Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meni je na početku 7. kuće vaga na 15 stepenu, imam plutona na 3 stepenu škorpije koji je u kvadratu sa venerom u vodoliji u 11. kući i u sextilu sa mesecom (u devici u 6. kući) i neptunom (u jarcu, u 9). Čula sam da ovaj pluton znači da ću imati mnogo ljubomornog muža ili ću ja biti mnogo ljubomorna ili je to nešto treće?... :confused:
Eto ako neko može da mi razjasni ovu zbrku... :)

xixi:
OK, izvini. Sedma kuca mi je u znaku strelca, a u njoj se nalaze jupiter i uran. Jupiter je u konjugaciji sa uranom, venera u konjugaciji sa marsom i venera u sektilu sa podznakom

Nemoj se meni izvinjavati :-D Vama je u interesu da to bude Ok, ne bi li iko uopste i bacio pogled na ono sto ste napisali ...

I, nije konjugacija vec konjunkcija !!!

To su svi aspekti?
Original je obrisan pa ne mogu da vidim - u kom znaku su Jupiter i Uran. Pretpostavljam u Strelcu ... Napisi ostale aspekte Jupitera, ako ih ima.

Venera i Mars ovde nisu od "vitalnog znacaja", posto nemaju koliko vidim nikakvu direktnu vezu sa VII poljem. Ili je ja ne vidim ;)

Sori, ali karta je opet prilicno nepregledna ... mislim da bi bilo bolje kad bi ostavila podatke, ili odgovorila na ova pitanja koja sam ti postavila ...
Zaista, ali na toj slici se ne vide ni stepeni ... :|
Glupo je sto se toliko cimas, ali sta sad da se radi :?

Pa onda i nema nesto preterano mnogo da se prica ;)
Salim se ...

Sa ovako naglasenim Jupiterom vezanim za VII polje, sigurno ce on imati dosta osobina Strelca i verovatno imati neke veze sa inostranstvom ... jedino ukoliko ta simbolika ne bude ispunjena kroz visoko obrazovanje pa bude neki visoki intelektualac.

Posto je u konjunkciji sa Uranom mislim da i ti sama, a i on necete nesto preterano hrliti da udjete u bracne vode ... em sa ovim Jupiterom, em ... Uran ?! Ne bas preterano stereotipan odnos.

Ispade da pricam svima isto, a zaista imate - barem vas poslednjih par - neke slicne stvari vezane za VII polje. :D

Meni je na početku 7. kuće vaga na 15 stepenu, imam plutona na 3 stepenu škorpije koji je u kvadratu sa venerom u vodoliji u 11. kući i u sextilu sa mesecom (u devici u 6. kući) i neptunom (u jarcu, u 9). Čula sam da ovaj pluton znači da ću imati mnogo ljubomornog muža ili ću ja biti mnogo ljubomorna ili je to nešto treće?... :confused:

Jelena7:
Elle,

Jel mogu jos malo da ti dosadjujem...da li u karti moze da se vidi vreme i mesto upoznavanja, braka ili slicno????

Iz same natalne karte moze jedino otprilike, npr,. postoje odredjeni pokazatelji vezani za polje braka koji naglasavaju predispoziciju za rani ili obrnuto, kasni brak. Takodje, moze se videti preko primarnih direkcija (da te ne bunim ako ne znas sta je to - ali ima ih dosta ovde koji znaju). Mogucnost da se u brak udje pre svega se gleda kroz razne prediktivne metode - progresije, solar, tranzite ... odnosno kombinacijom istih.

Znaci, samo iz natalne karte tesko da moze, eventualno u nekim slucajevima kada je to jako naglaseno.

malena strelica:
Meni je na početku 7. kuće vaga na 15 stepenu, tu imam plutona na 3 stepenu škorpije koji je u kvadratu sa venerom u vodoliji u 11. kući i u sextilu sa mesecom (u devici u 6. kući) i neptunom (u jarcu, u 9). Čula sam da ovaj pluton znači da ću imati mnogo ljubomornog muža ili ću ja biti mnogo ljubomorna ili je to nešto treće?... :confused:

Sory što smaram :oops: , a jel može neki odgovor :lol:

