Jedina rasa kod koje homofobija postoji

Kako LGBT osobe mogu da traže promenu Građanskog zakona tačnije da se u tom zakonu ubaci i deo koji je vezan za njih. Mislim konkretno na pravo da mogu da pitaju lekare o zdravlju svog partnera ili partnerke, jer se te informacije daju isključivo porodici. Isto važi za posete u zatvoru.

Takođe treba da imaju pravo na nasleđe, ukoliko žive u zajednici.

Kako se dolazi do toga? Peticijama. Protestima ispred Ministarstva pravde. Bez performansa i čudnog oblačenja, koji se koriste na Prajdu. Ukoliko iskoriste sve pravne mogućnosti u našoj zemlji, idu na sud u Strazburu.

Ne odgovori. Zašto je F dijagnoza? Jer, se jel'te, tebi tako čini? Evo, moja prijateljica je psiholog i kaže da je to BS. i šta ćemo ssd?

Nisam ja pisala pravila koja je ustanovila SZO. Bila je F dijagnoza, više nije.

I sve vrste demencija imaju F dijagnozu.

F00.0
Demencija u Alzheimerovoj bolesti, sa ranim početkom

Dementia in morbo Alzheimer praecox (G30.0+)

F01
Vaskularna demencija

Dementia vascularis

Izvor: https://www.stetoskop.info/pretragamkb?ss=F

Tema nije jednostavna
Upoznao sam neke homoseksualce koji nisu normalni po meni

Ali sam upoznao i neke koji su sjajni ljudi, jedan mi je baš drugar i od njega sam dobio možda i najveću podršku i najinteligentnije savete kako da priđem ženama

Slažem se. Tema je vrlo kompleksna i mislim da većina nas ne može stručno da je objašnjava, sem par lekara na forumu.

Sve je do karaktera. LGBT osobe su na prvom mestu osobe sa svojim vrlinama i svojim manama, kao i svi mi.

Nisam ja pisala pravila koja je ustanovila SZO. Bila je F dijagnoza, više nije.
I kao što već rekoh, pre 1952. nije bila. Pa jeste pa opet izbačena iz dijagnoza. Psihologija i psihijatrija nisu dogme već se njihova saznanja menjaju tokom vremena. Dovoljno je pitati ChatGPT u vezi toga i daće ti gomilu dijagnoza i tehnika lečenja koja su nekad važile i praktikovale se, a sad ne.

Najveci uticaj u tome su imali grcki filozofi np ucenje Aristotela o zenama se prenosilo na vjeru i preko vjere se sirila mrznja prema zenama.
Ljudi su radili i trenutno rade grozne stvari drugim ljudima i svim ostalim bicima.
Bilo da su to ljudi druge rase, nemocnija drustva, fizicki slabije ili drugacije osobe.
Moja poenta price je da nisu samo LGBT jedini koji svaki dan u svetu trpe neku vrstu nepravde, nasilje nad njima. Nisu uopste specijalni niti posebni.
Ako cemo o pravdi i nepravdi i o ugrozenima cinjenica je da prema podacima Ujedinjenih nacija, više od 2,5 milijarde žena i devojčica živi u zemljama gde zakoni ne štite u potpunosti njihova prava u privatnoj i javnoj sferi.
Sto ne znaci da trebaju da forsiraju svoju seksualnost na ulicama, u skolama...Niko to ne radi ili barem ne bi trebalo da radi.
Da me ne shvatis pogresno ali ko je kakve seksualne opredeljenosti mi je daleko ispod fizicikog, pravnog i bivstvujucih problema na svetu kojih ima ne zna im se broj.

Sto ne znaci da trebaju da forsiraju svoju seksualnost na ulicama, u skolama...Niko to ne radi ili barem ne bi trebalo da radi.
Da me ne shvatis pogresno ali ko je kakve seksualne opredeljenosti mi je daleko ispod fizicikog, pravnog i bivstvujucih problema na svetu kojih ima ne zna im se broj.
A gde se to forsira homoseksualnost ?
To sto se u ponekoj seriji ili crtacu dve osobe istog pola drze za ruke ili slicno je forsiranje ? Pa onda se hetero prica forsira mnogo vise.
Sto se tice zena koliko znam ovde imamo ceo dan jedan specificno za zene i mnoge na visokim politickim i drugim funkcijama , naravno da nije savrseno ali treba ici ka tamo , ali ne vidim nikakvo forsiranje homosksualizma a i cak da postoji koja bi bila posledica toga ?

Back