"Jede se njemu što narod gladuje": Zbog čega se Vučić toliko često snima s hranom u obraćanjima

Zaista,zar postoji neko da nema da jede?!Mislim,nekako mi nelogično,pa neživimo u pustinji,posla ima na sve strane.
Postoji mnogo ljudi u Srbiji koji ili gladuju ili se izgladnjuju , ovo drugo je ono kad jedes ali samo da se zasitis, naduva se stomak ko deci u africi , a desavalo se , ne u srbiji nego ranije u svetu da ljudi jedu a umru od neishranjenosti..., nisu deca sunca..

Ima onih da gladuju negde 1 , 2% a da nemaju sta da jedu , mozda 20x manje,ali to nije malo..

Prvo ne mogu svi da rade, drugo nece ih da rade....iako bi oni mogli odredjene poslove da rade, kenjkavo ali bi radili...ne mnogo kenjkavo...ali u Srbiji mnogi zdravi kenjkavo rade..

U unutrasnjosti do nedavno su radili za 7000 dinara mesecno , ma koliko se vi cudili , tako je, jos dvosmenski , u prodavnici ...
Sad ne, sad mozda za 20 000...

Tako da imamo dve kategorije, hronicno gladni a da imaju da jedu , i oni koji i nemaju da jedu...
Prva grupa cesto stvara krezube, to je usputna pojava...ali na zalost stvara i alkoholicare, jer kad je gladan covek glad ubija sa 10 casica rakije prvi put, posle toga zameni casice umesto hrane...kao sto neko menja cokoladu umesto jela,uzasno je i prvi i drugo..

aha, vi caci cete da naucite studente?
genijalan tekst, vrlo kratak

Разделиш странцима народ, земљу, воду, привреду, пољопривреду, енергенте, руде…

А онда, лагано и у сенци вишеструког убиства у НС-у, истиха закуцаваш последњи ексер на статус колоније – уништењем високог образовања у држави.​

Сашка Љубичић
To nema ni u Indiji u vreme Britanske kolonije...

aha, vi caci cete da naucite studente?
genijalan tekst, vrlo kratak

Разделиш странцима народ, земљу, воду, привреду, пољопривреду, енергенте, руде…

А онда, лагано и у сенци вишеструког убиства у НС-у, истиха закуцаваш последњи ексер на статус колоније – уништењем високог образовања у држави.​

Сашка Љубичић
Koliko je meni poznato blokade fakulteta nije počela država nego studenti.

1750626046032.png

Koliko je meni poznato blokade fakulteta nije počela država nego studenti.
i sad cemo za kaznu da privatuzujemo univerzitet, polovinu rasteramo, polovinu ce kupiti stranci uz subvencije, i skolarine ce biti 100 hiljada, tj. samo za decu sns vrhuske koja se nakrala... a drzava, to ste vi sns stetocine koji cete da rasterate sve, kao mene i moje? kome se ne svidja pasos i aus

da li si kliknuo i procitao tekst na linku?

i sad cemo za kaznu da privatuzujemo univerzitet, polovinu rasteramo, polovinu ce kupiti stranci uz subvencije, i skolarine ce biti 100 hiljada, tj. samo za decu sns vrhuske koja se nakrala... a drzava, to ste vi sns stetocine koji cete da rasterate sve, kao mene i moje? kome se ne svidja pasos i aus

da li si kliknuo i procitao tekst na linku?
Sad jesam,vidim da je srbininfo u pitanju.
Ostaje činjenica da studenti koji blokiraju fakultete NEĆE da se školuju.

Nego u vezi hrane u Srbiji , imam kajsiju koja je prepuna plodova a varkaju se izmedju zelenih i zrelih..

Hocete da vam kazem kako ljudi prolaze pored dvorista, niko ne gledahorizontalno svi gledaju u nebo i kajsiju...ama bas svi...
Hajde deca, , babe, komsije, jedini postar nije mnogo gledao nagore, jedino on, ovo ostalo , posto mi je ispred prozora, to je smejurija trebao sam da snimim youtube video da vidite kako je to smesno , gledas grkljane ceo dan, izduzeni krive poglede nabreklo , a ceka se popodne za atak...mada cini mi se po pogledu da ce bakute koje su lopovi , imam i takve u komsiluku , prve krenuti , prilaze ozbiljno kao da meri dokle ce da dohvati...

Back