Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
Kad smo vec kod toga :"ssta ko ima", mene zanima ima li ko nesto od DaveThompson-a? "Standing Up On My Own" me je osvojila, pa bih da poslussam joss ssto-ssta od njegove mjuze
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apach:BIG_BILL_BROONZY, BIG_JOE_WILLIAMS, BUKKA_WHITE, Blind Willie Johnson, Mississippi Fred McDowell, SON_HOUSE, ...

introitus:Odlican je!
Pored njega tu je i Keb Mo od mladjih. I jedan i drugi sviraju akusticni bluz.
Ketchua:@ begesar:
U vox dolazim sigurno,a dosao bih i u stratus,ali nemam blage gde je to...a little help?
E onda ce morati nesto da nam otpevanikodim:Da, zanimljiva je Diana, kao sto ti klika rece ima ovdi jedna ista. Javi ce se ovih dana, imam neki cudan osecaj.![]()
saratoga:Ej ljudi... treba cuti neke izvodjace koji sviraju po Luizijani po nekim kafanama, koji su recimo totalno anonimni i za Amere, a ne znam koliko ste upoznati sa bluzom... Da li znate koliko vrsta bluza ustvari ima???
Odlican glas....imam osecaj da zvucnik "dise" dok je slusam.Imam je na par kompilacija i slicna stvar mi se desava, stvarno su ljudi nekada znali da pevaju...-saratoga:A da li je neko slusao Dinah Washington??? Ja sam slucajno nasao jednu stvar od nje i raspametio sam seOdlican glas....imam osecaj da zvucnik "dise" dok je slusam.
saratoga:A da li je neko slusao Dinah Washington??? Ja sam slucajno nasao jednu stvar od nje i raspametio sam seOdlican glas....imam osecaj da zvucnik "dise" dok je slusam.
saratoga:E pazi kad ne mogu da je sklonim sa play liste!!!
Ona se nekako podrzumeva...
saratoga:A Areta Frenklin... to su valjda sve klasici![]()

saratoga:o.k. o.k. ... Vidim da sam ja ovde k'o kupus medju loptama, ALI... ko je onda Katie Melua???![]()
Eto ssta uradisteSlim_ShadY:E onda ce morati nesto da nam otpeva![]()
Peva ona i jazz ... Veliki deo onoga ssto je damonstrirala u pevanju je occigledno nauccila u gospel horovima ... I zar nije soul podkategorija jazz-a?klika:Da samo sto ona ne spada u ovu grupu, tetka ne peva jazz.......sto ne znaci da je losa, naravno........
Ne znam ko je to. Ako se tako osecass, veruj mi da ce procisaratoga:o.k. o.k. ... Vidim da sam ja ovde k'o kupus medju loptama, ALI... ko je onda Katie Melua???![]()
svi (sem mozzda nekih
) smo se pomalo tako osecali ... Samo nastavi da postujess Begis, pri datum...Moze ponovo za nas u jurnjavi? Vox ce da padne...na kolena od dobrog guzvanjca.begešar:Ulica Jakuba Kuburovića br 44 Zemun već rekoh oko 22:30. Biće krasna zabava.
Ona je odliccna!!! Ima i danas takvog pevanja, koje je mozzda manje interesantno za narod koji "zzeli hita"saratoga:A da li je neko slusao Dinah Washington??? Ja sam slucajno nasao jednu stvar od nje i raspametio sam seOdlican glas....imam osecaj da zvucnik "dise" dok je slusam.