Jedna mala s posla

Udata sam zena, strejt, nikavo gej iskustvo niti sklonosti, al ima jedna mala na poslu (citaj 25 godina), kad je vidim dodje mi da skocim na nju i izlizem je. uhvatim sebe kako joj otvaram vrata, pomazem da sedne, nudim joj kafu...devojka je bonboooona. jesam li poludela??

to sto si udata ne znaci nista, ovo boldovano, pa neznam da si poludela al mozda samo ne poznajes sebe i da neces da si priznas a da si bi ili lesbo ili ako li se to vec zove

Udata sam zena, strejt, nikavo gej iskustvo niti sklonosti, al ima jedna mala na poslu (citaj 25 godina), kad je vidim dodje mi da skocim na nju i izlizem je. uhvatim sebe kako joj otvaram vrata, pomazem da sedne, nudim joj kafu...devojka je bonboooona. jesam li poludela??
nisi,ja cu ti je sredim,privedem gajbi nalozim ,u mraku odem do weciske i ti udjes,pos vam se pridruzim

Mislim da ti je to faza. Ako počnu i druge devojke da te privlače onda si bi...
Opet, čak i ako bi došla u situaciju (pretpostavka) da realizuješ nešto sa tom malom, sumnjam da bi to uradila. Sa druge strane, ako si bi, ne znači da si poludela... samo si bi :)

normalno je da te privlaci iako si strejt,svremena na vreme naleti po neka devojka koju bih keksnula iz keca

interesantno ista si ko ja
samo mi ne nalete tipovi pa da tako mislim

sto sam negde citao je da su zene bas sklone tome i da je samo pitanje dal se stvara prilika ili ne inace bi rado probali iako svaka kaze, ja ma gde bi ne bi ja nikad ovo ono :lol:

Mislim da ti je to faza. Ako počnu i druge devojke da te privlače onda si bi...
Opet, čak i ako bi došla u situaciju (pretpostavka) da realizuješ nešto sa tom malom, sumnjam da bi to uradila. Sa druge strane, ako si bi, ne znači da si poludela... samo si bi :)

ja uopste ne sumnjam, jel ovde osobe koje tako razmisljaju i realizuju
mozda ne sa koleginicom, ne usudjuje se bas, al bi otisla u nekom klubu cisto da nadmiri hir

Back