Je l' te, ljudi, a kakva vi to pitanja postavljate kad se ebete i posle?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta vas sve interesuje:

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
Nadam se da me dovoljno poznajes da bi mogla da zakljucis da mene nepristojna odmeravanja i uporedjivanja ne zanimaju. Mozda se ponekad nasalim na tu temu.
Na ta cobanska odmeravanja i uporedjivanja sam mislio kad sam spomenuo statisticke metode istrazivanja i obrade podataka, cini mi se da sam bio razumljiv u vezi toga.
Pa dobro, sad si bar i sam sebi dokazao da si promašio temu. Ja nisam pitala ni za kakvo intimiziranje već za bljutava pitanja postavljena neposredno posle seksa, ili čak "drugaricama" (koji samo broj će potvrditi da mu žensko ne može biti drugarica, osim kada treba da popunjava anketu ovog tipa...) :roll: , koja su tu jer, eto, neko želi da zadovolji svoju neverovatno detinjastu radoznalost. Stvarno da se čovek (žena) zapita šta je radila s njim uopšte :neutral:

eto
uopste neces da sagledas i da cujes sta ti govorimo lexa i ja
sad si se zakacio tipicno sujetno
za to sto je neko rekao da si promasio temu
pa nije bilo pljuvanje
samo ti si pricao o jednome mi o drugome
zasto te sada to koci
To i ja pitam. Ne znam što ti to toliko smeta i da si promašio temu... desi se svakom :eek: a meni ni najmanje ne smeta, samo da ne krene u nekom pogrešnom smeru reko' da razjasnim oma.

ja nisam rekla da me je rile uvredio nego da sam razumela da me je nazvao glupom
nije moj problem kako cu delovati nekome
ja imam svoj nacin kao i svako drugi
problem je kako me vi dozivljavate
mozda imate sliku u glavi o tome da sam se ja postavila nadmeno/mozda mi prilazite sa loshe strane? sa predrasudama?
ti opet nisi mene razumeo
kao sto nisi razumeo ni moju upotrebu reci zuch i mach

ja nisam rekla da me je rile uvredio nego da sam razumela da me je nazvao glupom
nije moj problem kako cu delovati nekome
ja imam svoj nacin kao i svako drugi
problem je kako me vi dozivljavate
mozda imate sliku u glavi o tome da sam se ja postavila nadmeno/mozda mi prilazite sa loshe strane? sa predrasudama?
ti opet nisi mene razumeo
kao sto nisi razumeo ni moju upotrebu reci zuch i mach

Ma pusti to, hajde da se volimo ;)

ne znam, meni takvi razgovori nisu neizostavno losi. zavisi ko pita. a taj ko pita to posle seksa sa mnom sigurno je neko koga dovoljno vrednujem pa jedan iskren razgovor na tu temu sigurno nema tako losu konotaciju...
iskreno, nisam bila u situaciji da decko sa kim sam u datom trenutku ispituje bas o nekim detaljima..vise su to bili sasvim normalni razgovori dvoje ljudi koje dele intimu, pa samim tim i delove svoje proslosti koje se ja niti stidim niti imam razloga da se vredjam zbog bilo kakvog pitanja.

Back