- Poruka
- 200.736
Pronađite vezu: ČJ, Otpor, DS, jagujar... SNS.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A onog čoveka koga je tukao reketom, dok je pored imao policijsko obezbeđenje koje mi plaćamo? A jel' ti žao onog nesrećnika koga su izbacili iz bolničke sobe da tu smestili Čedu?ajde huskaj narod na mene nisi dugo
meni je Cede zao
A onog čoveka koga je tukao reketom, dok je pored imao policijsko obezbeđenje koje mi plaćamo? A jel' ti žao onog nesrećnika koga su izbacili iz bolničke sobe da tu smestili Čedu?
Ti moraš da dođeš u te relacije, to kako jedni za druge znaju, a danas sami volontiraju da budu u vezi sa Voljom Nevoljom.A onog čoveka koga je tukao reketom, dok je pored imao policijsko obezbeđenje koje mi plaćamo? A jel' ti žao onog nesrećnika koga su izbacili iz bolničke sobe da tu smestili Čedu?
Ima tema o tom liku Velji, ode je reč o gubitniku tranzicije Čedi.Ti moraš da dođeš u te relacije, to kako jedni za druge znaju, a danas sami volontiraju da budu u vezi sa Voljom Nevoljom.
Da li sad uviđaš u čemu je glavni problem?
Ko se uzbudio oko Velje? Brate, meni niko nije na kuću došao da mi melje bilo koga.
Bolje da ovo ništa nisu spominjali u medijima, a odluka je na njima bila, niko od nas nije insistirao.... Čoveče... ti kao običan građanin nikada nisi trebao da znaš o Velji Nevolji, ali to-sad se njime dobacuju političke stranke-
Šta tu o tome da misliš?
Pa nisam ja mod ovde, nek i oni zarade koji dinar, red je.Link? Hvala!
![]()
Ne, terate me da se ponavljam, Čedu sam gotivila nekad čak, ali vidi, premotaj film-ista stvar, uvek je patio od neke psihičke nastranosti, ne može to više, mi smo nacija definicije-neće Čeda kao takav ni mene, ni ikoga da predstavlja, on čovek izlazi samoinicijativno i traži rešenje za svoje lične probleme....Pa nisam ja mod ovde, nek i oni zarade koji dinar, red je.![]()
Ključna je činjenica da su ti huligani Naučili te reči ("izdajnik") od Vučića.Ne, terate me da se ponavljam, Čedu sam gotivila nekad čak, ali vidi, premotaj film-ista stvar, uvek je patio od neke psihičke nastranosti, ne može to više, mi smo nacija definicije-neće Čeda kao takav ni mene, ni ikoga da predstavlja, on čovek izlazi samoinicijativno i traži rešenje za svoje lične probleme....
ŠTO JE OK... ali bih pitala Čedu-kako meni niko ne razbija prozor u radnji gde svaki dan jedem burek???
Kako on to objašnjava? Zašto je njega neka banda spopala i nema ko da ga brani, unezverio se sav?
U čemu je njegov problem?
Možda nisi imala priliku d aga sretneš kao propalog studenta? Ili priliku da ga sretneš kao jednog od "lidera" DOS-a kad je svojim poslovnim dogovrima uniptavao posao svojim prijatlejima?Ne, terate me da se ponavljam, Čedu sam gotivila nekad čak, ali vidi, premotaj film-ista stvar, uvek je patio od neke psihičke nastranosti, ne može to više, mi smo nacija definicije-neće Čeda kao takav ni mene, ni ikoga da predstavlja, on čovek izlazi samoinicijativno i traži rešenje za svoje lične probleme....
ŠTO JE OK... ali bih pitala Čedu-kako meni niko ne razbija prozor u radnji gde svaki dan jedem burek???
Kako on to objašnjava? Zašto je njega neka banda spopala i nema ko da ga brani, unezverio se sav?
U čemu je njegov problem?
