pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.

vec moje dve rucice

apropo teme..imam jednu koleginicu koja kako da kazem..da me pogresno ne shvatite..stvarno je ljudina,i sva je napucana kao vrh vrh riba.ali nije riba,naprotiv..ipak ima taj stav i stvarno..ljudi se lepe za nju..mislim da je to cudo jedno,ali da je magnetska privlacnost pitanje harizme,i stava i nista vise..