Vesela_zena_beogradska
Domaćin
- Poruka
- 4.650
vesela, preporucujem ti plasticnu operaciju da ti naprave himen da postanes "moralna"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vesela, preporucujem ti plasticnu operaciju da ti naprave himen da postanes "moralna"
hm..Hard as a rock:Čuvaj se Cruellice, mogao bi da koristi pendrek umesto kite!![]()
vezbaj na nekom drugom!pajkan:lisice mozda?
NovaIsta:kako to devojke "zapadnu za srce" ?a te dlake...jel ti opadaju od sekiracije?
zezam se..ko zna sta sve njoj opada
dlake su cudo
![]()
pajkan:lisice mozda?
mario80:Nije problem dal bi ti pushila kitu (kako ti kazes)... Nego je problem sto se i ne secas kad si i kome popushila kitu![]()
To je srz tvog problema...
jao,sto si ti nervozan/a!!!rastamann:Ne, nego blagu nesposobnost u komunikaciji, koju si ochekivano, upravo ispoljio...
ja mislim da je problem u tome sto nije tebi popusila...
i ti si samo malo ljubomoran izgleda...
Bitje da je to vishe onda vezano za godine (staracka senilnost) kao Ruska Jakic u ljubav i moda
Ps: Ako ne daj boze dobijesh dusi... Ne daj boze jer bi pola Bg imalo ako se setish uopste ikoga... Znaci svaki onaj mesar, pekar, apotekar...
Vesela_zena_beogradska:I sad ja treba da se nasmeshim na ovo i kao odgovorim neshto duhovito ..
More marsh u pizdu materinu![]()
Vidish kako se muska sujeta budi - cim se pojavi zenska osoba koja ih nedye8ala u broju partnera...
pa ti i kitu imash,ja mislio zena zmaj ;-) ;-) ;-) :grin: kad ono hermafrodit :grin: :grin:Vesela_zena_beogradska:haha, ne bih ishla toliko daleko sa pretpostavkama
Nisam ni slutila da cu postavljanjem ove teme i jednoj totalno opushtenoj prichi o bivshim ljubavima i `ebachima koji su nam ostali u secanju, ili nisu, morati da branim svoje pravo na nachin zivota, izbor partnera i svoju seksualnost .. Sve shto vishe upoznajem ljude sve se chesce drzim samo za kitu .. ko razume - shvatice![]()