guest 135511
Buduća legenda
- Poruka
 - 39.924

mene je pitao esam li bila gola pred drugim muškarcem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Znam zato te i najviše obožavam. Ne spamuj ovu leksinu naučno-istraživačku, lascivno-žovijalnu, umapomjerajuću temu-parodiju, pominjući tamo neka spolovilareputir'o sam p®eko qrtza![]()

Sa partnerom se može razgovarati o svemu što se odnosi na seks. Može, ali ne mora ako ona/on to ne želi. Kroz takvu priču se upoznajemo sa partnerom, da bi osetili zajedničko zadovoljstvo u seksu moramo se poznavati, nadopunjavati, prilagođavati, usklađivati se, izlaziti u susret i udovoljavati jedno drugom. A kako da se upoznamo ako ćutimo i krijemo se iza odbrambenih zidova vlastitih tajni. Dobar seks svoje postojanje između ostalog treba da zahvali i izgrađenom poverenju među partnerima. Ne treba to da budu neke statističke metode istraživanja i obrade podataka, ne, potreban je običan razgovor između dvoje ljudi koji su zainteresovani za uživanje u seksu i koji nastoje da pronađu odgovarajuće načine da dođu do toga što žele.
Ne vidim zbog čega je potrebno dizati toliku prašinu u vezi toga i tražiti u tome zle namere, neku pozadinu te priče...

Ja je pitam kome je pušila ona kaže.....
Ja je pitam s kime je sve anal, ona.....
Ja je pitam kakav sam bio..... ona laže da bi mi podigla..... ego![]()
Alooo![]()
ti si dacho, rekla bih,posto sam s teskom mukom procitala post, promasio temu.
ti pricas o razgovoru kao esenciji jedne veze.sto je neosporivo.
ali! lexa je izricita u svojim pitanjima.govori o necemu drugom.jao sto volim da budem tumach!jupi ja
dakle,
savrseno jasno pita da li je normalno da ispitujemo jedni druge o broju partnera i pita se kakva sve jos idiotska pitanja mogu biti postavljena. a potaknuta sigurno tom jednom temom od onog wima ili kako vec 86.
ja sam na njenoj strani reke. kazem da je besmisleno, ali savrseno besmisleno pitati sva ta, u najboljem slucaju, morbidna pitanja.
naravno da smo imali nekoga ili neke, naravno da imamo iskustvo,jer naravno, ceo zivot svi trazimo, a traganje podrazumeva upravo to.ali, nije naravno da vas neko ispituje o tom putu i dozivljenom.znaju se granice uljudne radoznalosti. nikoga nisam ispitivala o bivsim vezama. dovoljno mi je da pratim dodire, nacine, i da shvatim koliko je zena bilo ispod tih prstiju i na koji nacin.
nikada ne govorimo o pokretacima koji se nalaze iza ovog sto dozivljavamo poznatim i priznatim culima.a trebalo bi.
i posto ja tako podjem pa se zanesem, poruka citacima
dakle, nemojte za ime Sveta postavljati glupa pitanja! upropastavate jedinstvenu priliku da savrseno uzivate u nekome.
naucite da se opustite, da budete zadovoljni time sto je taj neko sa vama. a onima kojima se desi takva osoba, zahvalite se uz naklon i idite dalje.
taj neko jos nije uznapredovao na evolucijskoj lestvici, sitnicav je, nesiguran i prenapet.
od toga leba nema.
.....pa sadA je l pitaju to žene? Eto i to me interesuje, je l vas to baš mnogo kopka, kojoj je lizo i kada, s kojom je imao najbolji odnos i kada, gde ga je sve muno van ženskog tela i td? Mislim, izbor je mnogo veći u obrnutom smerua i odgovori bi svakako bili zanimljiviji.....

