Grom_sa_neba!
Buduća legenda
- Poruka
- 31.996
Боље да дође до нуклеарног рата сада, него када будем старији.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Боље да дође до нуклеарног рата сада, него када будем старији.
Bice mi zao ako se ne desi nuklearni rat... ili invazija vanzemaljaca ili erupcija supervulkana ili udar meteora... jer sam se decenijama spremo za takvo nesto, ulagao u skloniste, u bunare u opremu....
mogo sam stan da kupim tim parama...
Ja sam iz doba hladnog rata kad su oko zgrada i naselja zakonom ghradjena sklonista, kad se u skoli ucio predmet Opsto narodna odbrana, i kad je ceo svet realno strahovao od svetskog nuklearnog ratyaMK Ultra te programirao Holivud...
...
Iju, zar je bilo i takvih?kad bi poginuo rom u sastavu hrvatske vojske rekli bi , Pao Rom za Dom
HlebNadalje...o nemustim sinhronizitetima...
Uvod za ulazak Amerike u WW2 je bio unapred znajuci napad Japana na Perl Harbor na Hawaima...i tada je Americki vrh znao gde i kada ce se desiti...ali su pustili...jer i tada je NWO sekta kreirala desavanja...
Nego da se vratimo na OSMICU tj 80. godisnjicu Hirosime...:
Hawai
Honolulu
Harbour
Hirošima
Hidrogenska bomba
Hirohito
Hitler
...
H = 8 (u numericko alfabetnoj tzv Pitagorejskoj tablici)
...
Па склоништа се могу изградити, него је проблем шта радити када се изађе из склоништа, не може се остати у њима 100 година.Ja sam iz doba hladnog rata kad su oko zgrada i naselja zakonom ghradjena sklonista, kad se u skoli ucio predmet Opsto narodna odbrana, i kad je ceo svet realno strahovao od svetskog nuklearnog ratya
Проблем је када си матор, а треба се борити са млађима око кесице чипса на кратеру који је остао од локалног тржног центра.
Треба да нађеш адвоката и да се позиваш на застарелост, значи може и без атомских печурки.Судови имају атомска склоништа и чим се разиђе нуклеарна прашина, послаће ти пресуду да све платиш.prestao sam da placam racune i uzivam. i nadam se da ce uskoro taj nuklearni rat, ne ide mi se na sud
pretpostavljalo se da ce opstati i vlast u nekom obliku, vojska policija... da ce se neko pobrinuti za prezivele, jer nece svi umreti ni od bombi a ni ako izadju na povrsinu, preziveli su ljudi i u hirosimi i u nagasakiju, neki ziveli i do 100 godina, preziveli su i oni baksuzi koje su nakon bombe iz hirosime evakuirali u nagasaki pa su ioh tamo jos jednom bombardovali. preziveli su i ljudi koji su odbili da se isele iz okoline cernobila....Па склоништа се могу изградити, него је проблем шта радити када се изађе из склоништа, не може се остати у њима 100 година.
Ја сам негде чито, да би индијско-пакистански нуклеарни рат био довољан да изазове нуклеарну зиму на целој планети и да би милијарде људи умрле од глади, аможда би измрло и цело човечанство.Обе земље имају велике милионске градове и нуклеарне експлозије над њима би избациле огромну количину прашине, чађи и другог отпада у атмосферу који би блокирали Сунчеву светлост неколико година.Do nuklearnog rata će doći kad-tad, jedino treba da se pojave pravi ljudi na suprotstavljenim stranama - kao kod nas onomad. Sad da li će biti svetski, to baš ne znam, ali recimo Indija-Pakistan ili tako te neke zemlje gde se lako plane.
