nikodim
Poznat
- Poruka
- 7.532
sublimacija:Kojom Dijanom?
svidja mi se ono Klikino: kvadratno kockasta Martin gitara ;-) <+ big smile>
Diane Schuur...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sublimacija:Kojom Dijanom?
svidja mi se ono Klikino: kvadratno kockasta Martin gitara ;-) <+ big smile>
Unicus:Rapsodija u plavom..........................
Apach:Druzzino, ccini mi se da medalje joss nismo dodeljivaliali mozzda bi trebali:?
? Ne zameramo, naravno, pogotovo ako je tu jeccmeni sokic upetljao prstice
.
Apach:A je li? Sad je NS daleko???Nama mladima i lakonogima, ni Kanada nije tako daleko
.
Ali u tom periodu je jedna mala novosađanka imala posebno mesto u mom srcu... A sada... Nemam tako jak motiv za odlazak na sever. Ni u NS, a kamoli Kanadu. 
Apach:Ovde, nadam se, ne moram ja da te podsecam na text pesme "Odgovor"Ako ti je bass, bass, bass stalo da me ccujess, mogu ti poslati neki moj prepun-nedostataka-snimak, stvar je nejpre-recceno alternativna ... No, s' obzirom da ima dial-up konekciju ...
Neću da budem jedini u J&B kutku koji te nije čuo.
Moj mail se nalazi u profilu ("pošaljite email korisniku...") .... Ali za svaki slučaj: ako adresa nije na gmailu, pliz javi mi... Ne proveravam druge adrese.klika:Mozda se nisam dobro izrazio , ali pretpostavljam da nije onako zaobljena kao recimo klasicna gitara, mozda i gresim , samo nagadjam.......a mozes da odes na njihov sajt www.mguitar.com pa pogledas slicice, mozda i vidis tu "tvoju" ......
nikodim:Nego ljudi... da li je neko slusao KAL i album Kal... Veceras prvi put, ljudi sviraju kao zmajevi i izuzetno zanimljiva kombinacija, kako instrumenata tako i muzickih pravaca. Dakle, dve harmonike (jedna solo, tip opasno svira), bass truba, kontrabas, bubanj i akusticna gitara. rekao bih kombinacija jazz-a soula... sa temama romske muzike... zaista odlicno.
Ima li neko kakvih saznanja o ovim ljudima, ako ima nek ih baci ovde, bicu mu vrlo zahvalan... ili jos bolje ako ima taj njihov prvi i jedini album Kal.
iluzionista:Zvuči interesatno... Ali ne znam da li bi mi se svidelo, morao bih prvo da ih čujem. Ja ipak više volim malo čvršći zvuk. Ali progura se tu i nešto tako.Odakle su?
ovo me je malo utesilo posto B92 ima ocajnu produkciju, a ako su oni samo "stampali" cd onda moze biti dobro ;-)nikodim:Album su izdali valjda za B92, a pre nego sto je objavljen kod nas pojavio se u EVropi
FEST.Da, cuo sam da sviraju u nekom lokalu u gradu (jako cesto), ali ne znam kom, ako saznam prilepicu to ovde negde...
klika:Drustvo, cujemo se......nemam vremena da odgovorim na postove jer sam u frci, putujem ujutru , subota, ranom zorom.........cujemo se kada dodjem malo sebi i budem u prilici da se dokopam nekog kompjutera.......
Slusajte dobar jazz i blues........
introitus:ovo me je malo utesilo posto B92 ima ocajnu produkciju, a ako su oni samo "stampali" cd onda moze biti dobro ;-)
FEST.
Do skoro sam po gradu vidjao flajer za vece romske muzike, grupa Kal u Festu...nikodim:Mislim da nije Fest.. ali nisam siguran kako je ime tog lokala... ebiga... raspitacu se vec.
introitus:Do skoro sam po gradu vidjao flajer za vece romske muzike, grupa Kal u Festu...
Ajde kad se setis/saznas ti se upucaj dobrim jazz-om i posalji gde ;-)nikodim:To je ondaK nesto drugo.. Ma sinoc sam ih slusao na 202-jci, pa su spomenuli neko mestasce u BG-u a pojma nemam koje, e... ne mogu da se setim da me upucas.
Nije problem samo sto se selim ovih dana pa tek kad se sredim(o), sem ako ga ne nedjem usput.Nego ti... moram da te iskoriscavam, nikako da dodjem do Gojkovica i Balcan Blue (ili Blues). pa bih te rado exploatisao za to izdanje u bilo kom formatu. Jesi li raspolozen da budes iskoriscen?![]()
Nisam, hvala u svakom slucaju.nikodim:@introitus
Ej, nemam pojma kakav net sada koristis, ali ako si se malo "ubrzao" mogu ti poslati neke muzike fine...
Obavezno ;-)A sto se Gojkovica tice, kada dodjes u "dodir" sa CD-om seti me se, javni nekako pa da smislimo nacin za transport.
Jeste odlican, imam par diskova i svi su dobri!Skoro sam na radiju slusao par kompozicija sa pomenutog albuma i bas sam se posteno raspametio (kao i na koncertu u Kolarcu kada je svirao jednu kompoziciju sa tog albuma)... cova je opravio odlican album. Ne znam tacno iz koje je godine, ali skoro sam negde procitao da ga neki kriticari smatraju tatom tog Balcan Jazz-a kako ga zovu ameri.

