“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku

Ovo je ono što ja kažem, da radikali i dalje mrze ljude čak i kad se učlane u njihovu stranku SNS.
Чеда је узнапредовао од кловна (2005) до израубованог куртона (2020)... својим ексцесима 2021 значајно је додао на јадности општег утиска.

Da, konkretno ti.

Mada i Baba Rifka i Tixoglu the Uighur
Мени су сви политички актери на сцени у Србији исти, и актелна власт, и "права" и лажна опозиција.То је једна обична буржујска реакционарна контрареволуционарна клика...

Ped.eri su uglavnom ok, imaju karijere i doprinose drustvu. dok se narkomani have kriminalom i vecina su socijalni slucajevi koji parazitiraju.
Дакле не дрогираш се, радиш, доприносиш и кољеш се у дупенце?

Супрајз супрајз :mrgreen:

Дакле не дрогираш се, радиш, доприносиш и кољеш се у дупенце?

Супрајз супрајз :mrgreen:
Ne drogiram se ne pijem alkohol, zaradjujem svote o kojima ti mozes samo da sanjas i satirem od kur.ca najkvalitetnije prangije kojima ti ne mozes da pridjes.

mozes samo da mi prdnes pod prozor, ali te obezbedjenje ne bi pustilo da udjes u moj luksuzni stambeni blok.

Ne drogiram se ne pijem alkohol, zaradjujem svote o kojima ti mozes samo da sanjas i satirem od kur.ca najkvalitetnije prangije kojima ti ne mozes da pridjes.

mozes samo da mi prdnes pod prozor, ali te obezbedjenje ne bi pustilo da udjes u moj luksuzni stambeni blok.
Ма види се на кеца, шта да ти кажем... не мораш да објашњаваш... :mrgreen:

Danas je svaka dzukela bogata dok pristojni zaradjuju svojim sposobnostima....

“Je l' znate s kim razgovarate?”​

:hahaha::maramica::maramica::maramica:
Од "смакнућа" Ђинђића, а Чеда има "чврст алиби" за тај временски период, зазиру од њега, јер се помиње и нека "загонетна енглеска личност" која је волшебно нестала непосредно после тога......тако, да...???

Од "смакнућа" Ђинђића, а Чеда има "чврст алиби" за тај временски период, зазиру од њега, јер се помиње и нека "загонетна енглеска личност" која је волшебно нестала непосредно после тога......тако, да...???
Kao Ceda prasak je neki qurazz u Srbiji koga neko treba da se plasi,srbijanci lebac vas yebo al ste propali.

Back