Jebozovne oci ?

anđele , pokaži svoja oka dva sanjiva :D

myeyesm.jpg

:per:

занимљиво је да најчешће тај јебозован поглед (ух, сећам се своје прве љубави:manikir:), обично имају особе које имају или зелене или шућмурасте (зелено-браон) очи ...

lima-1_0.jpg

julian-mcmahon-julian-mcmahon-183684_400_400.jpg

Poslednja izmena:
Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.

Oči su ogledalo duše :(

занимљиво је да најчешће тај јебозован поглед (ух, сећам се своје прве љубави:manikir:), обично имају особе које имају или зелене или шућмурасте (зелено-браон) очи ...

lima-1_0.jpg

julian-mcmahon-julian-mcmahon-183684_400_400.jpg

Taj sam. :) Osim toga, moja cura je pod stalnom opsadom - imam stalno i takav glas i takve namere prema njoj.

Back