- Poruka
 - 2.529

Ko'e nije moguce?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Norma Kampl:Не волим превише фјужн (мада и њега радије слушам него неке друге врсте музике, генерално), али Кобам је, у сваком случају, сјајан
	Извини, нисам баш сасвим у току, у којој је ово валути? CSD? Шта је то?nikodim:Resio sam da se pretplatim na M. Jazz, pa sam zatrazio predracun... i tako...
Ovo je dakle predracun za godisnju pretplatu na legendarni casopis.
![]()
 Norma Kampl:Извини, нисам баш сасвим у току, у којој је ово валути? CSD? Шта је то?
Колико је то евра, динара?
 Tjah

Bilo bi odliccno da se sretnemo bar tamo u vecem brojuAnanke:....e fastasticcno....dolazite u kuglass...to se ne sme propustiti
...puno srece sa izdavanjem albuma zelim!
![]()
Ananke:....e fastasticcno....dolazite u kuglass...to se ne sme propustiti
...puno srece sa izdavanjem albuma zelim!
![]()
Apach:A vec sam htela da uputim kritiku za neobavesstavanje
Rekao mi je moj drug, a tvoj prijatelj, za vassu predstojecu svirku u "Route 66"-u ... Ti ne volEss Beatles-e?![]()
 ). Za svirku na free festivalu sam čuo jučer i praktično bejah doveden pred svršen čin, pošto je demokratskim glasanjem (u tom trenutku 3:0) već odlučeno da ćemo svirati na istom (demokratski pridah svoj glas vodećoj većini). Šalim se, elem, pošto je dan našeg voljenog grada u pitanju nije bilo upitno naše učešće, s tim što je ponekad lepo neke stvari saznati i malko ranije. U tom kontekstu obavijest je usledila rano jutros, po sedanju za astal kompujtorski.Apach:Bilo bi odliccno da se sretnemo bar tamo u vecem broju
Ananke:uuu a ja navikla da dobijem popust na pretplatu...jbg...valjda sto je stran...a jel' to casopise dobijas sa mesecnim zakasnjenjima..kao do sad?
Norma Kampl:Извини, нисам баш сасвим у току, у којој је ово валути? CSD? Шта је то?
Колико је то евра, динара?
Bilo bi lepo, nije da nije, ali mi nekako zvuci kao bajkabegešar:Da bilo bi lepo da namamimo i "bitangu" Nikodima i Introitusa sa sve ženom mu i još ljudi dobre volje, pride. Pa da popričamo po jednu ?
OK, ako covek nije istinski ljubitelj "Beatles"-a onda je mozda moglo i da mu bude dosadnjikavo :? Bitno da meni nijebegešar:Kao i obično uvek sve poslednji saznajem u bendu (o tugo jesenja). Za svirku na free festivalu sam čuo jučer i praktično bejah doveden pred svršen čin, pošto je demokratskim glasanjem (u tom trenutku 3:0) već odlučeno da ćemo svirati na istom (demokratski pridah svoj glas vodećoj većini). Šalim se, elem, pošto je dan našeg voljenog grada u pitanju nije bilo upitno naše učešće, s tim što je ponekad lepo neke stvari saznati i malko ranije. U tom kontekstu obavijest je usledila rano jutros, po sedanju za astal kompujtorski.
Što se tiče Beatles-a nije da ih ne volem, ali nije ni da režem vene. Ova moja dva gitaroša sviraju redovno te tribjute Beatles-ima u Oblomovštini, pa sam se malo zasitio te priče, mada je postojala šansa da naletim te večeri do Route-a. Ipak, svratio mi je drug iz vojske koga nisam video duže vreme i onda smo se razneli belosvetski i posetili jednu finu Vojvođansku kafanicu te se opuštali uz umilne zvuke tamburica. Elem da.

Apach:Bilo bi lepo, nije da nije, ali mi nekako zvuci kao bajka
Nego kog meseca u "Kuglasu" ?![]()