Zivot na Marsu?
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
iz molske pentatonske, prosirene, kojoj je dodat jedan blue ton, pa se zove blues skala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zivot na Marsu?:iz molske pentatonske, prosirene, kojoj je dodat jedan blue ton, pa se zove blues skala
Stefan Milan:Blues Filmovi
Velika sala Doma omladine Beograd
sinoc je bio Like going home feel film Martina Skorsezea............
a veceras je Piano Blues film Klinta Istvuda
Utorak 1.11. The road to Memphis film Ricarda Pirsa i Roberta Kenera
Sreda 2.11. Warming by the devil's fire film Carlsa Barneta
Cetvrtak 3.11. Godfathers and sons film Marka Levina
sve projekcije su u 19h i 21h a cene su 150din.
kasnije cu pisati malo o filmovima
Oliji:Jos jednom pozdrav svima vama i hvala na pozdravim i lepom doceku!

Ono sto ja najvise slusam to je jazz i gospel,zatim soul i funk :-
Sto se jazz-a tice,slusam sve zive standarde u svakoj mogucoj izvedbi jazz izvodjaca,posto svaka pesma ima po mnogo mnoo izvodjaca sto instrumentalnih sto vokalnih.
Najvise volim da slusam izvodjenje standarada,a takodje i njenih pesama Diane Schuur (koja peva i jazz i obrade gospela) i po mom misljenju ima sjajan i zaista kvalitetan glas,sto je najvaznije za moj ukus prelepa interpretacija i intonacija-perfektna.
Od starih pevacica volim Natalie Cole (koja nije bas jazz pevacica,ali mnogo je pevala jazz i svidja mi se njen glas ),zatim jazz pevacice ,Lenu Horne,Ellu i Dinah Washington,njih izdvajam,ali meni se zaista svidja glas skoro,kazem skoro svake jazz pevacice u pojedinim pesmama,svaka je fenomenalna u nekoj:
itd...
To je u skracenoj verzji otprilike to
Pozdrav
Oliji
klika:Otpozdrav! Probaj preko P2P programa, moze dosta toga od Golden Gate Quarteta da se nadje, ja sam skinuo moda nekih 40-50 pesama, jako su dobri. A naravno naci ces i Mahalia-u.....

Ujedam se za prste ... ne kucam ... drzzacu se podalje ...klika:Imam jedno pitanje za tebe posto si ti profi liga u oblasit pevanja. Spomenuh ovde Golden Gate Quartet, ne znam da li si ih slusala nekad, nije bitno, verovatno jesi neki drugi muski ili zenski quartet. Kod quarteta , govorim samo o vokalnom izvodjenju, znam da obicno ide bas, bariton (ne znam da li je on i prvi glas ili kako se to vec zove), e sad me zanima ......tu bi trebalo neko da peva tercu, a sta je cetvrti glas? Takodje kada slusam ove pomenute cike, cini mi se kao da bas peva potpuno jednolican ton, mozda i gresim ali tako mi zvuci.
Apach:na radio-100tki Bisera Velentanlic opasno jazz-ira !!!!!!!!!!!

100MHz, zakasnio si , sada BelaZmija peva -Don't break my heart again-nikodim:Hej... koji su "megaherci" radio 100-tke? Mada... bice da sam zakasnio...

Apach:100MHz, zakasnio si , sada BelaZmija peva -Don't break my heart again-

nikodim:Hej... pa ti si zaboravio da ja gulim modem, jos uvek. Mada, bas pre nekoliko dana su mi okacili iznad glave antenu za bezzicni... (mada ne verujem da cu uplacivati vreme za to, jer bas danas sam zvao inspekciju jer su to uradili bez icijeg znanja)... Tako da cu morati da nadjem neko bolje resenje...
eh pre neki dan sam uhvatio stotku posle nekoliko godina i jos uvek imaju dobar program :-DApach:100MHz, zakasnio si , sada BelaZmija peva -Don't break my heart again-
Da si ranije postove pazljivo citala saznala bi, vise puta sam ga spominjao ;-)Apach:... ali hocu li ja ikad saznati gde je taj Vox!?
Apach:Klika:Imam jedno pitanje za tebe posto si ti profi liga u oblasit pevanja. Spomenuh ovde Golden Gate Quartet, ne znam da li si ih slusala nekad, nije bitno, verovatno jesi neki drugi muski ili zenski quartet. Kod quarteta , govorim samo o vokalnom izvodjenju, znam da obicno ide bas, bariton (ne znam da li je on i prvi glas ili kako se to vec zove), e sad me zanima ......tu bi trebalo neko da peva tercu, a sta je cetvrti glas? Takodje kada slusam ove pomenute cike, cini mi se kao da bas peva potpuno jednolican ton, mozda i gresim ali tako mi zvuci.
Ujedam se za prste ... ne kucam ... drzzacu se podalje ...
 )
) )
)I ja sam tako isto kad sam bila malaintroitus:Kad sam bio mali samo tu stanicu sam slusao ;-)

O kako nesmotreno s' moje straneintroitus:Da si ranije postove pazljivo citala saznala bi, vise puta sam ga spominjao ;-)
 Znam da si spominjao, pa sam onda ja i pitala GDE JE, ali do jasnog odgovora ne dodjoh ... No, sad znam odgovor ... hvala Zivot-u na Marsu?
 Znam da si spominjao, pa sam onda ja i pitala GDE JE, ali do jasnog odgovora ne dodjoh ... No, sad znam odgovor ... hvala Zivot-u na Marsu?Mislim da sam objasnjavao gde... Ma nije ni bitno ;-)Apach:O kako nesmotreno s' moje straneZnam da si spominjao, pa sam onda ja i pitala GDE JE, ali do jasnog odgovora ne dodjoh ... No, sad znam odgovor ...
klika:Kod quarteta , govorim samo o vokalnom izvodjenju, znam da obicno ide bas, bariton (ne znam da li je on i prvi glas ili kako se to vec zove), e sad me zanima ......tu bi trebalo neko da peva tercu, a sta je cetvrti glas? Takodje kada slusam ove pomenute cike, cini mi se kao da bas peva potpuno jednolican ton, mozda i gresim ali tako mi zvuci.
klika:Nesto mi pade na pamet, da li se secas onih show programa 7-ca mladih, oni su jako dobro izvodili viseglasno pevanje slicno cikama iz GGQ.
 Naravno da se secam!
 Naravno da se secam!ma da, proveri ti da li se on joss nalazi tamo gde si mislio da je ...introitus:Nisam odavno bio....