_honeybunny_:
Interesuje me kako se vidi koje godine ce biti brak...slusala sam neke astrologe i njihove analize tipa:"svog buduceg muza ces upoznati sledece godine na tom i tom mestu,prepoznaces ga po krupnim plavim ocima..itd...",gde se to vidi?Da li se to vidi preko solarnog,tranzitnog ili progresivnog horoskopa kada ce brak biti?
Vreme potencijalnog ulaska u brak mora se gledati kroz vise pokazatelja odnosno upotrebom vise tehnika - fakticki sve ovo sto si navela.
Nekad se vidi samo kroz jedno, nekad samo kroz drugo ... ali to ako tumacis naknadno, pa vidis da je taj i taj pokazatelj govorio o tome, ali ako istu stvar zelis da predvidis, moras analizirati situaciju iz vise uglova i sa vise "materijala" - ni tranziti, ni solar itd
nisu sami po sebi dovoljni za predvidjanje tako necega.
_honeybunny_:
Znam da se u natalnoj moze videti otprilike kako ce izgledati bracni partner,cime ce se baviti...gde ce ziveti..da li ce imati decu ili neki brak iza sebe,jer kada se obrnu kuce,7.kuca je prva kuca ,8.kuca je 2. i tako dalje...
Izgled, karakter i sve ostalo vezano za partnera vidi se kroz VII polje - naravno, ako mislimo na prvog bracnog partnera

Primenom tzv.sistema derivatnih kuca - ako horoskop "obrnemo" onako kako si ti rekla, da nase VII postaje njegovo I, onda dobijamo da je, npr - nase XII njegovo VI (radno mesto) ; nase IV - njegovo X - njegova karijera; nase X - njegovo IV - njegova kuca, porodica, poreklo ... Itd, itd ...
_honeybunny_:
Jedan astrolog mi je rekao da ce moj buduci muz imati smedju kosu,plave oci,specifican hod,da ce biti emotivan,nezan ali i"mutan":? imace cudne prijatelje,rekreativno ce se baviti fudbalom,na neki nacin povezan sa inostranstvom,bice jako vezan za svog kuma,licice na svoju majku ili ce ga ona lepo vaspitati,imace mozda zenski nadimak tj.specifican nadimak...i iz prve ce mi se svideti..
...i sada mene interesuje gde je ona to videla,posto se i sama bavim astrologijom,ali ne bih znala te detalje

..da li neko zna da mi objasni
... Uzmes svoje VII polje kao polje tvog prvog bracnog partnera, pa idemo redom - Strelac na vrhu, u njemu Mesec i Neptun u Strelcu ... Strelcevi su uglavnom smedji, pa to moze biti razlog zasto ti je to rekla. Emotivan, nezan, "mutan" - gotovo nepotrebno objasnjavati, sa Mesecom i Neptunom ovde

Mutan zbog Neptuna, naravno
Cudni prijatelji - jedino ako gledamo kroz njegovo 11. , a tvoje 5. polje gde je Mars na samom pocetku Vage, zatim Saturn i Pluton ali na izlasku iz te kuce pa ih ja ni ne bih racunala kao da narocito uticu ovde - jos Saturn moze (ne znam na kom stepenu je vrh tvog VI) ali je Pluton definitivno na kraju.
Fudbal - nemam predstavu zasto; rekreacija bi trebalo da bude V polje (tvoje 11) ali po meni nisu bas toliko naglaseni bilo kakvi pokazatelji, odnosno moze a ne mora ... ako gledamo Neptuna kao vladara koji jeste otisao u njegovo I, i to u Strelca - svakako moze biti sport ali zasto bas fudbal

osim toga Jupiter, kao mnogo licniji je u Skorpiji i to u njegovom 12. polju - svakako ne bi govorio o takvoj vrsti rekreacije i sporta.
Veza sa inostranstvom - Strelac na vrhu, jasno

Vezanost za kuma - moguce zbog vladara njegove 12. koji je u trigonu sa njegovim Mesecom iz I ... Vezanost za majku isto jasna, iz istog razloga.
Nadimak kao i ime trebalo bi biti III polje (tvoje IX) - zaista ne znam, osim Saturna u Vagi koji mi i nije bas toliko tipican za "zenske nadimke" da bi to toliko bilo naglaseno. Da je, recimo, vladar njegovog treceg - Venera otisla u znak Riba, pa jos i da kazes :-D ali ovako ... ne znam, zena mozda ima neki drugi sistem kako za ovo, tako i za ostale stvari u tumacenju.
Ja licno nisam bas veliki fan ovako "preciznih" opisa buduceg/buduce ... sve se to uklapa u astrolosku simboliku ali istina je da ti nikad ne znas da li ce se simbolika ostvariti na ovaj ili na onaj nacin ... Sta ako se Strelac na vrhu tvog VII manifestuje kroz visoko obrazovanog partnera (ili kroz neku drugu simboliku Strelca) , a ne kroz njegovu vezu sa inistranstvom ili putovanja ? ... Ili sta ako on, zbog Jupitera u Skorpiji, bude jako taman a ne smedj ? Nesto od Strelca ce fizicki svakako imati, kao i od Meseca, Neptuna ... ali da li ce to bas biti TO ?? ... itd, itd ...
- kapiras valjda o cemu pricam. Toliko bih ja