psihom:
- izgladnjivanje
- nespavanje
- dugo kružno kretanje na stolici sa točkićima
- čulno mirovanje (ugasiti svetlo, eliminisati sve zvukove i sedeti tako)
- fizičko iscrpljivanje nekom aktivnošću
- psihodelična muzika

99cjkaa

Evo od mene nekih preporuka, šta možete probati i pratiti šta se dešava sa psihom:
- izgladnjivanje
- nespavanje
- psihodelična muzika

moj odgovor na ovu, ko i na sve ostale tvoje nedoumice i teme ovde, je i dalje isti
napij se više jednom :lol:

- izgladnjivanje
- nespavanje
- psihodelična muzika
tako se moze oboleti fizicki

- izgladnjivanje
- nespavanje
- psihodelična muzika

se desilo nesto? desilo se psihsi najvishe u kom opitu?

bih dodala:
- otici na benzinsku, ne odvajati se par sati od pumpe, disati duboko
- smestiti u krevet, uzeti lepak, ne odvajati se par sati od kese, disati jos dublje
- otici u garage, opustiti se na zadnjem sedistu svoga auta, zabarikadirati sva vrata, dopustiti gasu da sheta, disati najdublje
- sesti za stolom, uzeti papir i olovku, ne odvajati se par sati od istih, pisati svaku, ali bas svaku misao koja padne na pamet, ne razmisljati o disanju
- zaroniti u vodu (stajacu-kadecu ili tekucu-rececu), ne dopustiti da glava ispliva napolje sto duze, disati se ionako ne moze
- popeti se na vr brda ili oblaka, obuci wingsuit i bacnuti se, disati na kratak dah jer se moze zaglaviti kiseonik
- naci partnera, posaditi ga preko puta, gledati se netremice par sati, disati prema potrebi

mogu jos al me mrzi

ljudi, dosta zanimljivih saveta, probaću definitivno nešto od toga...

a novi eksperiment koji sam pokrenuo je - prestanak masturbacije.
to će dovesti do hormonskog disbalansa u meni i da vidimo kako će se to odraziti na stanje svesti.
pokrenuću blog o tome, beležiti efekat na psihu....

takođe, prestao sam da unosim kofein ima već mesec dana i ok, nemam potrebu više za kafom....

jeftini eksperimenti sa potencijalno skupim posledicama...i na kraju ni iz cega svasta, nista da tesko tj. tesko da nista ali dakako neshto.
I sta ako nakon ovih dzaba varijanti ti prestanes da budes Ti, a dosadasnje To je bilo bolje od izmenjenog Ja? a nema rikverc mada hoces.
od hormonskog disbalansa ces implodirati. nuklearna bomba koja ce te pretvoriti u pustinju, samo pesak u prahu.
i ja sam prestala da pijem kokakolu i nemam potrebu vise za njom a mogla sam zivot dati da se necemo do smrti odvajati.

Ja navatam neku od ovih anoreksicnih skotova,nalijemo se ko stoka i trsemo se dok kosti ne pocnu da zveketju ko zubi u casi.
msm mene svako krljanje nekog bogalja baca u drugu dimenziju,tako da mi ne trebaju neke posebne metode.
Msm probaj nesto da *ebes,da se napjes sa nekim konobarom ili se naduvaj neke travuljage i prestani da dr*qas jer ti to krivi kicmu..

Kako? :sad2:
Jutos sam malo kasnije stigla na posao, i tako preskocila kafu u 9, kao i svakog jutra,imam razarajucu glavobolju ceo dan.
Zivot bez kafe,nije zivot.

mene kafa nekako unervozi ponekad, te sam rešio da je izbacim.
inače, umela je i dobro da me aktivira i ubrza, ali zbog povremenih loših tripova zbog kafe, prestao sam.

inače, ušao sam u treći dan bez seksa, pitam se u kojoj meri sam hormonski neuravnotežen sada.
eventualno ću nabaviti tablete za jačanje želje i potencije, kako bih pojačao efekat

- izgladnjivanje
- nespavanje
- psihodelična muzika

Нађеш интервентну полицијску бригаду на улици и кажеш им да су керови. Они ти одмах омогуће, "izlazak iz uobičajenog stanja svesti." Предност је што је и виђе од јефтиног, ЏААААААБАААААААА :)

Back