Lexa
Buduća legenda
- Poruka
- 30.368
Znači... ne postoji ni minimalna šansa da si zapravo..... omašio temu, kad ti to veli nas..... pa, nekoliko?mozda bi trebao da se okanem forumasenja kad me lepotice ne kontaju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači... ne postoji ni minimalna šansa da si zapravo..... omašio temu, kad ti to veli nas..... pa, nekoliko?mozda bi trebao da se okanem forumasenja kad me lepotice ne kontaju.
Pa dobro, sad si bar i sam sebi dokazao da si promašio temu. Ja nisam pitala ni za kakvo intimiziranje već za bljutava pitanja postavljena neposredno posle seksa, ili čak "drugaricama" (koji samo broj će potvrditi da mu žensko ne može biti drugarica, osim kada treba da popunjava anketu ovog tipa...)Nadam se da me dovoljno poznajes da bi mogla da zakljucis da mene nepristojna odmeravanja i uporedjivanja ne zanimaju. Mozda se ponekad nasalim na tu temu.
Na ta cobanska odmeravanja i uporedjivanja sam mislio kad sam spomenuo statisticke metode istrazivanja i obrade podataka, cini mi se da sam bio razumljiv u vezi toga.

Ovaj, ne bih da bačim reflektor na svoju, je l da, personu..... ali ja sam temu i postavila pa valjda znam šta sam htela da pitamNekoliko njih mozda misli i da nisam, sto bi mi vi bili vazniji od tih drugih?
Potrudi se da procitas to sto je napisano, ako zelis.![]()
To i ja pitam. Ne znam što ti to toliko smeta i da si promašio temu... desi se svakometo
uopste neces da sagledas i da cujes sta ti govorimo lexa i ja
sad si se zakacio tipicno sujetno
za to sto je neko rekao da si promasio temu
pa nije bilo pljuvanje
samo ti si pricao o jednome mi o drugome
zasto te sada to koci
a meni ni najmanje ne smeta, samo da ne krene u nekom pogrešnom smeru reko' da razjasnim oma.

ja ne postavljam pitanja,ja odma opalim samar![]()
)))nego mnogo komlikujete vi zemljani

ja nisam rekla da me je rile uvredio nego da sam razumela da me je nazvao glupom
nije moj problem kako cu delovati nekome
ja imam svoj nacin kao i svako drugi
problem je kako me vi dozivljavate
mozda imate sliku u glavi o tome da sam se ja postavila nadmeno/mozda mi prilazite sa loshe strane? sa predrasudama?
ti opet nisi mene razumeo
kao sto nisi razumeo ni moju upotrebu reci zuch i mach
Naravno da bih vremenom to sve ispitao. Pa necu valjda zeniti svakakve droljetine?
Svakako!
Nego.. da li bi se ti prijatelju udao za neku bogatu za koju zna$ da je droljetina, a ima ke$a?
pa bolje da budem predator nego zrtvapa lako ti je shamarati kad navatash neko dijete)))