Je li vam žao što nije došlo do nuklearnog rata?

Боље да дође до нуклеарног рата сада, него када будем старији.
images

kad bi poginuo rom u sastavu hrvatske vojske rekli bi , Pao Rom za Dom
Iju, zar je bilo i takvih?
Na srpsku stranu slabo, vrlo sporadično, samo pod moranje. Ono, pošteno, klasično srpski.. Tako da, nema potrebe da se ljutimo kad nam skandiraju ".Vi ste Cigani" Dobro, Delije ionako neće da se ljutu, al mi ostali moramo da se priviknemo na realnost.

Nadalje...o nemustim sinhronizitetima...

Uvod za ulazak Amerike u WW2 je bio unapred znajuci napad Japana na Perl Harbor na Hawaima...i tada je Americki vrh znao gde i kada ce se desiti...ali su pustili...jer i tada je NWO sekta kreirala desavanja...

Nego da se vratimo na OSMICU tj 80. godisnjicu Hirosime...:

Hawai
Honolulu
Harbour
Hirošima
Hidrogenska bomba
Hirohito
Hitler
...
H = 8 (u numericko alfabetnoj tzv Pitagorejskoj tablici)
...
Hleb
Hteti
Hrana
Hranljivost
Hot girls
Hrvatska
Hurgada

H = 8 (u numericko alfabetnoj tzv Pitagorejskoj tablici)

Ja sam iz doba hladnog rata kad su oko zgrada i naselja zakonom ghradjena sklonista, kad se u skoli ucio predmet Opsto narodna odbrana, i kad je ceo svet realno strahovao od svetskog nuklearnog ratya
Па склоништа се могу изградити, него је проблем шта радити када се изађе из склоништа, не може се остати у њима 100 година.

prestao sam da placam racune i uzivam. i nadam se da ce uskoro taj nuklearni rat, ne ide mi se na sud
Треба да нађеш адвоката и да се позиваш на застарелост, значи може и без атомских печурки.Судови имају атомска склоништа и чим се разиђе нуклеарна прашина, послаће ти пресуду да све платиш.

Па склоништа се могу изградити, него је проблем шта радити када се изађе из склоништа, не може се остати у њима 100 година.
pretpostavljalo se da ce opstati i vlast u nekom obliku, vojska policija... da ce se neko pobrinuti za prezivele, jer nece svi umreti ni od bombi a ni ako izadju na povrsinu, preziveli su ljudi i u hirosimi i u nagasakiju, neki ziveli i do 100 godina, preziveli su i oni baksuzi koje su nakon bombe iz hirosime evakuirali u nagasaki pa su ioh tamo jos jednom bombardovali. preziveli su i ljudi koji su odbili da se isele iz okoline cernobila....
bice zrtava ali nece svi umreti, ponovo ce poceti da se obnavlja zivot

Do nuklearnog rata će doći kad-tad, jedino treba da se pojave pravi ljudi na suprotstavljenim stranama - kao kod nas onomad. Sad da li će biti svetski, to baš ne znam, ali recimo Indija-Pakistan ili tako te neke zemlje gde se lako plane.
Ја сам негде чито, да би индијско-пакистански нуклеарни рат био довољан да изазове нуклеарну зиму на целој планети и да би милијарде људи умрле од глади, аможда би измрло и цело човечанство.Обе земље имају велике милионске градове и нуклеарне експлозије над њима би избациле огромну количину прашине, чађи и другог отпада у атмосферу који би блокирали Сунчеву светлост неколико година.

pretpostavljalo se da ce opstati i vlast u nekom obliku, vojska policija... da ce se neko pobrinuti za prezivele, jer nece svi umreti ni od bombi a ni ako izadju na povrsinu, preziveli su ljudi i u hirosimi i u nagasakiju, neki ziveli i do 100 godina, preziveli su i oni baksuzi koje su nakon bombe iz hirosime evakuirali u nagasaki pa su ioh tamo jos jednom bombardovali. preziveli su i ljudi koji su odbili da se isele iz okoline cernobila....
bice zrtava ali nece svi umreti, ponovo ce poceti da se obnavlja zivot
Питање је шта би било.Ја сам гледо на ТВ да су неки људи остали у Чернобилу(том селу у близини нуклеарке) да живе, и да им се није ништа десило чак је један пар родио и одгајио дете, које није имало никакве последице.

