Je l` pamtite svoje bivshe?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
NovaIsta:
kako to devojke "zapadnu za srce" ? :):):) a te dlake...jel ti opadaju od sekiracije? :):):) zezam se..ko zna sta sve njoj opada:):):) dlake su cudo:)

Tjuti ne staj mi na muku... bre, skoro se svaki drugi dan zapitam, sto mi muskarci moramo uvek da se zaljubimo, u razmazene tatine devojcice, koje su eto tako volele nas nekad ili vesto glumile, a onda nam "zapale za oko, pa za srce" pa isto to srce kad zapadnu, iscepkaju kao sirocici napolitanke....

Ako ako samo ti Z, Nova Ista...zasluzio sam, bejah nekada davno, neoravdano bezobrazan...;)

ja mislim da je problem u tome sto nije tebi popusila...

i ti si samo malo ljubomoran izgleda...

haha, ne bih ishla toliko daleko sa pretpostavkama :)

Nisam ni slutila da cu postavljanjem ove teme i jednoj totalno opushtenoj prichi o bivshim ljubavima i `ebachima koji su nam ostali u secanju, ili nisu, morati da branim svoje pravo na nachin zivota, izbor partnera i svoju seksualnost .. Sve shto vishe upoznajem ljude sve se chesce drzim samo za kitu .. ko razume - shvatice :)

Vesela_zena_beogradska:
haha, ne bih ishla toliko daleko sa pretpostavkama :)

Nisam ni slutila da cu postavljanjem ove teme i jednoj totalno opushtenoj prichi o bivshim ljubavima i `ebachima koji su nam ostali u secanju, ili nisu, morati da branim svoje pravo na nachin zivota, izbor partnera i svoju seksualnost .. Sve shto vishe upoznajem ljude sve se chesce drzim samo za kitu .. ko razume - shvatice :)
pa ti i kitu imash,ja mislio zena zmaj ;-) ;-) ;-) :grin: kad ono hermafrodit :grin: :grin:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back