Jedno pitanje...7. kuca?

• Začetnik teme Začetnik teme neznalica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam ni sama vise sto bih vas pitala,jer sve mi je na Nuli.....a zelim znati za djecu,za brak, posao ,i nit sam fax zavrsila ,...
Moraš se pokrenuti sama, bar na jednom ako ne na svim poljima. Nije ovo sve uklesano u kamenu pa da funkcioniše nezavisno od toga šta mi radimo ili ne radimo. Pre toga nema svrhe ni da pitaš ovoliko za neke stvari, do toga se stiže, ne pada s neba :)

Moraš se pokrenuti sama, bar na jednom ako ne na svim poljima. Nije ovo sve uklesano u kamenu pa da funkcioniše nezavisno od toga šta mi radimo ili ne radimo. Pre toga nema svrhe ni da pitaš ovoliko za neke stvari, do toga se stiže, ne pada s neba :)
Naravno...znam ja to sve.pojrenuta sam prilicno i zato sam bas toliko i pitala.tu smo i shodno tome i drzimo se opcija i kroz natal.....

Da.treba povezati sve postove o porodjajima,djeci i majci.teskom porodjaju sa mnom i jedva prezivjele na kraju.i jos je prije mene majka imala 3 mrtvo rodjena sina...nije joj bilo lako.

Ostavi mrtve po strani. Pitao je za tvoju decu da li su inostranstvu, da je video da nemas decu, rekao bi da ne vidi da si se ostvarila kao majka, tad i tad treba da dodje do zaceca... ne bi pitao da li su ti deca u inostranstvu.

Povezati se ne moze sa tvojom nejasnocom u vezi radjanja tebe i tvoje majke, jer tvoja majka, ti i tvoja deca - svi se u karti ocitavate preko razlicitih parametara.

I dalje ništa nisi razumeo.
''Deca'' su u priči ona i njena sestra. Posmatranje iz ugla ''Majke''. Nisam je pitao da li ima decu, a imajući u vidu sledeće poruke podrazumevao sam da ih ima samo da bih kasnije u karti video da ih nema, dodatno se iščuđavajući. Sve u svemu bio je nesporazum na nekoliko nivoa i to je jedan od glavnih razloga zašto se natalne karte ne rade na forumu.
Sledeći put više koncetracije.

pa dobro, idi drkaj ženo, ne smaraj više.
nemoj da si obrisala, agata... sama je dala info.

- - - - - - - - - -

bolje sami da se yebete nego da vas ja *****... :zper:
Ja mislim da si ti duboko nesretna i frustrirana osoba.svaki post ti ocitava ocajem....vidis,nije sramota zatraziti strucni pomoc .vidi sta pises...pa to o tebi govori a ne o meni.
Na kraju,ko vam je kriv kad sustinu ne shvatate.na kraju,u konverzaciji i tumacenju nit nisi ni ucestvovala mimo zluradih komentara......nit si pozvana da ista komentarises na kraju.
I da,Agata i nemoj brisati ovaj gore post ,ogledalo ovoga "znalca"koji me nazvao promiskuitetnom.
Ne pada mi na pamet da daljim raspravu sa bolesnim osobama ...

Ja mislim da si ti duboko nesretna i frustrirana osoba.svaki post ti ocitava ocajem....vidis,nije sramota zatraziti strucni pomoc .vidi sta pises...pa to o tebi govori a ne o meni.
Na kraju,ko vam je kriv kad sustinu ne shvatate.na kraju,u konverzaciji i tumacenju nit nisi ni ucestvovala mimo zluradih komentara......nit si pozvana da ista komentarises na kraju.
I da,Agata i nemoj brisati ovaj gore post ,ogledalo ovoga "znalca"koji me nazvao promiskuitetnom.
Ne pada mi na pamet da daljim raspravu sa bolesnim osobama ...

blagodarim na dijagnozama... molim da se ne briše da bi dotičnoj poslužilo kao ogledalo kada i ako ikada postane svesna svoje nesvesti.
u šta čisto sumnjam, ali dajem joj šansu...

- - - - - - - - - -

za ovo ljubac
pa nije mi tu objekat :zstidljivko:
a nešto se uzjogunila, oće samo to

kada budeš imala vremena baci oko na moju, počćela je da me kontroliše. :rumenka:

blagodarim na dijagnozama... molim da se ne briše da bi dotičnoj poslužilo kao ogledalo kada i ako ikada postane svesna svoje nesvesti.
u šta čisto sumnjam, ali dajem joj šansu...

- - - - - - - - - -

kada budeš imala vremena baci oko na moju, počćela je da me kontroliše. :rumenka:

Takvim "velicinama"zahvaljujem na sansi....
Bolje bi i tebi bilo da si deseti dio "nesvjesna"kao ovo ja......
No ...uzivaj u zivotu ..bice tebi dobro.
Pozdrav!!

U čoveče. Kakve si veze imala do sada? Šta se to sve dešavalo? Jedna veza ti ceo život menja, jer ti hoćeš jedno, a drugi protiv toga. Roditelji baš vole da naprave problem?
Roditelji ne predstavljaju problem. Do sada je sve prolazno, niti jedna ozbiljna veza. Nisam pronašao ono što tražim.

@andja789
Nisam zainteresirana za politiku, ali želim najprije poslovnih rezultata
Venera... Ima li spasa :zelenko3:

Back