pa zavisi ko pita i kako pita i sta je sad toliko strasno ako nekog interesuje tvoje ljubavno iskustvo. momchicj je otvorio temu jer su on i njegov drug primetili neko pravilo i smesno im je. meni nije smesno meni je tuzno sto je kod nas i dalje preveliki broj devojaka i zena koje se stide sebe. misim pogledaj razlicite krugove ljudi, tamo gde su zene emancipovane (Evo kao gledam na ovom forumu u poslednje vreme bez blama se postavljaju "ozbiljne teme" tipa - ja je pitam s koliko njih si bila pre mene, ona kaže sa trojicoma što sve sa trojicom?
Ja je pitam kome je pušila ona kaže.....
Ja je pitam s kime je sve anal, ona.....
Ja je pitam kakav sam bio..... ona laže da bi mi podigla..... ego![]()
Alooo
Prvo, ovako debilna pitanja se ne postavljaju nekome koga dobro poznajete. Znači pitate to svaku koju ste natakli na onu stvar. Dobro.
Mene da to neko pita više me ne bi video u životu.
I mislila sam da ovakva pitanja više ni maloletni dečačići ne postavljaju, jer ih se **** te ne tiču![]()
Mislim, je l normalno to vama, da se sad neko sablažnjava i izvaljuje statističke podatke na osnovu ankete koju izvrši nakon što je "zadovoljio žderbicu"? Mislim, je l radite to i sami, recimo.....? Ili je samo meni to bljutavo..... mislim, možda sam malo ovaj, konzervativna, ili preterujem i sve..... ali čitajući ovde teme brate nekako dođe ko dobar dan da on yebe pa onda počne da se uspoređuje sa prethodnim dilberima?
I da vas to neko pita, šta biste mu odgovorili? Ono, kao, je l popunila neka neki listić i to? Možda ne bi bilo loše da se meti neki draft upitnik na internet da ne biste nešto zaboravili?
A je l pitaju to žene? Eto i to me interesuje, je l vas to baš mnogo kopka, kojoj je lizo i kada, s kojom je imao najbolji odnos i kada, gde ga je sve muno van ženskog tela i td? Mislim, izbor je mnogo veći u obrnutom smerua i odgovori bi svakako bili zanimljiviji.....
I, šta velite?
Evo sad će i anketa.
))) tu su i muskarci ql i obrnuto, jedno s drugim ide i jedno na drugo utiche. dodje ponekad i do meshanja to je zanimljivo 
))znaci, kad smo vec kod toga, i ja procitah ovaj post sa teskom mukom i pade mi na pamet... jel bi mogla ti rikanu da kazes brojeve za sledeci loto ili bar, ako nije problem, kiosk gde ce se prodati dobitni listic bingo-a? o, devla, devla...
ovde, na kraju posta i govora o 'evolucijskoj lestvici' se ponovo vraca ono pitanje staro? a zbog cega smo mi toliko ubedjeni da smo mi iznad neke osobe na toj 'lestvici'? sta nas toliko cini ubedjenima da smo bas mi u pravu i da su nasa shvatanja tacnija od shvatanja nekih drugih osoba? i ja zaista ne vidim logiku ni u cemu ovde...mislim... ljudi... jel sve ovo zaista strasno glupo, il' sam to samo ja u pitanju?
Nepristojno je, pravi muškarac takva pitanja ne postavlja![]()

kazu svi muskarci sa kompleksima"PRAVE MUSKARCE" su izmislile zene,
da bi nam nabijale komplekse....![]()

nije stvar u tome sta se pita , nego zasto. motiv.
i ako vec pita, jel sposoban da se sa istinom nosi.
malo je takvih.

Evo ga, Parka, prviSa partnerom se može razgovarati o svemu što se odnosi na seks. Može, ali ne mora ako ona/on to ne želi. Kroz takvu priču se upoznajemo sa partnerom, da bi osetili zajedničko zadovoljstvo u seksu moramo se poznavati, nadopunjavati, prilagođavati, usklađivati se, izlaziti u susret i udovoljavati jedno drugom. A kako da se upoznamo ako ćutimo i krijemo se iza odbrambenih zidova vlastitih tajni. Dobar seks svoje postojanje između ostalog treba da zahvali i izgrađenom poverenju među partnerima. Ne treba to da budu neke statističke metode istraživanja i obrade podataka, ne, potreban je običan razgovor između dvoje ljudi koji su zainteresovani za uživanje u seksu i koji nastoje da pronađu odgovarajuće načine da dođu do toga što žele.
Ne vidim zbog čega je potrebno dizati toliku prašinu u vezi toga i tražiti u tome zle namere, neku pozadinu te priče...

bez granica pristojnosti.A je l čitaš ti podvučeno uvod?Dakle lexa brate kao sto unapred znam sta pises tako i dacu ne moram citati..partner..da podvucem partner..ima potrebu ponekad sam reci takve stvari i otvoreno o svemu pricati..poneki ipak nemaju problem sa svojom sexualnoscu..pricaju iz iskustva..a neki je nikad ne nadju