Jebozovne oci ?

pivosok

Buduća legenda
Poruka
26.396
Pre par dana vidio sam picku(17-18 godina ) u vlaku , koja nije bila neka misica ali je imala sigurno najlijepse oci na svijetu . Tak smo se gledali par minuta , i samo sto nisam pukao(u gacama ) , nekako vrelina izbija iz cijelog tjela , pa sam stoga krenuo da izbjegavam njen pogled ( Nisam moga nist rec jer , nekako sav sam bio pogubljen , neko stanje transa , sok , ko da si smrt prezivio . To je mozda 2 put u zivotu da budem napaljen ko volina . Ne mogu prestati mislit na te oci , dovoljno da ih se setim i dobijem erakciju , znaci nije vazno u kom momentu .
Moze netko da mi objasni taj fenomen , jer ne kuzim kak oci mogu da tak napale covijeka.

Da nisu to ovakve oci ? :per:

imagesca8notw6.jpg

:mrgreen:

Da znam,i ja sam se zaljubljivala zbog ociju.Gledam u coveka,i nista..sat vremena on nesto melje prica meni cak stavise dosadno..a onda me pogleda..smrt..gotovo..A i meni daju komplimente za oci,mada mi neki i kazu da imam najhladniji pogled na svetu..hahahahahaha..kockice leda pravim..

Ae napravi i bundevaru pa zovi :D

neeeeeeeeeeeeeeeeee..nemam bundevu..smrc..a i na dijeti sam..smrc..patim se...:( apropo teme..imam jednu koleginicu koja kako da kazem..da me pogresno ne shvatite..stvarno je ljudina,i sva je napucana kao vrh vrh riba.ali nije riba,naprotiv..ipak ima taj stav i stvarno..ljudi se lepe za nju..mislim da je to cudo jedno,ali da je magnetska privlacnost pitanje harizme,i stava i nista vise..

neeeeeeeeeeeeeeeeee..nemam bundevu..smrc..a i na dijeti sam..smrc..patim se...:( apropo teme..imam jednu koleginicu koja kako da kazem..da me pogresno ne shvatite..stvarno je ljudina,i sva je napucana kao vrh vrh riba.ali nije riba,naprotiv..ipak ima taj stav i stvarno..ljudi se lepe za nju..mislim da je to cudo jedno,ali da je magnetska privlacnost pitanje harizme,i stava i nista vise..
šteta :aha:
kako sad bre, kuj to reko:lol:

Pa ti što žderu... imaju povetje oči :lol:

Back