introitus:Do skoro sam po gradu vidjao flajer za vece romske muzike, grupa Kal u Festu...
iluzionista:Da.. Vrtela se reklama po dvesta-dvojci... A i tu i tamo moze da se procita...
Nikodime, jesi siguran da to nisu ti momci? Za romsku je sigurno vece trziste ovde...
Joj nikodimcce. pa znam da su imali zzenske vokale u bendu, ali lsam mozzda bila malo neprecizna ... ove dve devojke su prvi put sa njima (mada, ccini mi se da je Ivana vec pevala sa njima) ...nikodim:Pa nisu vokali novina kod cika Maljokovica, na proslim albumima ima zenskih vokala, a slusajuci neki razgovor sa njim na radiu, cova rece da uvek kada nastupa u inostranstvu trudi se da pozove sto vise muzicara... A sa kojim Maljokovicem si pricala, sa bubnjarom ili saksofonistom (Braca, bwe...)
Ako ti treba neki njegov album, znas kome se mozes obratiti.Inace Maljokovic je u Ptici svakog vikenda... mogli bi jedared da odemo.... aaaaa' Ja cu uskoro zavrsiti ovu famu oko ispita pa mozemo malo na pivo.

Vidim da ti je address na hotmail-u, pa necu ni slati, jer je tamo box od 2MB, a pesma je oko 3MB ... Possalji mi na pp mail address-u ako hocessiluzionista:Voleo bih da te čujem. Baš, baš, baš.Neću da budem jedini u J&B kutku koji te nije čuo.
Moj mail se nalazi u profilu ("pošaljite email korisniku...") .... Ali za svaki slučaj: ako adresa nije na gmailu, pliz javi mi... Ne proveravam druge adrese.

Puno srece, kliko!klika:Drustvo, cujemo se......nemam vremena da odgovorim na postove jer sam u frci, putujem ujutru , subota, ranom zorom.........cujemo se kada dodjem malo sebi i budem u prilici da se dokopam nekog kompjutera.......
Slusajte dobar jazz i blues........
Apach:Joj nikodimcce. pa znam da su imali zzenske vokale u bendu, ali lsam mozzda bila malo neprecizna ... ove dve devojke su prvi put sa njima (mada, ccini mi se da je Ivana vec pevala sa njima) ...
Ima koliko volela bubanj, priccala sam sa "le chef"-om orkestra
, tj. sa saksofonistom. Znam da su njih dvojica braca
Hvala, na podsecanju, J.Maljokovic je pomenuo "Pticu" kao danassnje stecisste jazz-era BGa. A vassa misija je da "iskopate" tu "Pticu", pa da vec jednom zalijemo i proslavimo nasse poznanastvo i zajedniccku ljubav prema muzici!

Ljudi ja znam gde je Ptica i bio sam tamo, mislim da bih je iz prve nasao.nikodim:Ma OK, nemoj odmah da se plazis.
Iskopacemo mi tu Pticu, bez brige, trebalo bi uraditi mnogo tezu stvar od "iskopavanja"... utanaciti i uskladiti dan i vreme, znas da nam to razara "system".