Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iluzionista:Čika odavno mrtav, kao uostalom i mr. Johnson...Ajde napokon da malo svrnete i na teren koji ja poznajem.
![]()
Čika House je bio neko vreme veliki uzor mr. Johnsonu. Jednom je čika Johnson došao kod čika House (još uvek vrlo mladolik) i odsvirao mu jednu pesmicu. Čika House ga je zapljuno i rekao: "to ne ide tako, sve sviraš pogrešno". Posle par godina taj isti čika je bio prisutan na svirci gosn. Johnsona. Tada je čika House rekao: "Sigurno je prodao dušu đavolu da bi svirao ovako?!" :shock:
Inače Robert Johnson je umro četrdest i neke u 29oj godini. Nije u potpunosti jasno kako je umro, ali pošto je bio alkos i ženskaroš pretpostavlja se da ga je ubio neki ljubomorni mužić. 8)
Inače, mnogi su bendovi obrađivali Johnsona.. Recimo, Clapton (sa Blues Breakersima, zatim Creamom, a najzad i u solo karijeri) ga je često obrađivao... Bio mu je jedan od idola.![]()
iluzionista:U potpunosti se slažem.
BTW, je si li gledao "Crossroads"? U filmu pominju legendu o postajanju 29 nesnimljene pesme.
:? Zassto imam neki osecaj da bi bilo bolje da ne ccujem tu priccicuiluzionista:E, da... Za mlekce. Znam jednu pričicu, ali me mrzi da sad kuckam... Evo samo za tebe smoliću se da iskuckam danas-sutra.hehe
Possto je occiogledno da se ne mozzemo okupiti ni u BGu niti u NSu, mozzda bi svi trebalo da se spakujemo pa u Kanadu, begesar je vec polu-spakovan, saratoga ce nam srediti dokumenta preko vezeklika:Ma mene kanadska Diana ne zanima........samo srpska..:-) , a da cemo da prasimo blues, prasicemo, otopicemo sav sneg u Alberti kako ce biti vruce na svirci.......ne traju drva.....
Drago mi je da cemo ipak imati jedno drugom ssta da narezzemonikodim:Bas sam podstaknut ovom pricom potrezio CD Paris Texax i Corssroads, muzika iz oba filma na jednom CD-u. Svaki komentar bi bio suvisan.![]()
Koga ce hvaliti nego svojeiluzionista:BTW, i ja bih voleo da čujem kako Indijanke pevaju.Mnogo te ishvališe saborci ovde.
![]()
Apach:Drago mi je da cemo ipak imati jedno drugom ssta da narezzemo![]()
![]()
Apach:30.03. – četvrtak – JOVAN MALJOKOVIĆ I BALKAN SALSA BAND
Novi Sad, klub "Trema"
*ja idem, a vi???
Apach:Koga ce hvaliti nego svojeNe obecavam nissta, ali ako bude prilike ... I ja bih volela da me svi vi ccujete i uzzivo, pogotovo uz jazz (ali nije ovo mesto gde treba da budem neskromna, vec bina
)
iluzionista:Čika odavno mrtav, kao uostalom i mr. Johnson...Ajde napokon da malo svrnete i na teren koji ja poznajem.
![]()
Čika House je bio neko vreme veliki uzor mr. Johnsonu. Jednom je čika Johnson došao kod čika House (još uvek vrlo mladolik) i odsvirao mu jednu pesmicu. Čika House ga je zapljuno i rekao: "to ne ide tako, sve sviraš pogrešno". Posle par godina taj isti čika je bio prisutan na svirci gosn. Johnsona. Tada je čika House rekao: "Sigurno je prodao dušu đavolu da bi svirao ovako?!" :shock:
Inače Robert Johnson je umro četrdest i neke u 29oj godini. Nije u potpunosti jasno kako je umro, ali pošto je bio alkos i ženskaroš pretpostavlja se da ga je ubio neki ljubomorni mužić. 8)
Inače, mnogi su bendovi obrađivali Johnsona.. Recimo, Clapton (sa Blues Breakersima, zatim Creamom, a najzad i u solo karijeri) ga je često obrađivao... Bio mu je jedan od idola.![]()
Umem :-) Originalne CDove, izgleda kupujem samo drugima za rodjendanske poklone...Ostavicu traznju za tim cikom za kasnije...nikodim:Uuu... kako ti umes da se zapetljas, nista licno.
Obzirom na period kada su njegovi albumi izlazili, nije li logicno da je za vreme Tiletove juge bilo i ovde svih tih albuma daleko vise nego sada??? Ako si zainteresovana da cujes nesto od toga pokusaj da nadjes na netu, ili ti mogu snimiti deo koji sam dobio od klike. Ne verujem da si raspolozena da dajes novac za originalne diskove a na ulici ces ih tesko naci.
nikodim:To bi, vidis, bilo vrlo zanimljivo, jazz Apach... mmmmm... Nego da mi opravio jedan band od onoga sto se moze naci na ovijem stranama i prekinemo tu nezivesnost.
sublimacija:Umem :-) Originalne CDove, izgleda kupujem samo drugima za rodjendanske poklone...Ostavicu traznju za tim cikom za kasnije...
sublimacija:Sjajno!!! Mogu ja ba budem pomocna udaraljka (timpan, recimo) ili podrska iz pozadine? Moze jedan jazz-song sniman pod vetrovima nakog planinskog vrha? To bi sigurvo fenomenalno zvucalo ;-)
Apach::? Zassto imam neki osecaj da bi bilo bolje da ne ccujem tu priccicu?
Možda si osećajna?
Lupio sam za medalju, ali ne zamerite: radi pivce. Apach:Koga ce hvaliti nego svojeNe obecavam nissta, ali ako bude prilike ... I ja bih volela da me svi vi ccujete i uzzivo, pogotovo uz jazz (ali nije ovo mesto gde treba da budem neskromna, vec bina
)
Apach:30.03. – četvrtak – JOVAN MALJOKOVIĆ I BALKAN SALSA BAND
Novi Sad, klub "Trema"
*ja idem, a vi???

sublimacija:drago mi je sto sam neke inspirisala na pisanje...makar me pogresno bili shvatili...zanimljiv istorijat
nikodim:Vetar i sum rekek koji bi popunili supljine nastale nasim muzickim neznanjem. Usput, verujem da bi zvucalo sasvim dobro, nesto kao neki ambijentalni jazz.
Mada obožavam akustik blues. 8)iluzionista:Ja bih mogao jedino da uzmem bass u ruke... To bi bilo najbezbolnije.Mada obožavam akustik blues. 8)
)