DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
ja bi reko da ovde Kjaer ima jebozovne oči...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Angel....slobodno reci sreco
![]()

izgledaš uduvano, da ti iskreno kaem...![]()
lepa boja...
), обично имају особе које имају или зелене или шућмурасте (зелено-браон) очи ...
jaooo..što imaš i lipe obrve čak...
Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.

занимљиво је да најчешће тај јебозован поглед (ух, сећам се своје прве љубави), обично имају особе које имају или зелене или шућмурасте (зелено-браон) очи ...
![]()
![]()
Osim toga, moja cura je pod stalnom opsadom - imam stalno i takav glas i takve namere prema njoj.

))au brate ja se od ovoga plasim
negativan pogled.
nije ovo seksi pogled nego zao i negativan i poremecen
andjele sklanjaj ovu sliku imam bas divno misljenje o tebi a sad me stra`![]()

da al mu je pogled ko da popusi po dzoint na svakih sat vremena, jos samo malo da se zacrveni beonjaca i to je taj izgled))

to su samo oci ..sta se plasis ybt ??
zao ? negativan?? de to vidis ?
Normalan pogled![]()

ma ajde ne zaebavaj takav pogled imaju serijske ubice, sadisti...![]()