Ananke
Zainteresovan član
- Poruka
- 198
nikodim:Pa da... pravi kolega...
A jel to neki snimak sa nisvila ili nesto drugo?[/
Yesss...tako izgleda...lol...i da nekih 40 min Incognito...hmmm...i da kako ljudi stoje ovde sa Glenn Millerom?ae poz
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nikodim:Pa da... pravi kolega...
A jel to neki snimak sa nisvila ili nesto drugo?[/
Yesss...tako izgleda...lol...i da nekih 40 min Incognito...hmmm...i da kako ljudi stoje ovde sa Glenn Millerom?ae poz
![]()
nikodim:Evo sta znaci imati dobrog kolegu. Ovo sam danas dobio kao novogodisnji poklon, zna covek sta vredi.
![]()
na Cecu Ražnatović. Šta sam mogao, ipak sam morao da se prilagodim drugima da ne bih bio partibrejker. :-PUpravo tako!Norma Kampl:A, иначе, кад смо већ код блуза...
" The blues don't make you poor, the blues don't bring you down.
The blues is a thing, you get sad, like when things ain't going right... the blues picks you up.
Blues is a pick-up, it's not a let-down."
(John Lee Hooker)
Jazzomatic:Nego, interesuje me tvoje mišljenje o Dave Holland-u, kakvo mu je muziciranje? Mislim, ne sumnjam da je dobra, ne bi bio u vrhu svetske džez scene da nije zaslužio.
Потпуно се слажем.klika:Jeste u samom vrhu samo meni je on poprilicno dosadan.......ima ok stvari ali govorim u globalu.
Ono sto bih podvukao kao preporuku sa ovog spiska je, Keith Jarret, Joe Henderson i svakako neponovljivi Thelonius Monk......
Можда, такође невероватно, али управо ми је на "плејлисти" тренутно и овај албум.klika:Da li je neko mozda slusao R.L. Burnside-a?
Upravo slusam neverovatno dobar album, "Mississippi Hill Country Blues" , ime sve govori o cemu se radi, sirovi akusticni blues........
Apach:Znala sam da se u zzivotu bavio svim i svaccim, bio mi simpaticcan samo zato ssto je Jevrej (inacce mi je ljigavac tesski), ali sada tek, tragom pomenutog filma, "nalecem" na njegov rad u muzici ... Woody Allen & his New Orleans Jazz Band ... Moguce je da su i zanimljivi, ne znam, ali da li zbog poznate nesrece u NO ili zbog drugih angazmana cclanova, oficijelni sajt je "zatvoren". Uglavnom Woody svira klarinet
Apach:Volim i ja ovog ccovu i "poj" njegovog saxofona! Bass sam ga slussala tokom ovih praznika ...
Dok "Violent Femmes" pamtim po pesmi "Gone Daddy Gone" koju su ovih dana opet uccinili interesantnom i aktuelnom "Gnars Barkley".
Norma Kampl:Да, Грувер је одличан. И ја имам доста његових албума.
Него, да ли сте и ви пробали да "шетате" и по осталим албумима, других на овом сајту?
И да ли исто имате фрку да вам се одједном неће да отвори, било поједина ствар за скидање, било читава страница, него шаље на почетну?
Мени је у самом почетку, пре неколико дана, ишло глатко, отвори читаву страницу са не знам ни ја колико албума, и у дну још, мислим, наброји 9 страница, на које се може "скокнути", па редом... А сад морам да се сналазим онако како сам у претходном посту описала..
Ако неко стигне да мало испрегледа, и ако може, нек да неки технички савет. Или је, можда, до самог сајта?
Да има много посетилаца не сумњам, с обзиром шта све нуди, и и стално ново додајеnikodim:Verovatno je problem do samog sajta, ko zna na kakvom serveru je hostovan. moguce je da ponekad ima vise korisnika nego sto on moze da izgura...

Apach:A na istoj frekvanciji sada prossissasse "Ssinobusi"![]()
begešar:Sto mu gromova