Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imao sam utisak da je u pitanju filoloski, narocito zbog venere u ribama

Kod mene vladar devetog u aspektima sa planetama u dvanaestom, jak otpor ka ucenju i obavezi

U solarnoj mi je dc usao u 1 kucu, a asc u 7, to moze da znaci ulazak u neku ozb vezu?

Asc u sedmoj je potreba za vezom u toj godini, sta ce se desavati zavisi od ostalih parametara. Napravljen je polukrug, moze doneti vezu a mozes biti i sama sebi partner, sto bi rekli sama sebi dovoljna.

Ne studiram, nekoliko godina sam proveo na defektoloskom pa batalio, sada se zanimam za nutricionizam

Francuski je tezi jezik ali dobar. Pogledao sam onaj dan kad si postavila, sada je izbrisan. Postavi ponovo ili napisi podatke da vidimo sta ima zanimljivo.

I dobro i lose. Svaka planeta ima dve strane pa i aspekti. Dobar iako je dobar donosi dembelisanje jer se daje bez zasluge, los predstavlja izazov ali donosi akciju i desavanje. Po Ajnstajnu sve je relativno. Poslao sam ti na pp par stvari u vezi prve i sedme ako te jos nesto zanima pitaj.

Primer. Sve sto ti budem rekao vezano za ljubav (venera) neces verovati u potpunosti, uvek ce biti obojeno crvom sumnje. Ili, sve sto ti budem rekao pa cak i otvoreno da te lazem, verovaces slepo. To donosi uporedni aspekt Neptuna i Venere. Kako je u pitanju trigon dobar aspekt, daje razumevanje i dovodi do medjusobnog interesovanja u vezi svih stvari koje su pod simbolikom Neptuna i Venere. Ljubav, umetnost, muzika itd. na tim frontovima se nalazimo i zajednicke akcije bi bile uspesne.

Tvoj Neptun je los prema mom Plutonu a Pluton je polozen na nekretnicu Argo i to je jedna od tacki preko kojih ulazim u astrologiju. Neptun po svojoj prirodi daje zamrsenost i da stvari nisu u potpunosti jasne, i odatle moje kucanje nekoliko puta a uvek razlicito, cak sam ti i rekao na pocetku da si Vodolija Rak, a podznak si Bik. Obe su nocne planete i upliv je izrazeniji u kasnim satima. Simbolika je bogata, tako i moj Pluton ka tvom Neptunu.

Na isti nacin i uporedne kad radis drugim osobama. Gledas tvoje sedmo u koje njegovo pada, planete njegove u tvom, tvoje u njegovom i trazis sta je dobro. Tu se nalazite i akcije su uskladjene, gde su kvadrati tamo je trpljenje i ne ide kako treba. Ali prvo se krece od pocetka. Ako sedmo u licnom horoskopu nije dobro i ugrozeno teskim telima bolje je preskociti pricu o vezama jer osobi nije dato da prosperira na tom polju i treba usmeriti energiju ka onim stvarima koje se daju.

Prvo idemo na Bahame na zasluzeni odmor, a tamo cemo da prostudiramo kako da da dodjemo do love da se vratimo
images

money-astrology-243x135.jpg

Back