Je li, a kad ćeš se ti ženiti?

E, pročitao sam mnogo lepih i kulturnih odgovora, a od onih od kojih sam to očekivao, oni su moja očekivanja i ispunili :super: Svaka čast kolege.

Vidim, tu je bilo i par koleginica, ali ne zameram :) naprotiv, dobro došle su :super:

Da odgovorim i ja:

Dok sam imao tu negde oko 25, kolege sa posla su me zadirkivali. Lažni dušebrižnici - realno. Sve pod onom papučarskom parolom "Što da bude lepše tebi nego nama". Pa razvedite se vagina vam materina! Magarci... No pošto sam želeo to, ja sam im odgovarao: "Svake jeseni je novo izvlačenje". Inače, u paraleli sa mojom namerom da se ženim je išlo i to što moja firma posebno pridaje značaj ljudima, koji stvaraju porodice. Možda zato što ih lakše drže na uzdi. To je neka moja pretpostavka. Ne otpuštaju ih, ali ne daju im ni neki bolji status u firmi. Eto mojih odgovora.

Roditelji su to potajno priželjkivali, ali nisu vršili nikakav, pa ni najblaži pritisak na mene. Kad sam im sa 27 objavio da nameravam da se venčam i da želim decu i porodicu, oni nisu ništa rekli. Samo je keva jednom rekla: "Jao jedva čekam unuče". Valjda zato što su njene dobre prijateljice već imale unuke pored sebe. Moj matori se izgleda mnogo bolje vlada u ulozi dede, dok je keva kao dete, koje je dobilo davno željenu igračku, pa je aka po ceo dan.

Ova pojava, je postala po malo i izobličena. To pitanje je suviše intimno, tako da ga mogu postavljati samo najbliži i najdraži. Svi ostali dušebrižnici su naprosto nekulturni.

Poslednja izmena:
Uglavnom familija pita, mada to je vise u sali, kao, "nadji neku, zeni se, vreme ti je."
Porodica ne verujem da se pravi, a ostali, a poznanici vole malo da guraju nos.
Odgovor mi je "Ma bezi, mlad sam ja jos (nemam posao, niti zrelost, ne mogu sebe da prehranim, niti da platim racune jos treba da se zenim)".
Sto se najblize porodice tice, ok, malo sala, malo zabrinuti mozda. Komsije i ostali, pa to je vise "u svakoj corbi mirodjija", lep momak, sto se ne zeni.
Malo me nerviraju, jer tesko da ce moj odgovor da se promeni za 2-3 meseca na koliko pitaju.

Možda nađeš neku uspešnu pa ti ona pomogne:)

Kao u ovom klipu iz "vrućeg vetra" što sam postavio:
"-Znači, žena da me izdržava?
-Pa mora, po zakonu je obavezna":)

dobro pitanje koje treba sto cesce postavljati jer se mladi cesto zanesu i zaborave kako godine prolete...
naravno ta pitanja mi nisu smetala nit nesto pogadjala ,odgovarao sam iskreno : zenim se cim budem nasao devojku za kucu.

Poslednja izmena:
to je obećavajuće pitanje.
kad pinu da pitaju - je li, pa što se ne oženi? - tu nastaje patetika
mada ja sam tek u stadijumu - kad ćeš da diplomiraš
tako da opušteno
mislim da ko pita ne skida
što jel nekoga treba da pogodi to pitaje
ne znam, valjda da kažem -čekam da usvoje onaj francuski zakon

to je obećavajuće pitanje.
kad pinu da pitaju - je li, pa što se ne oženi? - tu nastaje patetika
mada ja sam tek u stadijumu - kad ćeš da diplomiraš
tako da opušteno
mislim da ko pita ne skida
što jel nekoga treba da pogodi to pitaje
ne znam, valjda da kažem -čekam da usvoje onaj francuski zakon

Ok, puno sreće sa studijama! Hajde mi reci, koji je to "Francuski zakon", koji ti čekaš?

Ko vam sve postavlja ovo pitanje?
Zašto se pravi da je dušebrižnik?
Kakav je vaš odgovor? Osim toga, koja je vaša reakcija na to?
Šta mislite o toj pojavi?
Šta mislite o tim ljudima?

Počeli su da postavljaju... a tek mi 25 hehe, i ja njima lepo objasnim situaciju da nemam trenutno devojku (ako je to njima bitno :) ), pa da ne mogu da nadjem posao , pa da živim kod roditelja... i kada im objasniš leleeeeeeeeeeee, pa tako se nikada neces oženiti ako budes čekao sve to........... u NAŠE vreme to je bilo........

Počeli su da postavljaju... a tek mi 25 hehe, i ja njima lepo objasnim situaciju da nemam trenutno devojku (ako je to njima bitno :) ), pa da ne mogu da nadjem posao , pa da živim kod roditelja... i kada im objasniš leleeeeeeeeeeee, pa tako se nikada neces oženiti ako budes čekao sve to........... u NAŠE vreme to je bilo........

U njihovo vreme, njima je Tito sve davao:lol::)

Navucem ovu majicu i kad me smaraju samo se isprsim

kiss%20me%2078.jpg

Samo ti teraj po svom i ne osvrći se mnogo. Ja sam hteo i sa manje od 25 brak, ali nije bilo žene za brak. Tek sa 26 sam je našao i odmah sam navalio na posao :ok: Para nemam ni sad. Kuću nemam ni sad. Najbitnije je da imam motiv više da se borim. Tebi želim svu sreću ovog sveta da uspeš u nameri da se situiraš i oženiš.

- - - - - - - - - -

U njihovo vreme, njima je Tito sve davao:lol::)

Samo je trebalo završiti fakultet. Maltene. Puno puta sam to video. Kuća i kola i žena bez po muke i bez po jada. Bilo nekad...

Je li to namerno, ili si stvarno ljubitelj žena? Ako jesi ljubitelj žena, onda si na pravom podforumu :)

na pravom sam pdfu, jasta..u ovoj nasoj vezi sam ja musko i nosim pantalone, al sam poprilicno liberalan dvonozac pa cu dozvoliti svojoj dragoj da me zaprosi..
nzn kaj da vam recem forumski gospodine ako niste shvatili da klepecem i spamujem..
svakome je dozvoljeno da misli sta hoce ili da ne misli uopste..
ovo je nekad bio super pdf, gde su se vodile ozbiljne rasprave na akademskom nivou kad su m/z odnosi u pitanju i od muskaraca se moglo procitati zadivljujuce mudre odgovore..
sad je ovo rupetina za istresanje necudaimenujemcega
i samo seta i zal za prosloscu su povod da svratim i lupam

Back