Pluton u 7. kuci u svakom slucaju moze dati ono sto si vec rekla - posesivnog muskarca, ali takodje i prilicno jaku vezu. Jaku u smislu tesko raskidivu, na neki nacin karma je u pitanju jer zbog kvadrata sa Venerom moguce je da ta veza nece biti laka (kao ni partner sam) ali iz "nekog razloga" ce vas "to nesto" drzati zajedno ... Sa Plutonom u vezi sa emotivnim pitanjima stvari mogu biti vrlo, vrlo duboke, ali retko lake i "vesele" - tu uvek ima dosta emocija, privlacnosti (doslovno magnetske privucenosti) ali nema samo pozitivnih emocija ... :roll: (ne mislim iskljucivo na ovo, vec i inace). Pluton, prosto, zahteva kompletnu predanost i to je to ...

Elle_77:
Eh, sta bi bilo kad se zbog loseg aspekta Venere i Saturna ne bi ulazilo u brak ... :wink:

Za pocetak - ispravka - vladar VII kuce ti je MESEC (posto imas Raka na vrhu) a ne Sunce kao sto si napisala. Samim tim, bitno je da napises sve Meseceve aspekte - ovi drugi polozaji u kontekstu price o VII polju nemaju za sad nikakav znacaj. Dakle ...

Evo mojih podataka vezanih za 7 kucu.Mislila sam Venera-Saturn svaki potpisani ugovor rusi brak.Da li je bolje biti u vanbracnoj zajednici ili bi kod mene funkcionisalo i sa potpisom?

Prilozi

• achart_6ssfilegQhWEg-u1150314795.71673.jpg
    achart_6ssfilegQhWEg-u1150314795.71673.jpg
    32,7 KB · Pregleda: 14
Ako je neko voljan da mi kaze:
7mo polje pored partnera u braku opisuje ako razumem i potencijalne partnere u biznisu. Ako pretpostavimo da je neko jos nema brak, sedma kuca, vladaoci i dispozitori lose aspektovani, ALI osoba zeli da pokrene posao sa nekim. Da li u tom momentu sinastrija i davison uzimaju primat kod tumacenja ili i dalje standardno natalni?
Hvala

strumfeta*:
Evo mojih podataka vezanih za 7 kucu.Mislila sam Venera-Saturn svaki potpisani ugovor rusi brak.Da li je bolje biti u vanbracnoj zajednici ili bi kod mene funkcionisalo i sa potpisom?

sa slikom, očigledno, postoji problem ...
U svakom slučaju, moralo bi se pogledati stanje stvari sa 7. kućom, vladarem, planetama, aspektima ... Sve "đuture", pa tek onda zaključivati. "Popravi" sliku natalne, navedi podatke ili barem ovo što je potrebno za analizu ... Sam aspekat Venera-Saturn nije dovoljan da odrzi ( u dobrom) ili sruši (u lošem aspektu) brak ili slaganje ili šta već ;-) u istom ...

stidna:
Ako je neko voljan da mi kaze:
7mo polje pored partnera u braku opisuje ako razumem i potencijalne partnere u biznisu. Ako pretpostavimo da je neko jos nema brak, sedma kuca, vladaoci i dispozitori lose aspektovani, ALI osoba zeli da pokrene posao sa nekim. Da li u tom momentu sinastrija i davison uzimaju primat kod tumacenja ili i dalje standardno natalni?
Hvala

7. kuća predstavlja potencijalne partnere u svemu ... Ali ako hoćeš konkretno tumačenje aktuelne situacije, najbolje je pogledati doslovce sve (što je moguće). Dzabe ti i "idealan" poslovni partner, ako ti nije godina/period dobar za posao, ulaganja ... I obrnuto. Barem se meni to tako nameće kao logično ...

Ok,to me cisto interesuje ako se budem udavala da znam sta je bolja opcija da se odrzi zajednica.Evo slicice.
Interesuje me najvise kako cu prepoznati tog svog bracnog partnera,kad ga upoznajem,koje mu je zanimanje i kad ulazim u brak,jel iz inostranstva ili nas covek?
Hvala Elle_77. :-) ,ja sam tumacila nesto sama ali ipak mi je potreban neko sa vise znanja da mi to potvrdi ili ne.

Back