Нагасаки и Хирошима су ипак само 2 осредња града у једној поприлично великој и многољудној земљи, а питање је шта би било када би свуда на свету сви велики градови били разорени, уништени скоро сви медицински, пољопривредни, научни и образовни центри и слично.Јапан је лако обновио Хирошиму и Нагасаки, јер остатак земље није претрпео нуклеарно бомбардовање.

Власт би свакако опстала, али би припадници власти прво гледали како да они и њихове породице опстану, а тек онда би бринули о целој заједници, ако стигну.

Питање је шта би било.Ја сам гледо на ТВ да су неки људи остали у Чернобилу(том селу у близини нуклеарке) да живе, и да им се није ништа десило чак је један пар родио и одгајио дете, које није имало никакве последице.

Нагасаки и Хирошима су ипак само 2 осредња града у једној поприлично великој и многољудној земљи, а питање је шта би било када би свуда на свету сви велики градови били разорени, уништени скоро сви медицински, пољопривредни, научни и образовни центри и слично.Јапан је лако обновио Хирошиму и Нагасаки, јер остатак земље није претрпео нуклеарно бомбардовање.

Власт би свакако опстала, али би припадници власти прво гледали како да они и њихове породице опстану, а тек онда би бринули о целој заједници, ако стигну.
ljudska civilizacija prezivela dosta velikih globalnih nesreca, prezivece i nuklearni rat, prvo nece svi gradovi biti unisteni, cak ni veci, bice dosta promasaja, dosta neispravnih bojevih glava dosta presretnutih i unistenih
Nije nemoguce preziveti ako se pripremis dobro

Нека мера предострожности би била да се сви важнији ресурси децентрализују у нека мала места.На пример, главне медицинске установе, пољопривредне установе и образовно-научни центри да буду у неким малим местима до 5-10 хиљада становника, за које је мања вероватноћа да ће бити погођена нуклеарним бомбама.Ако неко од тих места и буде уништено нуклеарним бомбама, остају друга таква места.У тим мањим местима би била и складишта хране, воде, семена, лекова, медицинског материјала, личног наоружања и муниције итд.

ljudska civilizacija prezivela dosta velikih globalnih nesreca, prezivece i nuklearni rat, prvo nece svi gradovi biti unisteni, cak ni veci, bice dosta promasaja, dosta neispravnih bojevih glava dosta presretnutih i unistenih
Nije nemoguce preziveti ako se pripremis dobro
Ја сам негде чито да те нуклеарне бомбе иду са још неколико "лажњака" на пример иде 1 права нуклеарна бомба и још 9 лажних бомби, које служе као мамци за ПВО системе.Дакле мора да оборе 99% пројектила и опет би прошло око 10 % нуклеарних бомби.На велике градове попут Лондона, Москве Њујорка је усмерено стотине нуклеарних бомби, и њихово уништење је загарантовано чак и у случају да оборе 99,9% пројектила.

Ја мислим да нико нормалан неће бацати нуклеарне бомбе на било кога , али би могли да их детонирају на неколико км изнад неке земље и сва електроника би прегорела на тој територији.Остали би без електромреже, прегорели би велики трансформатори, сви компјутери који су били укључени би прегорели, чак би и моторна возила престала да раде.

Та територија би фактички била враћена на ниво 19 века.

Треба да нађеш адвоката и да се позиваш на застарелост, значи може и без атомских печурки.Судови имају атомска склоништа и чим се разиђе нуклеарна прашина, послаће ти пресуду да све платиш.
ja se nadam da nuklearni udar necu preziveti. mada koje sam srece...

Back