vekish
Zainteresovan član
- Poruka
- 499
jao tacno tako , bar do sada valjda necu jos dugo da cekam
Hvala Elle_77 !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xixi:Moze li meni neko da pogleda 7. kucu.Hvala unapred!
...
xixi:OK, izvini. Sedma kuca mi je u znaku strelca, a u njoj se nalaze jupiter i uran. Jupiter je u konjugaciji sa uranom, venera u konjugaciji sa marsom i venera u sektilu sa podznakom
Jelena7:Za Elle 77
Evo ostavljam podatke kako si mi rekla, pa ako mozes nesto malo da protumacis. Hvala
06.01.1981. Bgd 23:00h
Jelena7:Elle,
Jel mogu jos malo da ti dosadjujem...da li u karti moze da se vidi vreme i mesto upoznavanja, braka ili slicno????
malena strelica:Meni je na početku 7. kuće vaga na 15 stepenu, tu imam plutona na 3 stepenu škorpije koji je u kvadratu sa venerom u vodoliji u 11. kući i u sextilu sa mesecom (u devici u 6. kući) i neptunom (u jarcu, u 9). Čula sam da ovaj pluton znači da ću imati mnogo ljubomornog muža ili ću ja biti mnogo ljubomorna ili je to nešto treće?...![]()
Eto ako neko može da mi razjasni ovu zbrku...![]()
Elle_77:A kako je Venera aspektovana ? (osim ovog kvadrata sa Plutonom)
Elle_77:Eh, sta bi bilo kad se zbog loseg aspekta Venere i Saturna ne bi ulazilo u brak ... :wink:
Za pocetak - ispravka - vladar VII kuce ti je MESEC (posto imas Raka na vrhu) a ne Sunce kao sto si napisala. Samim tim, bitno je da napises sve Meseceve aspekte - ovi drugi polozaji u kontekstu price o VII polju nemaju za sad nikakav znacaj. Dakle ...
strumfeta*:Evo mojih podataka vezanih za 7 kucu.Mislila sam Venera-Saturn svaki potpisani ugovor rusi brak.Da li je bolje biti u vanbracnoj zajednici ili bi kod mene funkcionisalo i sa potpisom?
stidna:Ako je neko voljan da mi kaze:
7mo polje pored partnera u braku opisuje ako razumem i potencijalne partnere u biznisu. Ako pretpostavimo da je neko jos nema brak, sedma kuca, vladaoci i dispozitori lose aspektovani, ALI osoba zeli da pokrene posao sa nekim. Da li u tom momentu sinastrija i davison uzimaju primat kod tumacenja ili i dalje standardno natalni?
Hvala