Једном се само воли...

Ната Ли

самоникла
VIP
Poruka
52.414
у животу. Или не?
Има ли овде кога да је волео више од једанпут?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.
@Pešadinac ми даде идеју, па може и да се очитује на теми.

Poslednja izmena:
Написах да су ме волели а пешадинац се нашалио колико их је то било, као да је то нешто...погрешно?
Помислих да сам нешто наопака.

Nije ništa naopako..

Možemo da se resetujemo skroz. Samo da li dajemo šansu ili se držimo starog iz ko zna kojih razloga

у животу. Или не?
Да не залазимо у разлоге зашто није потрајало заувек, само ме занима да ли сте волели више пута.

Dva puta, sadašnja supruga i prethodna verenica. Dve različite ljubavi, ako to ima nekog smisla. Prva je bila više divlja, strasnija, na dobro i zlo, što bi se reklo bilo je i uspona na 10 i padova na 0, Ova druga je ravnija, lepršavija, nežnija, što mi više odgovara .

у животу. Или не?

Volim svaki put.
Mnogo puta 😊

Ponekad me blam da budem iskrena ali na kraju, zabole me...da, od onih sam koje su jednom volele
i sagorele..sve nakon toga bila je boza, ni nalik onoj ljubavi...
Bilo je pokusaja, davanja sve od sebe ali..avaj...:lol:

Не разумем

Чему та усиљеност да се уђе у такво вечно враћање исте декаденције.

Личност се мења, не остаје иста, па не може по рецепту да проживљава исто враћање

Joan Crawford That Face GIF by Maudit

Не разумем

Чему та усиљеност да се уђе у такво вечно враћање исте декаденције.

Личност се мења, не остаје иста, па не може по рецепту да проживљава исто враћање
Razmisljala sam dosta o tome, nije to usiljenost, licnost nema veze sa time..neki ljudi pamte mnogo duze i intenzivnije..
...to je i moja karma...

Back