Apach
Aktivan član
- Poruka
- 1.911
TOOOOOOOOOOOOOOOOO sublimacijice! Vox je na programu 7. aprila ...sublimacija:Begis, pri datum...Moze ponovo za nas u jurnjavi? Vox ce da padne...na kolena od dobrog guzvanjca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TOOOOOOOOOOOOOOOOO sublimacijice! Vox je na programu 7. aprila ...sublimacija:Begis, pri datum...Moze ponovo za nas u jurnjavi? Vox ce da padne...na kolena od dobrog guzvanjca.
Pazljivo od tebe, Nikodime, kao obicno. Hvala, ali ipak je Apashica neprikosnovena gazdarica.nikodim:Pojma nemam, ja i nisam iz BG-a (mada cesto posecujem taj grad), tako da ti i ne mogu pomoci po tom pitanju.
Da, upravu si, samo je Apachica gazdarica, mada tu je i Sublimacija, povremeno se pojavi.
Odlicna prilika da te pitam sta imas, ako imas, od Bill Withersa?
Cika je jako tezak za pronalazenje na natu, uspeo sam da nadjem samo 6 stvarcica i to preko LimeWire-a.
Vidimo se, Apashice? Svrati malo juznije da napravimo raspevanu juznjacku atmosferu! Znas li ti kad su Shinobusi u Zemunu?Apach:TOOOOOOOOOOOOOOOOO sublimacijice! Vox je na programu 7. aprila ...
I ako, kako kazu, nije bluserka, ppodrzavam iz sveg srca tvoj izbor!!! Bas volis zenske vokale?saratoga:A Areta Frenklin... to su valjda sve klasici![]()
jeste, nikodimcce nam je pazzljivsublimacija:Hvala, ali ipak je Apashica neprikosnovena gazdarica.
King mi je bolja pevaccica od Krall-ove!sublimacija:Pre par dana sam u Mamutu pazarila pokloncic za jednu finu mladu damu. Trazila sam blues, ali me primamila 2 CDa: miks Craig David, ...Cannibals, Chris Rea, Cher, originalni Simply Red, pominjani Phil Colins, odlican u malim kolicinama isl, a drugi Diana King...nije bas D. Kral, ali moze da prodjeOdlicno je zvucalo na njenim novim zvucnicima! Kao na mini koncertu.
Mozzda se vidimo 7.4. u Voxu, ako ne budem imala probusublimacija:Vidimo se, Apashice? Svrati malo juznije da napravimo raspevanu juznjacku atmosferu! Znas li ti kad su Shinobusi u Zemunu?
sublimacija:Pazljivo od tebe, Nikodime, kao obicno. Hvala, ali ipak je Apashica neprikosnovena gazdarica.
Pre par dana sam u Mamutu pazarila pokloncic za jednu finu mladu damu. Trazila sam blues, ali me primamila 2 CDa: miks Craig David, ...Cannibals, Chris Rea, Cher, originalni Simply Red, pominjani Phil Colins, odlican u malim kolicinama isl, a drugi Diana King...nije bas D. Kral, ali moze da prodjeOdlicno je zvucalo na njenim novim zvucnicima! Kao na mini koncertu.
saratoga:(Son House - John The Revelator... kakva stvarcina... ljudi moji.)
Ko je to?? Da li moze da se uporedi sa nekim drugim izvodjacem?
saratoga:A sta je sa Point Blankom? Da li ih neko slusa i da li se pojavljuju negde sad?
klika:Jednom prilikom sam ih pomenuo, ali u negativnom kontekstu, meni su oni mnogo dosadni i neinventivni.....ima mnogo boljih blues sastava u Srbiji.........
Apach:Peva ona i jazz ... Veliki deo onoga ssto je damonstrirala u pevanju je occigledno nauccila u gospel horovima ... I zar nije soul podkategorija jazz-a?

Skoro sam ga skinuo: Robert Johnson-The king of the Delta blues singers. Nije lose, mada vise uzivam u "svezijem zvuku"-iskreno. A interesuje me misljenje ljudi sa J&B u vezi sa J.J. Cale?
saratoga:"Najzad se naslo nesto od Bill Withersa, jedna kompilacija, Lovely Day, dobar cika nema sta."
Bas si nestrpljiv za Bila!!! Strpi se stedi vreme, uci pa ces dobiti ceo cd.
A ono sto Klika rece za "Crnu trojku" pa cim si spoenuo Roberta Johnson-a odma' mi je doslo do mozgaSkoro sam ga skinuo: Robert Johnson-The king of the Delta blues singers. Nije lose, mada vise uzivam u "svezijem zvuku"-iskreno. A interesuje me misljenje ljudi sa J&B u vezi sa J.J. Cale?
klika:Kazes nije lose?!?! Hmmm......pa to je srz bluesa........28 numera koje su promenile muzicki svet iz korena........da li mislis da bi danas postojali svi oni momci iz Britanije koji su pocetkom `60-tih balavili slusajuci King Of The Delta Blues ......pa svi su u samom pocetku karijere obradjivali njegove pesme od Cream-a, Stonesa, Zeppelina,.........vecina njih jeste bila pod direktnim uticajem bas tog istog Johnson-a.........
King Of The Delta Blues dize iz mrtvih! Toliko je mocan!
Malo se udubi i bolje poslusaj taj album, ne verujem da si ikada i da ces uopste u buducnosti cuti bolji slide na gitari.........ja jos nisam naleteo ne nesto bolje, ako neko zna neka javi.......
Nemam ja nista protiv svezijeg zvuka i volim da cujem nesto od toga ali zna se sta su koreni .........probaj da preslusas malo one cike koje sam ti nabrojao u prethodnom postu, da ne bi njih.......ko zna kako sve danas ovo izgledalo , mislim na ovo "svezije"........
o.k. Definitivno si u pravu.saratoga:Bas si nestrpljiv za Bila!!! Strpi se stedi vreme, uci pa ces dobiti ceo cd.
A ono sto Klika rece za "Crnu trojku" pa cim si spoenuo Roberta Johnson-a odma' mi je doslo do mozgaSkoro sam ga skinuo: Robert Johnson-The king of the Delta blues singers. Nije lose, mada vise uzivam u "svezijem zvuku"-iskreno. A interesuje me misljenje ljudi sa J&B u vezi sa J.J. Cale?
klika:Kazes nije lose?!?! Hmmm......pa to je srz bluesa........28 numera koje su promenile muzicki svet iz korena........da li mislis da bi danas postojali svi oni momci iz Britanije koji su pocetkom `60-tih balavili slusajuci King Of The Delta Blues ......pa svi su u samom pocetku karijere obradjivali njegove pesme od Cream-a, Stonesa, Zeppelina,.........vecina njih jeste bila pod direktnim uticajem bas tog istog Johnson-a.........
King Of The Delta Blues dize iz mrtvih! Toliko je mocan!
Malo se udubi i bolje poslusaj taj album, ne verujem da si ikada i da ces uopste u buducnosti cuti bolji slide na gitari.........ja jos nisam naleteo ne nesto bolje, ako neko zna neka javi.......
Nemam ja nista protiv svezijeg zvuka i volim da cujem nesto od toga ali zna se sta su koreni .........probaj da preslusas malo one cike koje sam ti nabrojao u prethodnom postu, da ne bi njih.......ko zna kako sve danas ovo izgledalo , mislim na ovo "svezije"........

:
da bass tuzzno! Neda nam se ...