Jedan naš čovek je postao viralan na netu

Naravno da nije terorizam, ne još. čovek je malo prolupao na letu, ništa spec :)

Da li je trebalo da bude srušen i utišan?
Tako se pre par godina jedan bosančeros na letu za Njujork " našalio" i rekao da ima bombu u prtljagu kad su ga pitali na carini šta ima unutra. Oborili su ga momentalno na pod i krenuli sa pretresom.
Bombu nije imao ali su ameri kao ljudi sa izrazito lošim smislom za humor, njegovu duhovitost nagradili sa 10 godina robije.

Tako se pre par godina jedan bosančeros na letu za Njujork " našalio" i rekao da ima bombu u prtljagu kad su ga pitali na carini šta ima unutra. Oborili su ga momentalno na pod i krenuli sa pretresom.
Bombu nije imao ali su ameri kao ljudi sa izrazito lošim smislom za humor, njegovu duhovitost nagradili sa 10 godina robije.
eh da je tog zakona i ovde da srbija malo prodise od njihove duhovitosti i njihovog pisanja istorije

Šta se dešavalo u avionu iznad UK

Jel dobro reagovao? ;)

Dobro, dvaput je opsovao, što je znak da je odavde .
jednom sam leteo za londru... u bg sve ok..slecemo na vojni stensted i iz cele grupe nas iz bg, izdvoje samo mene :lol:

bukvalno... i trkleljisanje ono po drilu, zasto, gde, kod koga i sl. ja se nacerio i nisam hteo da dam adresu lika u kensingtonu i kazem samo proveravajte...kad posle nekih 20minuta stize glavni brits sa nekim epoletama i kaze mr. s sorry for this intrusion, parafraziram... ja se nacerim i dodam... ok... your good plan today for me is much better than a perfect plan tomorrow when my friend will come. :lol:

Uhh @Paula Kada objavis nesto ovako daj jos neki info za one koji ne mogu da otvore instagram.
Taj putnik je makedonac.
Screenshot_20250728_185238_Samsung Internet.jpg
Screenshot_20250728_185325_Samsung Internet.jpg

hurr durr. ok rambo
Sta mislis kako se oni iz aviona koji su 11.sep 2001 udarili u zgrade WTC debelo kaju na onom svetu sto nisu pokusali da se suprostave otmicarima?
Nasteski je procenio da moze da savlada lika koji je urlao alahuakbar, a verovatno mu je pre toga palo na pamet da ce da poginu ako nista ne preduzmu... i covek je to uradio. Nemam pojma da li si nekad leteo sam ili pogotovo sa svojom decom pa posle svih iskustava sa ljudima koji vicu alahuakbar kad primetis nesto sumnjivo u avionu ti pada na pamet da ce neko da vas obara... odmah pomislis sta ces da uradis da zastitis svoju decu i sebe.

Back