Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Nego ssta smo. Htela sam da kazzem: "Nema hvatanja u klopke (reci ili one prave)!"nikodim:Pa nema, vi smo mi ovde neka fina deca... valjda...

jer ova tema ima sasvim drugi cilj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego ssta smo. Htela sam da kazzem: "Nema hvatanja u klopke (reci ili one prave)!"nikodim:Pa nema, vi smo mi ovde neka fina deca... valjda...

jer ova tema ima sasvim drugi cilj 
Apach:Nego ssta smo. Htela sam da kazzem: "Nema hvatanja u klopke (reci ili one prave)!"jer ova tema ima sasvim drugi cilj
![]()
Norma Kampl:Свесрдно препоручујем најновији (код нас) "Musica Jazz".
Са чак 2 CD-а на поклон!
Један је компилација феноменалног Клифорда Брауна (на жалост прерано, са свега 26, погинулог трубача), коме је број и тематски и посвећен.
Ту су с њим и С. Ролинс, С. Вон, А. Блејки. М. Роуч, Д. Вашингтон, Џ. Џ. Џонсон, Х. Силвер...
(Иначе, више информација о самом Брауну, за почетак на:
http://en.wikipedia.org/wiki/Clifford_Brown )
Други, италијанска џез сцена, избор неколико занимљивих извођача и аутора (Паоло Фрезу, Стефано Бедети, Ђермано Зенга...)
Teško je da....Apach:Par dana preslussavam najnoviji albumccic George Benson-a & Al Jarreau-a pod nazivom "Giving' It Up". Kritika kazze da je ovaj album totalna komercijala, ali da vam kazzem ... onda, u tom sluccaju, volim komercijalu! Obrade standarda su u pitanju. "Breezin'", ... uostalom pogledajte (valjda se vidi)
![]()
Totalno me opussta, obavezno mi nabaci blazzeni osmeh na lice.
U svakom sluccaju preporuccujem, i Bensonova gitara i Al-ov glas su na visini zadatka
У потпуности делим утиске.Apach:Par dana preslussavam najnoviji albumccic George Benson-a & Al Jarreau-a pod nazivom "Giving' It Up". Kritika kazze da je ovaj album totalna komercijala, ali da vam kazzem ... onda, u tom sluccaju, volim komercijalu! Obrade standarda su u pitanju. "Breezin'", ... uostalom pogledajte (valjda se vidi)
![]()
Totalno me opussta, obavezno mi nabaci blazzeni osmeh na lice.
U svakom sluccaju preporuccujem, i Bensonova gitara i Al-ov glas su na visini zadatka

Ево га управо слушам опет, и баш ми прија.Apach:nikodim-e, reci mi sada da li da ti "bacam" ili cess sa rapid-a da skiness!
Norma,drago mi je da se nasse missljenje poklapa (mada i da se ne poklapa ne bi bilo ni malo strassno) opet![]()

Norma Kampl:
Apach:nikodim-e, reci mi sada da li da ti "bacam" ili cess sa rapid-a da skiness!
Norma,drago mi je da se nasse missljenje poklapa (mada i da se ne poklapa ne bi bilo ni malo strassno) opet![]()
klika:Jedna vest za ljubitelje Stingera i The Police, suska se da se ponovo okupljaju za svetsku turneju, vezbaju neumorno u jednom studiju u Vankuveru.
Vest jos nije potvrdjena, videcemo.......
nikodim:Jos samo da cika Sting ispuni svoje obecanje i dovede drugare u Srbiju... kao sto je obecao na koncertu u Novom Sadu.
begešar:Ugrabih na pauzi za doručak svoj primerak musica jazz-a. Krasnog li iznenađenja. Platiš jedan - dobiješ dva. Krasno dapače. E sada posle posla kući, zaval u fotelju vince u ruke i udriTeško je da....
Apach:Live from Buena Vista "The Havana Lounge"
Zvezde dokumentarnog filma "Buena Vista Social Club" proslavljenog nemačkog režisera i prijatelja Srbije, Vima Vendersa, nastupiće 5. februara u Centru "Sava" . Kubanske legende, čije su pesme danas obavezno muzičko štivo širom sveta, mnogo duguju legendarnom umetniku Reju Kuderu, koji ih je krajem prošlog veka za potrebe filma okupio u rodnoj Havani.
Naša publika i danas pamti nastup jednog od članova "Buena viste", Ibrahima Ferera, koji, nažalost, baš kao i Kompaj Sekundo, Ruben Gonzales i Pio Lejva, više nije među živima. Ostali članovi će, predvođeni harizmatičnom Omarom Portuondo, sa zadovoljstvom još jednom posetiti Srbiju i preneti joj sve čari neodoljive kubanske muzike.
Izvođači: Julio Alberto Fernandez, Teresa Garcia Caturla, Julienne Oviedo Sanchez, Daniel Ramos Alayo, Yanko Pizaco, Rodolfo Peruchin Argudin.
Divna, joss nepotvrdjena vest, slazzem se! Posebno ssto visse volim ThePolicenikodim:Jos samo da cika Sting ispuni svoje obecanje i dovede drugare u Srbiju... kao sto je obecao na koncertu u Novom Sadu.
Nismo lenji, ali bi bilo laksse kada bi ti prvo napisao ssta ti se od blues-a svidelo. Mislim, Chris (dussa moja) je blizu, ali bass ga ne bih svrstala (a izbegavam "svrastavenje") u pure blues ...Makijavelli:e ljudi,ajd neka neko ne bude lenj pa nek mi napishe jedno 10 blues izvodjacha koji su ono``vrh``po njegovom/njenom mishljenju pa da ja to skinem s`net-a....poshto sam sasvim sluchajno pocheo da slusham Chris Rea-u i potpuno sam poludeo,skinuo sam sve njegove albume,i ne zna se shta je bolje,a da ne pricham o live nastupu.....prelepo.....

Apach:Za poccetak, predlazzem, da "skiness" Stephen ("Stevie") Ray Vaughan-a![]()
odlichno....hvala....ubacujem ga u listu za download.....a kakav je John Mayall....Apach:Nismo lenji, ali bi bilo laksse kada bi ti prvo napisao ssta ti se od blues-a svidelo. Mislim, Chris (dussa moja) je blizu, ali bass ga ne bih svrstala (a izbegavam "svrastavenje") u pure blues ...
Za poccetak, predlazzem, da "skiness" Stephen ("Stevie") Ray Vaughan-a![]()