I ne bi izbacili homoseksualnost sa liste poremecaja...Da se suština mogla reći u dve rečenice, ljudi ne bi pisali doktorate na 150 strane i ne bi držali 15 seminira da objedine sve.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ne bi izbacili homoseksualnost sa liste poremecaja...Da se suština mogla reći u dve rečenice, ljudi ne bi pisali doktorate na 150 strane i ne bi držali 15 seminira da objedine sve.
Najveci uticaj u tome su imali grcki filozofi np ucenje Aristotela o zenama se prenosilo na vjeru i preko vjere se sirila mrznja prema zenama.U mnogim kulturama i drustvima jos uvek je maltretiranje zena, javno kamenovanje normalno. Kako smo dosli to toga?
Ali to verovatno nije zato što su homo, zar neTema nije jednostavna
Upoznao sam neke homoseksualce koji nisu normalni po meni
Ne odgovori. Zašto je F dijagnoza? Jer, se jel'te, tebi tako čini? Evo, moja prijateljica je psiholog i kaže da je to BS. i šta ćemo ssd?
Tema nije jednostavna
Upoznao sam neke homoseksualce koji nisu normalni po meni
Ali sam upoznao i neke koji su sjajni ljudi, jedan mi je baš drugar i od njega sam dobio možda i najveću podršku i najinteligentnije savete kako da priđem ženama
I kao što već rekoh, pre 1952. nije bila. Pa jeste pa opet izbačena iz dijagnoza. Psihologija i psihijatrija nisu dogme već se njihova saznanja menjaju tokom vremena. Dovoljno je pitati ChatGPT u vezi toga i daće ti gomilu dijagnoza i tehnika lečenja koja su nekad važile i praktikovale se, a sad ne.Nisam ja pisala pravila koja je ustanovila SZO. Bila je F dijagnoza, više nije.
NijeAli to verovatno nije zato što su homo, zar ne
Mislim znam i ja takvih ihaj
Ludilo ne bira
Ljudi su radili i trenutno rade grozne stvari drugim ljudima i svim ostalim bicima.Najveci uticaj u tome su imali grcki filozofi np ucenje Aristotela o zenama se prenosilo na vjeru i preko vjere se sirila mrznja prema zenama.
A gde se to forsira homoseksualnost ?Sto ne znaci da trebaju da forsiraju svoju seksualnost na ulicama, u skolama...Niko to ne radi ili barem ne bi trebalo da radi.
Da me ne shvatis pogresno ali ko je kakve seksualne opredeljenosti mi je daleko ispod fizicikog, pravnog i bivstvujucih problema na svetu kojih ima ne zna im se broj.