Ima i drugi deo Superbass2 gde ima odlicno izvodjenje "papa was a rolling stone"...nikodim:Valja, valja... setio sam se tebe cim sam ga skinuo, to su neke price jos sa pocetka teme...
Taj disk nemam :-(
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i drugi deo Superbass2 gde ima odlicno izvodjenje "papa was a rolling stone"...nikodim:Valja, valja... setio sam se tebe cim sam ga skinuo, to su neke price jos sa pocetka teme...

klika:Opet ja, izvinjavam se ako gusim o gitarama.........Fender akustare su prilicno lose gitare.......veruj mi.
introitus:Ima i drugi deo Superbass2 gde ima odlicno izvodjenje "papa was a rolling stone"...
Taj disk nemam :-(
Ketchua:pa,pazi,ne verujem,ali nisam siguran,samo ne verujem,da gitara od 5000 evra moze da bude losa u bilo kom smislu...![]()
Ketchua:idi na www.skymusic.co.yu ,pa potrazi,ne znam kako se zove model,akustara je u pitanju...
Ketchua:pa Gibson...
klika:Nabavih taj CD pre par meseci, interesantno!
nikodim:Jeste... Nego, imas li mozda i taj drugi CD koji je introitus spomenuo? Pokusao sam da ga nadjem ali bezuspesno.

nikodim:Evo ja ovih dana slusam Al Di Meolu, taj cika je bas zanimljiv... dobra je jazz gitara, bas je dobra.
Ketchua:meola je spanski vlatko...![]()
Apach:Samo vi nastavite priccu o gitari, a malccice cu vas prekinuti napomenuvssi da je ovo jubilarna 200 stranica ove teme!!! Ccestitam namsvima
I nessto vezano za blues, uspela sam da "iskopam" malo nekog blues-a pride ... tako da se drogiram ovim bendom "PghBluesWoman", ne znam da li ih je neko slussao ili ccuo za njih. Imaju lepu i zanimljivu obradu Joplinkine "OneGoodMan"
klika:Ne znam ko se seca a ko ne, bese to pre nekih 10+ godinica, "matora" skvo :-) je verovatno gledala nesto od toga, bilo je dosta tih koncerata na Trecem Kanalu, trojka - Paco DeLucia, Di Meola, John McLaughlin...... nekada sa malim izmenama sa Larry Coryell-om umesto Di Meole.........sve je to bilo jako dobro.......
nikodim:Ranije sam slusao neki koncert sa Pakom, ovo je prvi put da mogu da ga presulsam malo ozbiljnije. Do sada sam preslusao Elegant Gypsy i mogu ti reci da je odlican. Ovih dana cu kada uhvatim malo vise slobodnog vremena da se posvetim preslusavanju celog CD-a, mislim da su tu svi albumi.
Nego, jel imas ti nesto od Herb Ellis-a?
Tog cike nigde nema, ne mogu da nadjem nista od njega, osim tog jednog albuma koji imam ko zna od kada.
klika:Nikodime, LimeWire u ruke, tamo ima dosta toga od Ellis-a.......
nikodim:Trenutno sam ga uklonio sa racunara, nervirala me ona Sanova Java na kojoj radi, mnogo mi je gadna, pa sam ga zbog toga uklonio. Moracu da zarobim prijatelja, on ima to cudo na compu... A dobar je deda Ellis, moram nekako da se dokopam jos kog izdanja.![]()
klika:Gadno ili ne, odlicno odradjuje posao.........jedini problem je to sto je LimeWire zahtevan po pitanju RAM memorije racunara, ali 512 MB resava problem........
Ne znam, nisam bass potpuno sigurna da je to naziv benda, mada tako pisse ... Poslacu ti(i joss po nekomeklika:PghBluesWoman, je si li ti sigurna da si ovo dobro napisala, nema nista na netu od ovoga.......nisam cuo za njih.......sta sviraju, kakav blues......
Apach:Ne znam, nisam bass potpuno sigurna da je to naziv benda, mada tako pisse ... Poslacu ti(i joss po nekome) pa poslussaj i kakav je blues ... Takav volim!
:|Apach:Ne znam, nisam bass potpuno sigurna da je to naziv benda, mada tako pisse ... Poslacu ti(i joss po nekome) pa poslussaj i kakav je blues ... Takav volim!