Tvoja_Nežna
Zainteresovan član
- Poruka
- 186
Pa ako je to uvod u nesto, onda je pristojno. A ako je to sve sto se ocekuje...eee, pa nije pristojno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na primer vidjate se sa tipom i sve i prvi eksualni kontakt bude pushenje u kolima. el to pristojno?![]()
na primer vidjate se sa tipom i sve i prvi eksualni kontakt bude pushenje u kolima. el to pristojno?![]()
Naravno da nije pristojno.
Ni pusenje ni sex ne spadaju u pristojne stvari ..
A moze bit,moze,danas sve moze
![]()
...'bote - to znaci da moze i on njoj na prvom date-u...![]()
dok n estawis sliku i neki sexy awatar- teme su ti tragicno non sexy i uopste mi se ne swidjaju :/
Pogotowu owaj twoj awatar ti kwari swe :/
Kako bre nemas toliko osetjaj, pa pogledaj moj awatar, i moj signature
Znaci wetja sam drolja od tebebilo kad![]()
dok n estawis sliku i neki sexy awatar- teme su ti tragicno non sexy i uopste mi se ne swidjaju :/
Pogotowu owaj twoj awatar ti kwari swe :/
Kako bre nemas toliko osetjaj, pa pogledaj moj awatar, i moj signature
Znaci wetja sam drolja od tebebilo kad![]()
Ali da li je to pristojno?!(
)
Pa ako je to uvod u nesto, onda je pristojno. A ako je to sve sto se ocekuje...eee, pa nije pristojno![]()
naravno da jestena primer vidjate se sa tipom i sve i prvi eksualni kontakt bude pushenje u kolima. el to pristojno?![]()