Чеда је узнапредовао од кловна (2005) до израубованог куртона (2020)... својим ексцесима 2021 значајно је додао на јадности општег утиска.Ovo je ono što ja kažem, da radikali i dalje mrze ljude čak i kad se učlane u njihovu stranku SNS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чеда је узнапредовао од кловна (2005) до израубованог куртона (2020)... својим ексцесима 2021 значајно је додао на јадности општег утиска.Ovo je ono što ja kažem, da radikali i dalje mrze ljude čak i kad se učlane u njihovu stranku SNS.
Мени су сви политички актери на сцени у Србији исти, и актелна власт, и "права" и лажна опозиција.То је једна обична буржујска реакционарна контрареволуционарна клика...Da, konkretno ti.
Mada i Baba Rifka i Tixoglu the Uighur
nije trebao Djindjić onolike dźeparce da mu daje, shvatio je da može na kmečanje umesto da zapne...Da i dalje je Vučićev i Šapićev savetnik kao i POKS
Pa ako duvaš, vjerujem da 90% nastavi s umerenom konzumacijomkako da ne. Droge su poznate po tome da ne izazivaju zavisnost i da 90% ljudi koji ih probaju nastave sa Vrlo umerenom konzumacijom.
I pedere također, isti argumentSto se tice te drustvene posasti, ja se zalazem da se iskoreni tako sto bi se svi korisnici droga streljali nasred Terazija. Ionako samo prave probleme i nikako ne doprinose drustvu.
Ped.eri su uglavnom ok, imaju karijere i doprinose drustvu. dok se narkomani have kriminalom i vecina su socijalni slucajevi koji parazitiraju.I pedere također, isti argument
I one koji rade u PR struci, isti argument![]()
kako da ne, 95% doktora, IT strucnjaka, naucnika i biznismena su redovni korisnici marihuane.Pa ako duvaš, vjerujem da 90% nastavi s umerenom konzumacijom
Дакле не дрогираш се, радиш, доприносиш и кољеш се у дупенце?Ped.eri su uglavnom ok, imaju karijere i doprinose drustvu. dok se narkomani have kriminalom i vecina su socijalni slucajevi koji parazitiraju.
Ne drogiram se ne pijem alkohol, zaradjujem svote o kojima ti mozes samo da sanjas i satirem od kur.ca najkvalitetnije prangije kojima ti ne mozes da pridjes.Дакле не дрогираш се, радиш, доприносиш и кољеш се у дупенце?
Супрајз супрајз![]()
Ма види се на кеца, шта да ти кажем... не мораш да објашњаваш...Ne drogiram se ne pijem alkohol, zaradjujem svote o kojima ti mozes samo da sanjas i satirem od kur.ca najkvalitetnije prangije kojima ti ne mozes da pridjes.
mozes samo da mi prdnes pod prozor, ali te obezbedjenje ne bi pustilo da udjes u moj luksuzni stambeni blok.
Naravno. Mozes samo da zelenis od zavisti.Ма види се на кеца, шта да ти кажем... не мораш да објашњаваш...![]()
Okej, onda samo oni koji se bave PR omPed.eri su uglavnom ok, imaju karijere i doprinose drustvu. dok se narkomani have kriminalom i vecina su socijalni slucajevi koji parazitiraju.
Danas je svaka dzukela bogata dok pristojni zaradjuju svojim sposobnostima....Ne drogiram se ne pijem alkohol, zaradjujem svote o kojima ti mozes samo da sanjas i satirem od kur.ca najkvalitetnije prangije kojima ti ne mozes da pridjes.
mozes samo da mi prdnes pod prozor, ali te obezbedjenje ne bi pustilo da udjes u moj luksuzni stambeni blok.
Од "смакнућа" Ђинђића, а Чеда има "чврст алиби" за тај временски период, зазиру од њега, јер се помиње и нека "загонетна енглеска личност" која је волшебно нестала непосредно после тога......тако, да...???“Je l' znate s kim razgovarate?”
![]()
Kao Ceda prasak je neki qurazz u Srbiji koga neko treba da se plasi,srbijanci lebac vas yebo al ste propali.Од "смакнућа" Ђинђића, а Чеда има "чврст алиби" за тај временски период, зазиру од њега, јер се помиње и нека "загонетна енглеска личност" која је волшебно нестала непосредно после тога......тако, да...???
Ko se bavi PR on takodje doprinosi drustvu, za razliku od narkomana koji samo bezveze smrde i arce vazduh.Okej, onda samo oni koji se bave PR om
Tacno je da ne podnosi drogu, kad se nadrogira lupa kamenjem staklo na kaficima.Ruzno je sto prozivate Chaddu Benchpressa da se drogira. Ako itko ne podnosi drogu i narkomane to je onda on.
Pomozi mu sa tim kofama.Jadan čovek. Maltretirate ga i gađate kofama izmeta decenijama. Podmećete mu bombe, pokušavate da ga ubijete. Dokle više!
Da i dalje je Vučićev i Šapićev savetnik kao i POKS
Nisi u tokuВучић има саветника... ?!??
Сереш ???