Pa on je cini mi se dost poseban tip, kazem to zbog 12, on voli posebne devojke, licni pecat mu je bitan, venera u vodoliji, ponalo tajnovite devojke, venera u 12, gde je tvoj mars tu je njegov saturn, hm, pa mislim da bi bio suviše očinski, strogo, orjentisn ka tebi, ne u smisil da ti zameni oca to nikako nego da bi mozda tražio previse od žene, nekako je strog u vezi, + mu je pluton i uran u 7 polju , polju, braka, ne znam koja god ga bude imala nemam osećaj da ce se lepo provesti sa njim, ne u smislu maltretiranja, nikako, on ima lep mars, nego njegova unutrasnje ja, psiha mu je ono sto zna da optereti druge, sad pitanje je da li ti znas da se boris sa tom psihom, a tebi je venera u lavu, ona voli gracioznost, lepotu, raskoš, jel mogu nešto da te pitam, da nije njegov posao vezan za neke zatvorene institucije, ili mozda mora nesto da radi tajno, ti poslovi bi mu savršeno legli, on ima tu žilu u sebi da zna da ćuti i čuva tajnu, e sad pitanje je koliko je on nje svestan i koliko je koristi...