Ali fundamentalno, tvoj problem s njim je što je bio protiv SlobizmaMožda nisi imala priliku d aga sretneš kao propalog studenta? Ili priliku da ga sretneš kao jednog od "lidera" DOS-a kad je svojim poslovnim dogovrima uniptavao posao svojim prijatlejima?
Njegov problem je jasan, gubitnik tranzicije, ove najnovije, Ostao je bez policijske zaštite, odbačen je onako istrošen. A navikao da "dominira" uz policijsku podršku. Na stranu što priča kao da ne zna gde je, ako si ga gledala ovih dana na TV, a nema gde nije bio. Mada znam i njegovo gore i nesvesnije pojavljivanje, u ta studentska vremena.
“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku
Ja sam besan i vičem, ne tražim da me razumete - rekao je Jovanović voditeljki
• 10:44 • 06.06.2021.
Podeli:
![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.
Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja “da li zna sa kim razgovara”
Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.
https://objektiv.rs/vest/674148/je-...teljku/?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Ceda je potpuno odlepio. Sta se desava sa njim? Da li treba da prstane da se bavi politikom? Da li je i dalje Komsicev savetnik?
Nisam i ne sudim mu, bila je to politička ličnost koja obećava, navijala sam potajno za njega, bio mi je interesantan i imao je nešto.Možda nisi imala priliku
Ovde večeras na Hit Tvitu je najgori.Nisam i ne sudim mu, bila je to politička ličnost koja obećava, navijala sam potajno za njega, bio mi je interesantan i imao je nešto.
I sutra kad ga napadnete svi da ga sahranite, kapiram, bilo je u njemu nečega... ali je on to nešto izgrickao kao miš i izglockao, prosto je bio glup i sa tim mentalnim sklopom je out, TOTALNO!
Svakako niko na planeti nije lošiji od tvog voljenog *******oggOvaj alkoholičar i narkoman je jedno vreme bio među najbitnijim političarima u Srbiji.
Izašla nova epizoda?Ovde večeras na Hit Tvitu je najgori.
Priča kako je Vučić genij etc.
Ovim je sve rečeno na ovu temuMene ne čudi njegovo ponašanje jer je on odavno odlepio,
posledice konzumiranja kojekakvih droga i opijata,
mene čudi što je takav bolesnik još na slobodi i to ne samo
zbog poslednjeg mu divljanja već mnogo sličnih situacija
koje je priredio samo u protekloj godini ?
Ovi se više i ne trude bar da glume državu i zakone.
U kojoj krštenoj državi bi ovakva individua bila na slobodi
i minut nakon napada na službena lica ma koju funkciju obavljao?
Nije to Ceda rekao iz bahatosti, nego iz ocaja, misleci na to kako je ceo zivot proveo u rizicnim situacijama jer je takvo vreme bilo.“Je l' znate s kim razgovarate?”: SKANDAL u jutarnjem na TV Prva, Čedomir Jovanović URLAO na voditeljku
Ja sam besan i vičem, ne tražim da me razumete - rekao je Jovanović voditeljki
• 10:44 • 06.06.2021.
Podeli:
![]()
Lider LDP Čedomir Jovanović gostovao je u Jutarnjem programu na “TV Prva” gde je pričao o incidentu u kom je učestvovao pre neki dan na Novom Beogradu na kiosku brze hrane.
Voditeljka programa je pitala Čedomira Jovanovića kako je moguće da se ne seća da je polomio staklo kioska u incidentu, nakon čega je počeo da urla na voditeljku i da joj postavlja pitanja “da li zna sa kim razgovara”
Voditeljka je istakla kako je ovo već drugi događaj za kratko vreme u kom vidimo nasilničko ponašanje Čedomira Jovanovića, na šta ju je on pitao kako je nije sramota da to izjavi.
https://objektiv.rs/vest/674148/je-...teljku/?utm_source=alo.rs&utm_medium=exchange
Ceda je potpuno odlepio. Sta se desava sa njim? Da li treba da prstane da se bavi politikom? Da li je i dalje Komsicev savetnik?