Predlak
Elita
- Poruka
- 20.551
ako ti oci tako deluju onda verovatno jesi
pa, hvala ti na dijagnozi zenska
ni oci mi nisi videla

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako ti oci tako deluju onda verovatno jesi

nemoj
slika će biti dovoljna![]()

izvini,sam si rekaopa, hvala ti na dijagnozi zenska
ni oci mi nisi videla![]()
...salim se... A sad ozbiljno oci su ogledalo duse i znaju da odaju....
pa samo oci,da vidimo boju....ma da, sad treba da se nalozim, pa da postavljam slike
e pa necu, imate u arhivi tamo...![]()
Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.

O da, znam o čemu pričaš...
Ali ne mogu da objasnim, jednostavno mi sa prodornim zelenim očima to ne možemo da kontrolišemo...![]()
pa samo oci,da vidimo boju....![]()

ma siena neka
ali kako god, toliko sam ruzan da su oci nebitne

prosto...:Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.
Piččka ima oči? omg![]()
A ruke i noge?![]()
(kuda ide ovaj svet, c c c)

Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Ništa ljepše nego kad u očima pročitaš čežnju...il želju...
Il kad mu pričaš nešto ozbiljno ...a on te sluša, a pogledom skida...mislim, ne svako, nego ON, onaj naš NEKO
....slobodno reci sreco 
znam o čemu pričaš
i ja to dživljavam svaki put kad se pogledam u ogledalo i spazim svoje oči