Horoskopski znaci i muzika

Lično ne volim unjkave glasove , piskave, one koji se uspijaju dok pevaju, volim npr rapave promukle , ili fine duboke, da te oduva kad peva, pa npr jake ženske vokale ne one nja nja (primeri neki Pavatotti, Lemmy Motorhead, Leonard Cohen s kraja karijere , na početku je zvučao drugačije, ) stvarno me boja nekog glasa iritira i ne mogu da odslušam pesmu
 
JARAC


Mada, naizgled uzdržan i rezervisan Jarac ume da se opusti u pravom kafanskom ambijentu uz crno vino i dobru muziku, gde će i da zaigra i zapeva sa zadovoljstvom, ipak je klasika „zakon“ za Jarca. Zato on voli klavirske koncerte, ali i duete, a od kompozitora Šopena, Debisija i Rahmanjina.

Jarac je veliki poštovalac džeza i opere. Na listi njegovih omiljenih pevača su Brajan Feri i Tom Vejts. Uz to uživa u pesmama koje ukazuju na određene društvene probleme i koje u sebi nose i druge, a ne samo ljubavne poruke.
🤩
 
BLIZANCI


Uglavnom vole sve što je novo, moderan ritam, pop i rok muziku, rejv, haus i tehno,
Volim I novo, ali sve manje, pop i rok - da.
a u društvu umeju da bude neodoljivi,
tacno :mrgreen: :zcepanje:
jer znaju odlično da imitiraju, pevaju, igraju i zabavljaju druge.
Delimicno...volim da igram, da se zezam..
Blizanci su i ljubitelji jednog od najpopularnijih dela Bendžamina Britna, dečje opere "Mali dimničar" i baleta "Žar ptica" Igora Stravinskog. Uživaju uz muziku Vagnera, Šumana, Glinke, Griga, Hacaturjana.
Volim klasiku, delom nesto od navedenog ali volim i Cajkovskog, Mocarta, Betovena..
Blizancima je najdraža muzika ranijih vremena, poput ljubavnih pesama Frenka Sinatre, Dina Martina, Toma Džonsa i grupe Aba. Uživaju i u muzici Majkla Džeksona, a svu raznolikost njihovog muzičkog ukusa potvrđuje i to da vole i muziku pozorišnih predstava, pogotovo onu sa Brodveja.
Generalno - raznolikost muz. ukusa je najkraca def. onoga sto volim - volim svu dobru muziku, bez obzira na zanr,
onu koja mi prija, koja mi ''legne''.
 
DEVICA

1720027287657.png


Ne voli POP muziku koju voli masa.
Voli muziku koja nije u trendu.
 
RAK


Romantilan Rak voli nežne tonove, pesme Selin Dion, Vitni Hjuston i Keli Klarkson su idealne za njega. Rado se odlučuje za muziku koja će ga vratiti u prošlost i probuditi u njemu nostalgiju, poput numera Bitlsa i Partridž Femilija.

Rak uziva u evergrin muzici i autentičnom izvornom narodnom melosu, jer mu prija opuštanje u toploj atmosferi uz čašicu razgovora sa prijateljima, kad može i da zapeva i da zaigra, i tako do ranih jutarnjih sati. Ume Raku srce da zaigra uz "jecaje" violine, baš kao i dok sluša violinski koncert, pa su njegovi omiljeni kompozitori Čajkovski, Mocart, Mendelson, Betoven i Brams.LAV


Voli svaku vrstu muzike koja mu omogućava da isprazni svoju ogromnu energiju, i to najčešće kroz ples ili đuskanje. I to onda kada su svi pogledi sigurno uprti u njega, kad je on na svom tronu - plesnom podijumu. Voli, takođe, hard rok, tehno, ali i domaće pop balade.

Lav može po čitav dan da sluša Pink Flojd i Blek Sabat. Inspiriše ga strast iz kompozicija Riharda Vagnera i Sergeja Rahmanjinova, a njegov omiljeni kompozitor je Ludvig van Betoven.

Za Lavove je važna dramatičnost i živost muzike.DEVICA


Voli muziku koja deluje umirujuće, pa nimalo ne čudi njen izbor "Enie", Antonia Vivaldija i Volfganga Amadeusa Mocarta, a od kompozitora posebno voli Šopena. Najdraži joj je zvuk violine i flaute. Devica neće uživati u muzici, a da prethodno nije saznala što više o njoj, pa rado proučava njenu istoriju.

Takođe, obožava filmsku muziku i balade. Njeno raspoloženje u veselom društvu, uz svirače u njenoj omiljenoj kafani raste pogotovo, od onog trenutka kad svi drugi već malo posustanu – tad ona stupa na scenu i uz zvuke tambure i bećarce podiže nivo raspoloženja. Nešto se tad u njoj budi, pa često zaigra i na šanku ili stolu, svejedno, važno da je veselo.

Pogledajte prilog 1525644
Шопен и флаута...100 од 100...како???
 

Back
Top