Jazz & Blues kutak :)

Norma Kampl:
Не волим превише фјужн (мада и њега радије слушам него неке друге врсте музике, генерално), али Кобам је, у сваком случају, сјајан

Nisam ni ja neki veliki ljubitelj, ali imam par fusion kompilacija sa nekoliko jako, jako dobrih kompozicija, drugim recima neverovatno dobrih...

Resio sam da se pretplatim na M. Jazz, pa sam zatrazio predracun... i tako...
Ovo je dakle predracun za godisnju pretplatu na legendarni casopis.

new1jr6.jpg

Ваљда би се овако добијали редовно.
И то би било одлично. :)
Али, ја се бојим да ли ће стизати. Нисам имала баш позитивна искуства са стварима слатим ми из иностранства. Посебно CD (сем кад су били баш добро сакривени).
Наши цариници воле да мазну. :twisted:

Norma Kampl:
Извини, нисам баш сасвим у току, у којој је ово валути? CSD? Шта је то?
Колико је то евра, динара?

CSD crnogorsko-srpski dinar

Ali kako ova skraćenica, kao i bivša nam država, više ne postoji od polovine decembra se nova skraćenica za dinar obeležava sa RSD. (Republika Srbija-dinar)

Znam...znam cifre ne lažu... ovaj pardon drugar na koliko si osuđen... :) Tjah

Sinoć je definitivno pala poslednja klapa albuma "Tribute to the blues". Još samo da se pronađe prigodna diskografska kuća. No neki će imati prilike i ranije da ga čuju. Svirati će se u Bg i NS poprilično u narednom periodu, pa ko je raspoložen neka navrati. Na našim koncertima od nedavno se mogu čuti stvari sa prvog albuma "Nekad jurimo kroz polja, a nekad stojimo u stanicama", stvari sa albuma "Tribute to the blues", kao i uvid u naše najnovije maštarije koje će biti tonski zapisane u studiju Do-re-mi u NS krajem marta, a predstavljaju naš drugi autorski album
24.03.2007 ... Kuglaš - Beograd
14.03.2007 ... SKC Living Room, Crossroads Nights - Beograd
03.03.2007 ... Foxtrot - Novi Sad
24.02.2007 ... Kuglaš - Beograd
17.02.2007 ... Route 66 - Novi Sad
03.02.2007 ... Viveur - Bačka Palanka
02.02.2007 ... Kazablanka - Sombor / Dva Šinobusa /
01.02.2007 ... Free Festival - NS Time - Novi Sad

A vec sam htela da uputim kritiku za neobavesstavanje :)

Free Fest – muzički događaj na Dan Novog Sada

Povodom dana grada Novog Sada klub NS TIME i agencija „BATISKAF“ organizuju prvi muzički festival FREE FEST koji će trajati tri dana od 1. do 3. februara u klubu NS TIME. U okviru festivala svaku noć od 22 sata nastupaće po dva benda u klubu NS TIME. Ulaz je slobodan.

Na festivalu će nastupiti:

Četvrtak, 1. februar (blues veče)
BLUES HALTER (Novi Sad)
ŠINOBUS BLUES BAND (Novi Sad)

Petak, 2. februar (pop-rock veče)
THE POP ART (Novi Sad)
BATISKAF (Novi Sad)

Subota, 3. februar (rock veče)
TONA (Novi Sad)
ŠTUKE (Pančevo)

Rekao mi je moj drug, a tvoj prijatelj, za vassu predstojecu svirku u "Route 66"-u ... Ti ne volEss Beatles-e? :)

Apach:
A vec sam htela da uputim kritiku za neobavesstavanje :)

Rekao mi je moj drug, a tvoj prijatelj, za vassu predstojecu svirku u "Route 66"-u ... Ti ne volEss Beatles-e? :)

Kao i obično uvek sve poslednji saznajem u bendu (o tugo jesenja :) ). Za svirku na free festivalu sam čuo jučer i praktično bejah doveden pred svršen čin, pošto je demokratskim glasanjem (u tom trenutku 3:0) već odlučeno da ćemo svirati na istom (demokratski pridah svoj glas vodećoj većini). Šalim se, elem, pošto je dan našeg voljenog grada u pitanju nije bilo upitno naše učešće, s tim što je ponekad lepo neke stvari saznati i malko ranije. U tom kontekstu obavijest je usledila rano jutros, po sedanju za astal kompujtorski.

Što se tiče Beatles-a nije da ih ne volem, ali nije ni da režem vene. Ova moja dva gitaroša sviraju redovno te tribjute Beatles-ima u Oblomovštini, pa sam se malo zasitio te priče, mada je postojala šansa da naletim te večeri do Route-a. Ipak, svratio mi je drug iz vojske koga nisam video duže vreme i onda smo se razneli belosvetski i posetili jednu finu Vojvođansku kafanicu te se opuštali uz umilne zvuke tamburica. Elem da.

begešar:
Kao i obično uvek sve poslednji saznajem u bendu (o tugo jesenja :) ). Za svirku na free festivalu sam čuo jučer i praktično bejah doveden pred svršen čin, pošto je demokratskim glasanjem (u tom trenutku 3:0) već odlučeno da ćemo svirati na istom (demokratski pridah svoj glas vodećoj većini). Šalim se, elem, pošto je dan našeg voljenog grada u pitanju nije bilo upitno naše učešće, s tim što je ponekad lepo neke stvari saznati i malko ranije. U tom kontekstu obavijest je usledila rano jutros, po sedanju za astal kompujtorski.

Što se tiče Beatles-a nije da ih ne volem, ali nije ni da režem vene. Ova moja dva gitaroša sviraju redovno te tribjute Beatles-ima u Oblomovštini, pa sam se malo zasitio te priče, mada je postojala šansa da naletim te večeri do Route-a. Ipak, svratio mi je drug iz vojske koga nisam video duže vreme i onda smo se razneli belosvetski i posetili jednu finu Vojvođansku kafanicu te se opuštali uz umilne zvuke tamburica. Elem da.
OK, ako covek nije istinski ljubitelj "Beatles"-a onda je mozda moglo i da mu bude dosadnjikavo :? Bitno da meni nije
Saznala sam da ste "nabavili" u "oblomovu" i zzenski vokal ;)
A mi mislili da si ti glavni izvor informacija u bendu ... :? Da li onda da ti ja kazzem da je tvoj prijatelj predlozzio da se vidimo i ccujemo na jednoj vassoj probici? Ti si veza, da znass :)

Back