Питање је шта би било.Ја сам гледо на ТВ да су неки људи остали у Чернобилу(том селу у близини нуклеарке) да живе, и да им се није ништа десило чак је један пар родио и одгајио дете, које није имало никакве последице.pretpostavljalo se da ce opstati i vlast u nekom obliku, vojska policija... da ce se neko pobrinuti za prezivele, jer nece svi umreti ni od bombi a ni ako izadju na povrsinu, preziveli su ljudi i u hirosimi i u nagasakiju, neki ziveli i do 100 godina, preziveli su i oni baksuzi koje su nakon bombe iz hirosime evakuirali u nagasaki pa su ioh tamo jos jednom bombardovali. preziveli su i ljudi koji su odbili da se isele iz okoline cernobila....
bice zrtava ali nece svi umreti, ponovo ce poceti da se obnavlja zivot
ljudska civilizacija prezivela dosta velikih globalnih nesreca, prezivece i nuklearni rat, prvo nece svi gradovi biti unisteni, cak ni veci, bice dosta promasaja, dosta neispravnih bojevih glava dosta presretnutih i unistenihПитање је шта би било.Ја сам гледо на ТВ да су неки људи остали у Чернобилу(том селу у близини нуклеарке) да живе, и да им се није ништа десило чак је један пар родио и одгајио дете, које није имало никакве последице.
Нагасаки и Хирошима су ипак само 2 осредња града у једној поприлично великој и многољудној земљи, а питање је шта би било када би свуда на свету сви велики градови били разорени, уништени скоро сви медицински, пољопривредни, научни и образовни центри и слично.Јапан је лако обновио Хирошиму и Нагасаки, јер остатак земље није претрпео нуклеарно бомбардовање.
Власт би свакако опстала, али би припадници власти прво гледали како да они и њихове породице опстану, а тек онда би бринули о целој заједници, ако стигну.
Ја сам негде чито да те нуклеарне бомбе иду са још неколико "лажњака" на пример иде 1 права нуклеарна бомба и још 9 лажних бомби, које служе као мамци за ПВО системе.Дакле мора да оборе 99% пројектила и опет би прошло око 10 % нуклеарних бомби.На велике градове попут Лондона, Москве Њујорка је усмерено стотине нуклеарних бомби, и њихово уништење је загарантовано чак и у случају да оборе 99,9% пројектила.ljudska civilizacija prezivela dosta velikih globalnih nesreca, prezivece i nuklearni rat, prvo nece svi gradovi biti unisteni, cak ni veci, bice dosta promasaja, dosta neispravnih bojevih glava dosta presretnutih i unistenih
Nije nemoguce preziveti ako se pripremis dobro
ja se nadam da nuklearni udar necu preziveti. mada koje sam srece...Треба да нађеш адвоката и да се позиваш на застарелост, значи може и без атомских печурки.Судови имају атомска склоништа и чим се разиђе нуклеарна прашина, послаће ти пресуду да све платиш.
Udahnut čistog zraka.Па склоништа се могу изградити, него је проблем шта радити када се изађе из склоништа, не може се остати у њима 100 година.
sto ti toliko smeta satanisticka primena numerologije kojom cion ameri obogacuju izmedju redova svaku pizdariju koju izazovu po svetu?Hleb
Hteti
Hrana
Hranljivost
Hot girls
Hrvatska
Hurgada
H = 8 (u numericko alfabetnoj tzv Pitagorejskoj tablici)
Volim da se zezam sa numerologijom, pošto je kolosalno besmislena.sto ti toliko smeta satanisticka primena numerologije kojom cion ameri obogacuju izmedju redova svaku pizdariju koju izazovu po svetu?
ne uvekVolim da se zezam sa numerologijom, pošto je kolosalno besmislena.
Dobro, ne mislim da je numerologija zavera, više je bezazlena razbibriga.ne uvek
ali ono sto ljudi smatraju da je zavera je u mnogo slucajeva debilno jer za zavere saznaju nasi potomci
ako poznajes istoriju kriptografije itekako je sve a ponajmanje razbibrigaDobro, ne mislim da je numerologija zavera, više je bezazlena razbibriga.