struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
Ma pusti to, hajde da se volimo![]()
kad pocnes da slusas brejkerse

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti to, hajde da se volimo![]()

pa bolje da budem predator nego zrtva![]()

dobro izvini molim te necu nikad visepa ne morash biti ni jedno ni drugo
budi djevojka, za pocetak.![]()

...samo ti kazzi sa kolko si tipova radila ono...necu da kazem izvini jer ne mislim da ima potrebe

dobro izvini molim te necu nikad vise![]()

...samo ti kazzi sa kolko si tipova radila ono...![]()

hahahahaahh
hahahah sad cu od silnoga smeja dizumrem ko dinosaurus
ali ne zbog izjave
nego sto mi palo na pamet da ti kazem da dodjes na obuku kod mene
nemojte ljudi ako em citate uopste ozbiljno da me dozivljavate, osim kad opizdim post od pola kile
a i tada sa rezervom
Aman čoveče prestani da skrećeš temu, sad me već nervirašCinjenica je da se par ljudi i ja ne slazemo sa vama. Necu vise da se ponavljam, sve je vec dvaput istaknuto, cak i u vezi te banalnosti da li sam ja promasio temu ili ne, ukoliko ne mozete da shvatite u cemu se ogleda nase razmimoilazenje neka ostane tako.
Leksa znam sta si htela da pitas i znam sta sam ti odgovorio. U ozbiljnim vezama ne postoje tabu teme medju partnerima, o svemu se moze pricati ako treba da bi se doslo do kvalitetnog seksa, drzim se toga.

I Rile je promašio temu ali stvarno nisam htela da ulazim u diblju polemiku sa nekim ko ne smara povodom toga.pogledaj ponovo ono Riletovo pitanje pa ces shvatiti da se moze pricati i o tvojoj sujeti, u istoj meri kao i o mojoj.

И? Је л’ сме неко нешто да те пита после?Ja kad ***** vičem: "Tito partija - omladina akcija! Sloba revolucija - tetka Mira kompjuterizacija!"

(šala, šala hihihi)