Je li Hrvatska napala i okupirala RSK '95. godine?

Da li je Republika Hrvatska napala i okupirala RSK 1995. godine?

• Ukupno glasova
    86
  • Anketa je zatvorena .
Ko su bili konstitutivni narodi Jugoslavije koju ti toliko hvališ i voliš šta se preseravate koji k...... šta u stvari znači konstitutivan ? A vi ste Srbe preko noći izbacili iz ustava i pretvorili u manjinu mislim nevrijedi s vama raspravljat evo sad i Bunjevce prisvajate a ovi neće da budu Hrvati pa jel to normalno

:roll::roll::roll:

aj patriJoto odskakući od mene..:eek:

prvo se izloopaš a di sam nisi svestan šta si loopio...a sad mi se tu s ustavom Jugoslavije brišeš...ono kako vetar duva, jel?:eek: tako ćemo?...:think:

vozi od mene:evil:

:roll::roll::roll:

aj patriJoto odskakući od mene..:eek:

prvo se izloopaš a di sam nisi svestan šta si loopio...a sad mi se tu s ustavom Jugoslavije brišeš...ono kako vetar duva, jel?:eek: tako ćemo?...:think:

vozi od mene:evil:

Ustavom Jugoslavije cije su odredbe prestale da vaze kada je Hrvatska promijenila svoj drzavno-pravni status, pa samim tim i Srbi na taj nacin prestaju da vaze za kontitutivni narod u Hrvatskoj.

Ustavom Jugoslavije cije su odredbe prestale da vaze kada je Hrvatska promijenila svoj drzavno-pravni status, pa samim tim i Srbi na taj nacin prestaju da vaze za kontitutivni narod u Hrvatskoj.
Каква будалаштина,
За вас постоји само једно право:
господо усташе почели сте насилно,трајете насилно,насилно ћете и завршити

Каква будалаштина,
За вас постоји само једно право:
господо усташе почели сте насилно,трајете насилно,насилно ћете и завршити

Pa ti se pozivas na Ustav Jugoslavije, koji je za Hrvatsku prestao da vazi kad je postala nezavisna, sve odluke donesene nakon nezavisnosti su stvar njene unutrasnje politike :P

O Боже Господе мој ,што ме казни ?
Рецклессссс, ај питај Љубу Милоша објасниће ти он, он зна ал се прави,ти ни си крив што не знаш.

I sta ce da me nauci, da je Hrvatska jos uvijek u sastavu Jugoslavije?:dontunderstand:

Zbilja, Gospode, sto ga kazni, te je ovako zatucan? :P

Pa ti se pozivas na Ustav Jugoslavije, koji je za Hrvatsku prestao da vazi kad je postala nezavisna, sve odluke donesene nakon nezavisnosti su stvar njene unutrasnje politike :P

Ustav je prestao da važi kada je Slobo srušio nasilno rukovodstva u Vojvodini ,Kosovu i Crnoj Gori i tako dobio joker glasove u Presjedništvu SFRJ....

РСК је завршена прича, једино остаје њихово име у историји, то је све. И овде није тема како је дошло до распада СФРЈ, већ како је пала РСК.

..tzv.rsk..nikad nije postojala..niti u stvarnosti..niti u povijesti...pricas....bedastoće...mogu biti zabiljezeni...samo kao..pobunjenici..koje je potpomagao Bg...

Back