Je l' te, ljudi, a kakva vi to pitanja postavljate kad se ebete i posle?

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Šta vas sve interesuje:

• Ukupno glasova
    24
  • Anketa je zatvorena .
A propo teme, još jedared da skrenem pažnju na anketno pitanje na poziciji 2.

Koliko on treba da je bezosećajan da ne zna kakav je bio, pa mora da pita? Ili tripuje da je baš ispao baja, pa je navodi da ga nahvali, kad se već ona ne potura sama... zbunjena sam, najozbiljnije :confused:

Mene to propitivanje podseća na ono klinačko "Mama vidi ja vozim biciklu bez pomoćnih točkića!! Je l da da sam hrabar?" Slatko je kad imaš 3 godinice ali kasnije....pa više je kiselo i gorko....
A i bitan je način kada i kako se nešto pita...Kada se partneri ne poznaju dobro, nema ništa lošu i pitanju "Da li ti je lepo sa mnom?". Prosto niko nije darivan od Boga da može čitati tuđe misli...niti mu se prekida sex da pogleda u pasulj šta onaj drugi misli... Ali kada se pitanja nanižu u beskonačnost sa sve poređenja sa bivšim i budućim krevetskim saputnicima, onda tu nešto debelo nije u redu. I za onog ko pita a i za budalu koja mu na pitanja odgovara....
A i nikako minije jasno zašto muškarci pitaju bilo šta kad znaju da je odgovor:
a) ti si mi drugi...(sa sve uvređenog treptanja)...
b) vidiš da sam ja fina i poštena a ne kao one tvoje bivše radodajke.... (opet isto treptanje)...

Nego Lexomanko.. postavljachice teme... koje je najskaradnije sexualno pitanje koje ti je jebach postavio posle polne radnje?

jeste da se s vremena na vreme pokachimo, ali zablistash i ti ponekad kliche. odlichno pitanje. ko god da je postavio temu.mislim lexa da ne mislis da je ensto sporadi tebe.moracu ubuduce da ispod svake price ostavim podugacko objasnjenje sta sam stvarno mislila i da nije nista lichno.da ne bude zabune molim.

Back